icon

Nakupujete cez aplikáciu Wish?

amelia.p
20. nov 2014

Ahojte sú tu nejaké kočky, čo už objednávali a nakupovali cez aplikáciu Wish? Zdá sa my to dosť lacné a preto si chcem zistiť najprv skúsenosti, či tam neni problém s dodaním tovaru alebo plateným cez bankomatovú kartu. 😎
Ďakujem za príspevky...... 🙂

petkastopjakova
8. nov 2018

Peniaze vrátia vždycky , teda aspoň mne do 3 dní hned prišli naň účet peniaze jedna vec a druha vec , oni aj napíšu že tovar ak pride neskôr tak sa nemusí vraciat mozte si ho nechať

mesilina
Odpoveď bola odstránená
zuzu100
11. nov 2018

Ahojte..chcem kupit mikinku cez wish, ALE! Chcem kupit 2ks...preco uctuje aj postovné 2x?

henikav
11. nov 2018

Baby ja len ze dnes 11.11 su na wish aj na aliexprese vypredaje, tak este mate par hodin 😉

petkastopjakova
27. nov 2018

@zuzu100 mikiny ti neprídu aj tak spolu , príde ti každa zvlášť , preto sa účtuje aj dvakrat poštovné ,teda čo ja viem

janulka_david
15. jan 2019

Ahoj, ja objednavam obcas cez wish a nasiel som super appku cez nich

janamexico
18. jan 2019

Ja stale kupujem cez wish ked som objednavala dcerkr na krstiny pre istotu som kupila dve velkosti vzdy stiahnu iba to co je uvedene tda cena nestalo sa mi este nikdy ze by objednavka neprisla mozno s oneskorenim ale to mi naposali ze pride nedkor zatial som nedavala reklamaciu a to uz nakupujem 3 roky

ria1111
1. feb 2019

@eve88 nie tovar si mozes nechat

andulka589
3. feb 2019

Ja osobne si z wish objednávam dačo skoro každý týždeň... Dakedy som spokojná dakedy nie.. Väčšinou veci prídu v poriadku dokonca skôr... Wish dávam 9,5boda z 10..pár vecí mi neprišlo pár ich prišlo tká že to nebolo kompletné..male inak. Som spokojná

misko1234
7. mar 2019

Pozdravujem vás milé dámy a maminy ja neviem čo si mam o tom mysliet tam je televizor ktori stoji inak okolo 880 eur aj nieco a znizili to na 19 eur to mi ako sa vraví vyrazilo dych taka jemna mechanika ako televozor vy to cez eshop tam zaplatite a pride vam pokazenny a rozbity radsej si to kupte drahsie a kvalitnejsie nedajte sa na toto nalákat nikto vám v zivote neda nic zadarmo alebo za tak lacno treba pozerat vela reflex je tam vela zaujmavych reporrtazi aj o tom ako ludia naleteli a skoncili zle nemali ani peniaze ani nič a oni ak je to tak ako pisu v clanku ktori sem pridam to chodia nakupovat do číny same fejky a čminy a kazove veci a potom vas vysmeju ked musite platit bit vami by som tomu nenalete mate detičky ktore potrebuju kvalitne veci alebo teda aj vy do domacnosti nuz ale posudte sami a napiste prosim co si o tom myslite. https://www.slovenskyali.sk/nakupy-z-ciny/preco...

petkastopjakova
7. mar 2019

@misko1234 kto by si objednával televízor z činy ? Na wish si kupuje človek niečo s čím ráta aké to príde, sú fotky napr., čo ja viem, kožuchov, ktoré vyzerajú ako pravé, nádherne, ale je normálne že logicky si človek domysli že take aké to je na obrázku to nepríde a nebude to také ako na fotografii a hlavne že to nebude pravá kožušina!

petkastopjakova
7. mar 2019

@misko1234 a už tobôž by človek 800 EUR na wish nikto len tak do luftu nevyhodil.
Veď veľa ľudí dáva max 10 euro za tovar /Y.

