Nakupujete v Dráčiku?
Ahojte, voeme dobre, ze majitel dracika vypisuje na svoju stranku, nonsensy, z toho sudim, ze ma vela casu a ma sa dobre.
Avsak, dracika som mala rada, ale po tychto ho nechcem financne podporovat....
Kde nakupujete este hracky v kamennych predajniach?
@ropucha6 pokrytec koná alebo sa správa rovnako ako ľudia, ktorých za činy alebo správanie kritizuje;
A aby si to teda pochopila - poniektore tu kritizuju majitela dracika ze vyjadruje svoje nazory pritom cely mk tu zije z toho ze tu zeny chodia vyjadrovat svoj nazor - a casto nevyziadany
@ropucha6 skusme si uprimne povedat napr. kolke z nas,ktore tu diskutujeme by realne zakazali majitelovi dracika propagovat svoje nazory,ak by na to mali pravo a moc.myslis,ze nikto?alebo mensina?alebo vacsina?alebo koho nazor by bol na socialnych sietach blokovany,majitela dracika alebo niekoho,kto ma vacsinovy nazor? a stale sa nebavime o nenavistnych komentaroch,ktore by aj podla mojho nazoru mali byt blokovane,ale o nazoroch.
@stormie toto je diskusne forum ak si si nevsimla, logicky tu zeny prezentuju svoje nazory. A neviem, co je nevyziadana rada, ved sa clovek vyjadruje k nejakemu napisanemu prispevku. Ked nechcem pocut iny nazor, tak sa ani nepytam/nezadam temu. Pokrytectvo by bolo, keby som s jeho nazormi nesuhlasila a aj tak sla a minula v tom obchode moje peniaze a tym ho aj podporila.
@tululu neviem ti odpovedat na hypoteticku otazku, asi nikto nema moc blokovat obsah na sukromnej webstranke, pokial to teda nie je nieco postihnutelne. Ale v dnesnom svete, ked mam na vyber x obchodov a produktov, je aj toto faktor , ktory ja napr zvazujem. Takisto, ako by som sa s takym clovekom v reale nebavila, tak proste tohto vytesnim takymto sposobom. Ako niekto uz pisal, vobec si nemyslim, ze to Dracik nejako polozi, len moje peniaze pojdu inde.
😳😳😳😳 pane bože otázka dospelej ženy? To vážne ????

@stormie za mna presne ako si napísala. Nech si svoj názor nechá pre svojich, toto je šírenie bludov.