icon

Naozaj nie sú vajíčka v obchodoch?

5. nov 2024

To fakt nie sú vajíčka v obchodoch? Dlhšie som nekupovala tak neviem, ale nezdá sa mi to 😀

Strana
z3
janettdamian
8. nov 2024

@simca06022011 bola som niekoľko rokov vegetariánka 😀 ... od mala som vyrastala medzi zvieratami, chovali sme doma tiež kadečo. Vtedy mi to nevadilo, "bez problémov" som zviera porazila aj môj otec. Ale nejako sme asi vekom zostali taký, že nám to proste vadí...

simca06022011
8. nov 2024

@janettdamian chapem, kazdy to mame ina. ja by som to napr nedala, nieco "porazit" :D po rokoch ked som isla nasu prvu sliepku sklbat a tak, som si musela dat poldeci s chlapom.. on potom isiel urobit chlapsku rootu a ja som dostala zvysok :D

karolinakr
8. nov 2024

@simca06022011 zajaca by som nikdy nezjedla, toho mám ako mojkáčika--teraz na zimu ma taky hebučky kožuštek, to ked chytíš, ako najemnejšie páperie, hrozne zlato sa xichtí a ten chvostík, takú bambuľku mačkať, to je pocit na nezaplatenie 😀

simca06022011
8. nov 2024

@karolinakr ved ja chapem :DD my to nechvoame, ponaucena som z husí (a to su fakt otravne potvory), ze proste nechcem nic.. Ale ten taky chovny, co ani nezdvihnes do ruk aky je velky :DD a ked ta kopne tak si na druhej strane ohrady a hryzie ako divy... = to nie je velmi mojkave

Ale toto pozri ake je nunu.. ja som sa skoro pototo, ked som to predvcerom videla niekde v Dedinkach (ale velku verziu dobytka, škotsky highland dobytok) https://www.google.com/search?q=mini highland c...
Chlap sa rehota, ze tam ochkam ako turisti ked nam idu okolo dvora... no ale tie ofinky..

karolinakr
8. nov 2024

@simca06022011 😀 to je zlaté, to skôr decku do izby ako hračku než na pašu vyhnať 😀

isis234
8. nov 2024

dnes som v Jednote Coop kupila. Boli len biele. Tie hnedé z volného chovu- čo majú i výbeh neboli

nelka93
8. nov 2024

U nás majú. Ja vajíčka často nepoužívam. 10 vajec mi vydrží cca týždeň-dva.

Strana
z3