icon

Nakupujete cez aplikáciu Wish?

amelia.p
20. nov 2014

Ahojte sú tu nejaké kočky, čo už objednávali a nakupovali cez aplikáciu Wish? Zdá sa my to dosť lacné a preto si chcem zistiť najprv skúsenosti, či tam neni problém s dodaním tovaru alebo plateným cez bankomatovú kartu. 😎
Ďakujem za príspevky...... 🙂

henikav
12. mar 2018

@holger2002 nie, nie je to klamstvo, zaplatis to co mas uvedene, dokonca uz pri plateni mas celkovu sumu aj s postovnym. Takze skor nez zaplatis vies presne kolko ti stiahnu

danmag
12. mar 2018

co je dobre si odtial kupit,myslim co ste kupili a oplati sa,lebo niektore veci su sit a niejake fajn

lissbeth
12. mar 2018

@danmag ja som si tam kupovala hlavne veci na diy/handmade ale aj respirator, vrtaky atd

sebik20
18. mar 2018

Mozete mi poradit ako sa zaregistrovat na wish..

nataliaradko
19. mar 2018

@sebik20 treba stiahnuť aplikáciu

sebik20
21. mar 2018

Ale tam je topo angkicky...a ja nerozumiem...

lissbeth
21. mar 2018

@sebik20 tak bud sa vzchopis a budes si na gugli prekladat slovicka alebo nebudes nakupovat

lissbeth
21. mar 2018

inac sranda ja mam slovenský

sebik20
21. mar 2018

@lissbeth Ako si si to dala?

mim365
25. mar 2018

Zdravím, chcela som si objednať z tejto stránky, ale vždy keď začnem písať číslo karty, po prvom trojčísli ma to sekne a nedá sa mi písať už ďalej...mám maestro kreditku, nerozumiem tomu, prečo mi to nefunguje...

doly7
25. mar 2018

Ja z wish objednavam uz dost dlho.Su korektny a v pripade nedodania tovaru popripade ak je poskodeny bez problemov vratia peniaze spat.Od doplnkov do bytu,kuchyne,naradia,zavlazovaci system,oblecenie.Som spokojny.

niekto2hy
25. mar 2018

@mim365 A ina forma platby /Paypal?

mim365
25. mar 2018

@niekto2hy nemám Paypal..a viacerí tu spomínali, že platia aj inými spôsobmi, napr. kreditkou, tak som dúfala, že to bude možné aj v mojom prípade

niekto2hy
25. mar 2018

@mim365 Tak to je najmenej si tam zalozit konto.

susanne6
1. apr 2018

kupoval niekto trampolínu cez tieto obchody???

patka19932007
1. apr 2018

Ahojte chcem skúsiť prvý krát objednať cez wish v košíku mi ukazuje platbu aj s DPH a chcem vedieť či ste platili ešte niečo navyše. Dajme tomu tovar aj s poštovným mam cenu 35 je zo konečná co mi stiahnu z účtu alebo ešte pri dodaní budem platiť niečo.

niekto2hy
2. apr 2018

@patka19932007 Ak to zadrzia na colnici,tak DPH.

katkullka
2. apr 2018

Neni to az tale lacné ako sľubujú, majú tam rôzne ceny za tovar a postu platíš za každý jeden kus.

katkullka
2. apr 2018

Lepsie je objedat si to z Aliexpresu

patka19932007
2. apr 2018

@katkullka áno počula som len tam je daný tovar za 15 eur.

niekto2hy
2. apr 2018

@patka19932007 Su aj ine obchody-Ebay...

tanzaime
5. apr 2018

Ahojte , mám taký problém , neviem či sa s tým niekto z vás stretol. Objednal som si veci z Wishu pred 2 dňami ale stále mi nestrhlo peniaze z účtu a ukazuje mi , že stále čakajú na moju platbu , myslíte , že treba kontaktovať banku alebo stačí čakať?

niekto2hy
5. apr 2018

@tanzaime V IB je to v akom stave?Peniaze su blokovane?

tanzaime
5. apr 2018

@niekto2hy Mám povolené platby cez internet kartou, jednoducho som objednal dané produkty a peniaze sú stále na účte. Skúšal som sa kontaktovať wish aby mi objednávky stornovali a skúsil som to nanovo objednať avšak pochybujem , že by mi boli uznané zľavove kódy.

niekto2hy
5. apr 2018

@tanzaime Tak zavolat do banky,kde je problem.

veronka11111
6. apr 2018

Wish je to riadny odrb. Z tými vecami by ste ani dlážkU nepoutierali . . Jednoducho otras. A za ďalšie budú vám miznut peniaze z účtu takže veľký pozor! !!

doly7
6. apr 2018

@veronka11111 Nakupujem cez Wish uz nejaky ten rok,sice malickosti,ale netvrdil by som,ze otras.Povedzme si na rovinu,co clovek ocakava za tie ceny?A co sa tyka penazi nikdy nebol problem.Vzdy za nedodanu vec ktora sa po ceste stratila peniaze vratili a v pripade,ze napriklad ako sa stalo mne pri objednavani dozy na lad chybal vnutorny tanierik,ktory som aj tak nepotreboval,dozu som dostal ako darcek a 12 eur s ospravedlnenim mi vratili na ucet.Kvalitna komunikacia s poverenym administratorom ktory ma na starosti reklamacie v ramci SR.Neviem ako to je s oblecenim,ale doplnky do bytu,kuchyne a podobne malickosti su adekvatne k cene.Je to moj osobny nazor a nikoho nepresviedcam ,ze to tak musi byt.Pisem len o skusennosti ktoru za posledne styri roky mam.

dzano92
11. apr 2018

nakupujem cez wish a som stale spokojni s dodanim tovaru mali sme aj nieco poskodene alebo to neslo ale reklamacia nebola problem preto odporucam kazdemu nakupovat cez wish

suesue1983
Autor odpoveď zmazal
sueswiss
3. júl 2018

@mim365 Ak máš kartu Maestro, tak cez internet nebudeš vedieť objednávať.