icon

Nakupujete cez stránku amazon?

milujem_modu
4. apr 2018

Ahojte, nakupuje niekto cez amazon? Citala som na internete, že pomocou šlužby - shipito.com viete nakupit, aj ked nezasielaju na Slovensko. Chcela by som si objednať pár vecí odtiaľ, pretože su o dosť lacnejšie ako u nás. Nemá s tým niekto skúsenosť? Viem, že je aj stránka na modrom koníku - amazon, ale moje potvrdenie neprijali. Ďakujem za info.

Strana
z2
salma22
3. jan 2020

@jarusik2804 a ked si sa tam prihlasila pozries orders....a mas tam casovu os kedy by mal balik prist

botka19
3. jan 2020

@salma22 vzdy je dostupne sledovanie zasielky,system je omnoho lepsi ako pri Ali

salma22
3. jan 2020

@botka19 tak to je dobre 🙂

jarusik2804
8. jan 2020

Ahoj prosím ťa ak vieš mi poradiť, ako sa mám dopracovať k dodaniu tovaru z Amazonu, malo to byť doručené 3.1. Dodnes neprišlo a teraz pozerám na stránke ze oni spolupracovali so stránkou DHL, lenže ako ja viem DHL fungovali len do konca roka. Už neexistujú

botka19
8. jan 2020

@jarusik2804 nemas sledovanie zasielky? Zatial vsetky objednavky,ktore sli z Nemecka prisli SPS, DHL ani raz. Maju infolinku,staci napisat a oni to preveria.

jarusik2804
8. jan 2020

@botka19 na sledovanie zásielky mi to tu napíše len že mala byť doručená 3.1. A neviem sa preklikať ďalej. Vieš mi nejako poradiť?

jarusik2804
8. jan 2020

@botka19 napíšeš mi prosím kontakt na infolinku? Ďakujem

botka19
8. jan 2020

@jarusik2804 odporucam stiahnut amazon aplikaciu,v klasickom prehliadaci sa tam tazko doklika. Uvidis tam uplne vsetko,aj detaily objednavky.

salma22
25. jan 2020

takze tovar prisiel v poriadku a na cas aky slubili...som spokojna

gabusa1975
5. jún 2020

Čaute baby
Poraďte. Neprišiel mi tovar z Amazonu, zásielka zastala v Rakúsku a ďalej nič. Písali, že ak do 8.6 nedôjde mám požiadať o vrátenie peňazí. No len aký dôvod mám uviesť? Tešila som sa na tenisky a nič.

salma22
7. jún 2020

@gabusa1975 nie sú zatvorené hranice?

mb_7
4. aug 2020

Žienky a neobjednávate aj pre iných? Ďakujem

jancetko
5. aug 2020

Tiež by som sa chcela zapojiť do diskusie, ja som objednávala už trikrát a ani raz mi tovar nebol doručený. Je nutné mať predplatený,, prime,, alebo ako? Čakáte na dodanie aj dlhšie ako je uvedené pri výrobku?

botka19
5. aug 2020

@jancetko objednavka bola zrusena? Mne vzdy vsetko prislo a to sme objednavali vela technickych veci. Po zaplateni to bolo do 3 dni zvycajne doma. Objednavali sme len z nemeckeho amazonu, raz aj z uk, ale dodanie trvalo dlhsie

jancetko
6. aug 2020

Nebola zrušená, len mi to nedošlo vôbec. Peniaze mi vrátili, tak aspoň s tým nebol problém. A objednávate hocijaké veci? Bez ohľadu na predajcu? Mate aj zaplatený ten prime? Ja to asi ešte raz vyskúšam no už teraz mam obavy😂

botka19
6. aug 2020

@jancetko nikdy som predajcu nepozerala. Pozeram jedine, ci je to skladom a odkial to posielaju. Prime nemam zaplateny, vzdy som objednala, zaplatila a prislo to. Nemate nahodou mail z objednavky, ktora neprisla, pretoze ak nieco zrusia zvyknu posielat mail, preco sa tak stalo a v com je problem.

jancetko
6. aug 2020

Nie vôbec mi neprišiel žiaden mail. Ja som si len sledovala dodaciu lehotu. A to odkiaľ posielajú? Môže byť chyba v tom. Väčšinou tou bol číňan a vybavoval to Amazon. Ešte sa spýtam, vám prišiel tovar v tej určenej dobe alebo ste čakali aj dlhšie?

botka19
6. aug 2020

@jancetko mozno to je destinaciou odkial posielaju. Ja vzdy objednavam len z nemecka, pripadne asi v rakusku maju aj sklad. Vzdy to prislo v tom casovom okne ako tam pisalo. Dokonca 3 dni pred vianocami som kupovala manzelovi darcek a stihol prist, ale priplatila som nejakych 5 eur 😀 .

jancetko
6. aug 2020

Takže sa mam zamerať na predajcu aby bol hlavne Nemecko alebo Rakúsko? Asi bola chyba ze bol predajca china

jancetko
6. aug 2020

No nič, dnes skúsim opäť objednať a uvidím. Snáď mi konečne niečo príde 😂

Strana
z2