Nakupujete cez stránku amazon?
Ahojte, nakupuje niekto cez amazon? Citala som na internete, že pomocou šlužby - shipito.com viete nakupit, aj ked nezasielaju na Slovensko. Chcela by som si objednať pár vecí odtiaľ, pretože su o dosť lacnejšie ako u nás. Nemá s tým niekto skúsenosť? Viem, že je aj stránka na modrom koníku - amazon, ale moje potvrdenie neprijali. Ďakujem za info.
Ahoj prosím ťa ak vieš mi poradiť, ako sa mám dopracovať k dodaniu tovaru z Amazonu, malo to byť doručené 3.1. Dodnes neprišlo a teraz pozerám na stránke ze oni spolupracovali so stránkou DHL, lenže ako ja viem DHL fungovali len do konca roka. Už neexistujú
@jarusik2804 nemas sledovanie zasielky? Zatial vsetky objednavky,ktore sli z Nemecka prisli SPS, DHL ani raz. Maju infolinku,staci napisat a oni to preveria.
@botka19 na sledovanie zásielky mi to tu napíše len že mala byť doručená 3.1. A neviem sa preklikať ďalej. Vieš mi nejako poradiť?
@botka19 napíšeš mi prosím kontakt na infolinku? Ďakujem
@jarusik2804 odporucam stiahnut amazon aplikaciu,v klasickom prehliadaci sa tam tazko doklika. Uvidis tam uplne vsetko,aj detaily objednavky.
takze tovar prisiel v poriadku a na cas aky slubili...som spokojna
Čaute baby
Poraďte. Neprišiel mi tovar z Amazonu, zásielka zastala v Rakúsku a ďalej nič. Písali, že ak do 8.6 nedôjde mám požiadať o vrátenie peňazí. No len aký dôvod mám uviesť? Tešila som sa na tenisky a nič.
@gabusa1975 nie sú zatvorené hranice?
Žienky a neobjednávate aj pre iných? Ďakujem
Tiež by som sa chcela zapojiť do diskusie, ja som objednávala už trikrát a ani raz mi tovar nebol doručený. Je nutné mať predplatený,, prime,, alebo ako? Čakáte na dodanie aj dlhšie ako je uvedené pri výrobku?
Nebola zrušená, len mi to nedošlo vôbec. Peniaze mi vrátili, tak aspoň s tým nebol problém. A objednávate hocijaké veci? Bez ohľadu na predajcu? Mate aj zaplatený ten prime? Ja to asi ešte raz vyskúšam no už teraz mam obavy😂
@jancetko nikdy som predajcu nepozerala. Pozeram jedine, ci je to skladom a odkial to posielaju. Prime nemam zaplateny, vzdy som objednala, zaplatila a prislo to. Nemate nahodou mail z objednavky, ktora neprisla, pretoze ak nieco zrusia zvyknu posielat mail, preco sa tak stalo a v com je problem.
Nie vôbec mi neprišiel žiaden mail. Ja som si len sledovala dodaciu lehotu. A to odkiaľ posielajú? Môže byť chyba v tom. Väčšinou tou bol číňan a vybavoval to Amazon. Ešte sa spýtam, vám prišiel tovar v tej určenej dobe alebo ste čakali aj dlhšie?
@jancetko mozno to je destinaciou odkial posielaju. Ja vzdy objednavam len z nemecka, pripadne asi v rakusku maju aj sklad. Vzdy to prislo v tom casovom okne ako tam pisalo. Dokonca 3 dni pred vianocami som kupovala manzelovi darcek a stihol prist, ale priplatila som nejakych 5 eur 😀 .
Takže sa mam zamerať na predajcu aby bol hlavne Nemecko alebo Rakúsko? Asi bola chyba ze bol predajca china
No nič, dnes skúsim opäť objednať a uvidím. Snáď mi konečne niečo príde 😂

@jarusik2804 a ked si sa tam prihlasila pozries orders....a mas tam casovu os kedy by mal balik prist