Nakupujete cez aplikáciu Wish?
Ahojte sú tu nejaké kočky, čo už objednávali a nakupovali cez aplikáciu Wish? Zdá sa my to dosť lacné a preto si chcem zistiť najprv skúsenosti, či tam neni problém s dodaním tovaru alebo plateným cez bankomatovú kartu. 😎
Ďakujem za príspevky...... 🙂
co je dobre si odtial kupit,myslim co ste kupili a oplati sa,lebo niektore veci su sit a niejake fajn
Mozete mi poradit ako sa zaregistrovat na wish..
@sebik20 treba stiahnuť aplikáciu
Ale tam je topo angkicky...a ja nerozumiem...
inac sranda ja mam slovenský
Zdravím, chcela som si objednať z tejto stránky, ale vždy keď začnem písať číslo karty, po prvom trojčísli ma to sekne a nedá sa mi písať už ďalej...mám maestro kreditku, nerozumiem tomu, prečo mi to nefunguje...
Ja z wish objednavam uz dost dlho.Su korektny a v pripade nedodania tovaru popripade ak je poskodeny bez problemov vratia peniaze spat.Od doplnkov do bytu,kuchyne,naradia,zavlazovaci system,oblecenie.Som spokojny.
kupoval niekto trampolínu cez tieto obchody???
Ahojte chcem skúsiť prvý krát objednať cez wish v košíku mi ukazuje platbu aj s DPH a chcem vedieť či ste platili ešte niečo navyše. Dajme tomu tovar aj s poštovným mam cenu 35 je zo konečná co mi stiahnu z účtu alebo ešte pri dodaní budem platiť niečo.
@patka19932007 Ak to zadrzia na colnici,tak DPH.
Neni to az tale lacné ako sľubujú, majú tam rôzne ceny za tovar a postu platíš za každý jeden kus.
Lepsie je objedat si to z Aliexpresu
@katkullka áno počula som len tam je daný tovar za 15 eur.
@patka19932007 Su aj ine obchody-Ebay...
Ahojte , mám taký problém , neviem či sa s tým niekto z vás stretol. Objednal som si veci z Wishu pred 2 dňami ale stále mi nestrhlo peniaze z účtu a ukazuje mi , že stále čakajú na moju platbu , myslíte , že treba kontaktovať banku alebo stačí čakať?
Wish je to riadny odrb. Z tými vecami by ste ani dlážkU nepoutierali . . Jednoducho otras. A za ďalšie budú vám miznut peniaze z účtu takže veľký pozor! !!
@veronka11111 Nakupujem cez Wish uz nejaky ten rok,sice malickosti,ale netvrdil by som,ze otras.Povedzme si na rovinu,co clovek ocakava za tie ceny?A co sa tyka penazi nikdy nebol problem.Vzdy za nedodanu vec ktora sa po ceste stratila peniaze vratili a v pripade,ze napriklad ako sa stalo mne pri objednavani dozy na lad chybal vnutorny tanierik,ktory som aj tak nepotreboval,dozu som dostal ako darcek a 12 eur s ospravedlnenim mi vratili na ucet.Kvalitna komunikacia s poverenym administratorom ktory ma na starosti reklamacie v ramci SR.Neviem ako to je s oblecenim,ale doplnky do bytu,kuchyne a podobne malickosti su adekvatne k cene.Je to moj osobny nazor a nikoho nepresviedcam ,ze to tak musi byt.Pisem len o skusennosti ktoru za posledne styri roky mam.
nakupujem cez wish a som stale spokojni s dodanim tovaru mali sme aj nieco poskodene alebo to neslo ale reklamacia nebola problem preto odporucam kazdemu nakupovat cez wish

@holger2002 nie, nie je to klamstvo, zaplatis to co mas uvedene, dokonca uz pri plateni mas celkovu sumu aj s postovnym. Takze skor nez zaplatis vies presne kolko ti stiahnu