Nakupujete oblečenie pre deti v Tescu?
Mám na mysli najmä lacnejšie balenia, kde máte napr. 3 dupačky alebo 5 body v jednom balení. Značka F&F, akú máte skúsenosť??
Od narodenia nakupujem pre malého veci v tescu, aj so značkou cherokkee a aj s F&F mám dobre skúsenosti. Mne sa vôbec tie väčšie balenia nezdajú lacnejšie, iba ak sú kúpené v akcii.
Ahoj, veľmi dobrú skúsenosť máme s nákupmi v Tescu - zn. Cherokee a F&F. Sú to kvalitné vecičky za fajn cenu a nielen tie viac-packy, ale i ostatné oblečenie 🙂 S veľkosťou je to podobne ako píšte @stvura, náš drobec je útlejší, takže kupujeme o číslo, niekedy i o 2 čísla menšie.. resp. kupujem dopredu 🙂
nakupujem, hlavne, ked su akcie..mala som takto body s kratkym , dlhym rukavom a dupky , tie sme mali hlavne na spinkanie a boli dobre..ak zlikvidoval / teda opapal mrkvickou a tak 😀 /, nebolo mi ani luto, ved to bolo lacne..a aj pekne..len fakt treba rozbalit a pozriet velkost, lebo tie cislovania velmi nesedia..
kupovala som pri prvej dcérke a boli naozaj kvalitné a aj teraz plánujem dokúpiť pre druhé babatko ale ako píše stvura o číslo menšie a dokonca aj teraz chodím do tesca nakupovať pre malú majú tam super veci 🙂
tiež niečo máme, oplatí sa v akcii, ale neviem ,či som mala smolu na farebné tmavšie oblečenie, lebo po jednom praní je to šedivé a dobré tak na doma 😒
jasne že ano 🙂
sú to kvalitné,pekné veci za celkom fajn ceny.
jeeeej, dalsia zivotne dolezita otazka 😀 . ano, ano, nakupujem 🙂 .
Kupujem v akcii a som spokojna. Vseobecne kupujem detske vecicky povacsine v akciach, lebo teraz z toho rychlo vyrastie a potom mi je za tymi vecickami strasne luto 😔
ano ja som malu vsetko kupila v tecsu a vacsinou som tak dobre natrafila ze to bolo este aj v zlave alebo bolo viac kusou napr.bodynka,dupky a tiez v zlave .a vyzeraju super su krasne a hlavne ze to nie je umelina
ja kupujem hlavne tam... velmi dobra kvalita, bavlnene vsetko, mala sa nepoti a nevyhadzuje sa z toho... a hlavne prijatelna cena.. kupujem jej f&f a cherokee a vsetky satocky jej pekne vydrzia...uplne ich vynosi... rastie pomaly takze jadny veci nosi aj vyse pol roka🙂 mame tricka ktore nosi od narodenia a nic im nie je napriek tomu ze periem aj 2x do tyzdna
ano.syn má odtiaľ hlavne tričká s dlhým aj krátkym rukávom.Síce sa nieraz stane,že prídeme do školky a chlapci majú rovnaké trička,ale podľa mňa majú dobrú kvalitu a to rozhoduje
ano..body s dlhym rukavom, to balenie po 5ks, maju pekne vzory a celkom ok kvalita...a nezdaju sa mi nejake lacne, normalna cena....
😀 😀 jasnééé....hlavne bodyčka sme tam kupovali....tričká....overaly na spanie...spokojnosť...ale ako píšu baby...treba asi hlavne v akcii nakupovať....topánky som z Tesca nemala....za tie radšej priplatím.... 😉 😉
ano nakupujem aj v tescu, tielka, pyzamka a aj body ked bol mensi, vydrzalo to v pohode, teraz ich nosi moj synovec 🙂 a pravdaze aj ine veci
áno a velká spokojnosť 🙂 najviac sa oplatia výpredaje som pokúpila tričká a čiapky na leto po 50 centov....ale aj iné 🙂 minulý rok som synovi kúpila výbavu na celé leto do 15eur 🙂
ahoj ja som malemu vedcina veci kupila v tescu a som spokojna aj s cenou aj kvalitou. este ked som nebola tehu tak som si veci tam kupovala okrem topanok 🙂
Ja tam nakupujem väčšinou bodynká, keď bola menšia, tak dupačky, overaly, teraz hlavne pyžamká a sem tam tričká. Veci na von, ako šaty, svetríky, vetrovky, mikiny, nohavice, sukničky tie skôr nakupujem inde, lebo ceny v Tescu, pokiaľ nie je akcia, sú porovnateľné s lepšími značkami. Nieže by som bola niečo viac, ale nepáči sa mi, že keď sa povedzme na jeseň prejdete po meste, 60-70% detí má rovnakú vetrovku z Tesca. Takže táto uniformita mi prekáža a myslím, že nie som jediná mamina, ktorej to vadí.
Ano, nakupujeme dcerke aj syncekovi a sme spokojni - kvalita aj cena super. Kupovali sme bodynka, pyzamka, ale casto aj tricka, svetriky, ciapky, obom aj bundu na zimu. Len dcerke kupujeme vzdy mensiu velkost - o cislo az dve, lebo je velmi utla a vacsina nohavic je jej aj v pase velka.
my máme od tial všetko, prijatelná cena a super kvalita, veľmi rada tam chodím nakupovať...
vačšinou tam nakupujem troj a pat packy bodyniek či už s dlhým alebo krátkým rukávom, overaliky na spinkanie a ponožky. Kupujem vačšinou cherokee, ale máme aj FF. Kupujem prevažne v akcii a vtedy je to dobrá kvalita za super cenu. Veci sa ani po viacerých praniach nevytahajú. a hlavne je to bavlna 😉
Jasnéééééé aj 😉
vacsinou nakupujeme v second handoch a ked je akcia na detsky textil v TESCU, tak urcite tam, lebo tie veci co maju pre baba, su skutocne niektore nadherne.....
Cherokee mi pridu lepšie bodynka ako F&F.. resp. F&F som nakupovala take po kuse čo predavaju a patentky sa dosť rýchlo vytrhavaju... Maju ine oblemovanie.. .ale aj to je celkom v pohode.. nikdy sa mi nevytrhli všetky 3 patentky... ale Cherokee mi pride lepšie čo sa týka bodyniek... 😉
V Tescu na deti snad nakupujem najviac 😉
Ano, su tam super veci!!! Som mimoriadne spokojna aj s kvalitou...
Aj my nakupujeme v tesku,hlavne znacku cherokee,su fakt kvalitne,aj po castom prani vyzeraju ako nove.Niektore veci nosili aj pol roka a nevidno to na nich.
ahoj,ano nakupujem v Tescu a som so znackou Cheroke velmi spokojna 😉 ..za malo penazi,vyborna kvalita.. 🙂
ja mam tiez veci z Tesco a su super, mamina mi to nakupuje, a ja som v kanade vzdy donesie..... 🙂))