Nakupujete v Tchibo eshope?
Ahojte ,aké máte skúsenosti s nákupom v Tchibo prostredníctvom internetu?Ďakujem
u mna tiez spokojnost
aj ja som spokojna 🙂
Ano velmi casto 🙂
Ano, spokojnost, najlepsie je, ked je akcia a postovne sa neplati. Raz sa mi ale stalo, ze mi neuznali zlavu 20 EUR, vraj mali nejaku chybu v systeme. Takze sa ospravedlnovali a vratenie tych penazi im trvalo strasne dlho, asi 2 mesiace. Ale nebala som sa, zeby nevratili. Ja im verim, maju predsa nejake to renomé 🙂
nakupujem tam dosť a vždy spokojnosť 🙂
dievcata a prosim vas ako casto byvaju tie akcie ze bez postovneho? dakujem
tak ja sa priznám,že nie,pretože som výrobky,ktoré som u nich chcela našla inde o dosť lacnejšie,ale možno to boli len tieto konkr. výrobky (išlo o domáce potreby)
ja som tam nakúpila teraz 2. krát, a s oblečením nie som spokojná. Kúpila som "pletené legíny" a nevyzerajú ani ako legíny a pletené už vobec nie. To pančuchy z Tesca za 5 eur vyzerajú viac ako pletené legíny. Sú úplne tenké - tenulinký úplet. A ešte majú aj tie viditeľné vonkajšie švy ako bývalo na detských pančuchách. Pred prvým oblečením (čo bude bohužial len po dome) som ich oprala a na jednej nohe a odpáralo celé obšitie a zmotalo mi všetky veci v práčke dokopy. Hrôza... 😖
Inak pelech pre psa dobrý, uteráčiky z mikrovlákna v pohode...
Bezproblémový internetový obchod (vrátenie tovaru a pripísanie peňazí na účet tiež max. korektné).
Čo sa týka kvality, možno som mala doteraz len šťastie... 😉
Hračky pre deti sú krásne a kvalitne prevedené.
Ja nakupujem sem tam aj cez internet - najčastejšie domáce a športové potreby, kabelky, textil, hračky pre deti ....a som spokojná.Je pravda, že niektoré veci sa zdajú drahé ale to je na rozhodnutí každého či kúpi alebo nie. Oplatí sa sledovať zľavy. Spokojná som aj s kvalitou .
Ja nakupujem na Tchibo cez internet, s tovarom som spokojná. Nedávno som zistila že cez Plnú Peňaženku mi vracajú nejaké peniaze späť z nákupu, takže ušetrím aspoň pár centov.
@lorela prosím vás vrátenie tovaru v tchibo sa môže poslať poštou alebo musím volať kuriérovi ? Keďže adresa pre vrátenie je balíková hala tchibo ?
!!!! Neobjednávať nič z eshopu TCHIBO!!!!
Majú tam väčší bordel ako u nás v parlamente (SR).
Dňa 8.10. 2024 objednaný tovar s vyzdvihnutím na predajni v KE
- 8.10. objednávka prijatá a spracovaná
- 15.10. prišiel mail o pripravení tovaru s vyzdvihnutím na predajni
- 17.10. príchod do predajne, s požiadavkou na vyplatenie a vyzdvihnutie obj. tovaru
- 17.10. predavačka na mňa pozerá ako na mimozemšťana,,, čo od nej chcem, NIČ nevie:(
- 17.10. volám na zákaznícku linku a pani na opačnom konci nič nevie a vyhovára sa zlyhaním systému (povedala som slušne čo si o tom myslím)
- 17.10. objednávam znovu ten istý tovar, nakoľko ho potrebujem (možno dalšia chyba z mojej strany🙂)
Dúfam že do konca roku 2024 sa mi to podarí a tovar dorazí....🙂
... a perlička na záver: ,,poslali mi dotazník spokojnosti s nákupom na eshope- Tchibo (skoro som sa posr.la od smiechu...🙂
Objednávam odtiaľ a nikdy žiaden problém.
Ja mám Tchibo rada, nakupujem keď sú zľavy. Veľa veci detských, keď bola dcéra malá. Teraz pančuchy, pyžamá, šaty, sukne, nohavice, hrubé ponožky, nohavičky, vetrovky....
...píšem len moju skúsenosť (prvú zo 17.10.), len škoda že si človek nepozrie na nete aj ostatné recenzie eshopu Tchibo a pravdu povediac nie sú dobré.... Toť vsjo🙂

ahoj, nakupovala som tam zatiaľ asi 3x. zatiaľ spokojnosť, tovar prišiel do 3-4 dní kuriérom rovno ku mne. a nič som nevracala, všetko bolo v takej kvalite akú som čakala.