misko1234
8. mar 2019

@petkastopjakova No ved to samozrejme viem nie som naivný a vy teda tam tiez nenakupujete ci ste si tam uz kupila mate neaku skusenost s tovarom???? zasa drobnejsim myslim nie elektroniku hocičo ine.

petkastopjakova
9. mar 2019

@misko1234 no jasne, každý týždeň aj kľudne

misko1234
9. mar 2019

@petkastopjakova Ale nie pani no tak vazne sa pytam ako elektronika chapem ale ja som skor myslel a to aj pritomnych aj od nich nazor tu by som rad vedel ze proste take mensie veci ako dalekohlad alebo ako som spominal ten projektor s tymi efektami či hudobne nastroje alebo aj oblečenie take veci či sa tam oplatia kupovať to ma hlavne zaujma.

bebaa
6. okt 2019

Prosim Vas objednavate niektora cez wish pre ine?

nikinkals
29. jan 2020

Žienky, poraďte prosím mojej známej 🙂, objednala puzdro na mobil, ale vrátili jej platbu, že obchod nedokáže vybaviť pohľadávku.. ale ona nevie ako ma ďalej použiť tie vrátené eurá na wishu-nejaký rabat, vraj jej to neposlali na účet.. ako sa tam preklika pri ďalšej objednávke, aby jej nestrhli z účtu.. ale z toho Wishu 🙂, ďakujem

popokatepetl1994
29. jan 2020

ria1111 a poradis mi prosím ako vymeniť, alebo vrátiť peniaze keby nebolo s tovarom všetko v poriadku? A do koľkých dní príde tovar z Wish? Ďakujem

misko1234
9. feb 2020

Zdravím aký majú teda tovar na wish odporúčate tam nakupovať alebo nie ???

janamexico
9. feb 2020

@misko1234 ja ked tak nakupujem ozdoby na nechty a mensi tovar

misko1234
11. feb 2020

@janamexico No elektroniku by som tam nekupoval isto ale také menšie hudobné nástroje máte s tým skúsenosti??? Ja neviem bubny alebo flauty husle atd. To by ma zaujmalo či to prišlo vám v poriadku ak stee tam niečo nakupovali.

janamexico
12. feb 2020

@misko1234 nekupujem vasci tovar ani oblecenie neviem v akom stave by to prislo objednala som tasku synovy ale ta prisla ok s hudobnymi najstrojmi skusenost nemam ani s elektronikov teda kupila som sluchadka idu nieje problem ale iba na pc

zuzkakkk
Odpoveď bola odstránená
marika142
27. mar 2020

teraz nekupujem nic takeho, kedze neviem dokedy bude takato situacia trvat, tak ma zatial taketo veci nejak netrapia

eugenik
14. jún 2020

Asi najhorší int. obchod, aký som zažil. V prípade problémov, sa môžete akurat porozprávať stále dookola s počítačom. Objednal som si tovar, ktorý samozrejme neprišiel, akurát termín dodania sa mení, ako plynie čas. To sa z Ali alebo Ebay nedá porovnávať. Je to banda podvodníkov. Už nikdy viac.

luluncek
19. jún 2020

Dobrý deň ,prosím vás dnes som si objednávala z Wish v pohode mi to ide ale chcel som si aj z Aliexpress a tam mi to nejde neviete mi poradiť píše mi že platba zlyhala kontaktuje banku a pod .....tak som skúsila zase z Wish a to ide wrrrr....ďakujem

niekto2hy
19. jún 2020

@luluncek Malo detailov.Karta,limit...

andrejko234
2. sep 2020

@ria1111 ahoj, môžem sa spýtať že kde napíšem aby mi vrátili peniaze lebo to vôbec neviem nájsť

vojtech0001
11. dec 2020

WISH ? nikdy viac .... v angličtine sa nestratím ... objednávka bola jasná ... aj tak mi poslali niečo iné ... za pár centov .... popritom si myslím , že celkom slušne som zaplatil .... sú to podvodníci . teraz mám problém s dokazovaním ..... ale pokračujem v boji 🙂 ale objednávku už im určite nedám .