Namiesto šperkov Pandora mi doručili okuliare
Ahojte,
mate skusenosti so strankou https://sk.pandora.net/ ?
objednala som sperky za 100€ a dorucili mi okuliare.
cislo zasielky sedi, len sa neviem uz na tej stranke dopratrat na nejaky kontakt. Lebo ked im odpisujem na email z ktoreho mi objednavku potvrdili tak sa email vrati ze nedorucene.
Dakujem

@majka10112020 myslím ze si sa poučila do konca života.... peniaze ani tovar už v zivote neuvidíš, ani keď pôjdeš na políciu. Ale na soiku to môžeš poslať.
1. Vždy si pozri na eshope kontakt - ak nemá IČO , adresu, tel. Kontakt - je to podvod
2 . Skôr ako si objednáš, vždy pozeraj najprv recenzie
3. Ak si eshop nevieš overiť, má nedostatok recenzií alebo pôsobí na teba pofiderne, objednaj na dobierku
4. Ak sa nedá na dobierku - ani neobjednavaj. Taky prístup eshopu je tiež neprofesionalny
@majka10112020 never tomu, co ti povedali na nejakom callcentre, chod rovno na pobocku, a podaj reklamaciu, ze si nedostala to, co bolo objednane, peniaze ti banka vie vratit cez chargeback, kartove spolocnosti ako Visa, MC, poskytuju ochranu pri platbe kartou, nenechaj sa odradit, si v prave, a mas sancu na vratenie penazi
@liz_lemon dakujem, uz je spisana reklamacia. lehota na jej riesenie je 15 dni.
@majka10112020 ja si tiež myslim, ze v call centre sa s tebou bavit nebudu ako na pobočke a chod na policiu - to sa neda povedat, ze policia nič nespravi, lebo ked si takto 1000 okradnutych povie, môžu okradat kludne dalšich plus SOI
@maranco ďakujeme Vám za zaslané informácie. Dovoľujeme si Vás informovať, že podľa predpisov platobnej Organizácie MasterCard je nutné aby ste obdržaný tovar obchodníkovi vrátili a požiadali ho, aby Vám peniaze vrátil. Na vrátenie peňazí má obchodník 30 dní od dátumu kedy tovar obdrží. Tovar je najlepšie odoslať prostredníctvom spoločnosti , ktorá umožňuje zásielku sledovať.
Osobne Vás chápem, že je to pre Vás veľmi nepríjemná situácia, a že cítite sa obeťou podvodu ale banka musí dodržiavať predpisy stanovené platobnou organizáciou. Podľa týchto predpisov je nutné obdržaný tovar obchodníkovi vrátiť. Žiaľ taktiež nemáme nárok túto platbu reklamovať z dôvodu podvodu, nakoľko údaje platobnej karty boli Vami dobrovoľne poskytnuté.
Momentálne reklamačný proces sme nútení považovať za ukončený.
Vopred Vám ďakujeme za pochopenie
@majka10112020 ja mam dost, čiže takto to funguje aj so seniormi, čo okradaju dôchodcov
Ano dala si im platobne udaje, ale prečo? lebo ta oklamali podvodnou strankou..V tej banke su prihoreti
Už sa nečudujem, prečo tu podvodnici maju raj.Zakon ich chrani viac ako poškodenych
Aj si jej niečo odpísala?
@karolinakr este mozem skusit policiu. ale banka mi nepomoze.
@fallon1 😂😂😂
Mrzí ma že si doplatila na tento odžub.. Mne to jeden čas vyhadzovalo na FB rôzne stránky, aj tam boli komentáre ako od Slovákov že áno je to super, prišlo to, atď. Ale keď som ai kukla priamo tie profily, všade pri každej fotke ako keby ich selfie, čirodiny atď boli zmenené dátumy pridania (akože to pridali pred rokmi a reálne to pridali všetko v jeden deň) hneď vtedy som vedela že toto je extrém odrb a hneď som im písala na stránky že sú klamári atď. Asi ma všade zablokovali lebo ich už vôbec nevidím 😁
@majka10112020 o ktoru banku ide?
@miss_foxy mozno keby som bola trosku pozornejsia si vsimem skor ze to je odzub, ale bohuzial som si nevsimla ale nabuduce uz si pozor dam a neobjednam len tak bez dobierky.
@liz_lemon mbank
@majka10112020 s tymi som aj ja mala problem pri reklamacii, ale nakoniec som ich presvedcila, a vratili mi peniaze, zajtra ti napisem tu IP, ako som ti teraz pisala
oni su velmi neochotni pri rieseni, ale vybavis to na 100%
@liz_lemon dakujem 🍀
Možno od veci komentár, ale neviem či viete pandora je na AliExpress, ja mám zopár priveskov z kolekcie Pandora me a sú porovnateľne kvalitou s originálom a cena je par eur.
@majka10112020 tak podľa pokynov od banky vrátiš tovar nazad do Číny, (ja som už raz vracal nefunkčnú vec) a požiadaš obchodníka o vrátenie platby, ak ju nevráti môžeš pokračovať v reklamácii a budeš žiadať vrátenie platby pretože už nemáš ten chybný tovar.
Pozri si či majú na web stránke postup na vrátenie tovaru, kam ho treba poslať.
@maranco praveze nemaju postup ako to vratit a na zasielke je adresa len zo skladu v Budapesti.
@majka10112020 a keď im napíšeš mail?
Hoci ako dokážeš banke, že obchodník neodpovedá a teda nevieš kam vrátiť tovar.
Ale určite je možnosť ako to vyriešiť, veď pri platbách kartou sa kartové spoločnosti tvária ako chránia zákazníkov.
este raz dakujem za pomoc. Obchodnik mi peniaze vratil. @liz_lemon
Platbu som reklamovala v banke. Ta kontaktovala banku obchodnika aby sa vyjadril. ten sa asi zlakol a peniaze mi poslal spat na ucet.
@majka10112020 no, to si mala šťastie!
@karolinakr ziadne stastie, na toto ma pravo kazdy, kto plati kartou, vsetky banky maju taku moznost
@maranco ty nemusis davat ziadne dokazy, kazda banka ma k dispozicii pravidla, pre kazdy typ sporu, a podla toho treba postupovat, dokazovat musi druha strana

@hugigugin podvodník zhrabne peniaze, objedná nejakú blbosť na AliExpress a tvári sa že obchod prebehol v poriadku.