Naparovacia kefa z Lídla

zabina27
30. dec 2017

Máte niekto tú kefu? Budúci týždeň ju majú mať, rozmýšľam nad tým, ale neviem, či to nie je blbosť... Ide mi hlavne o žehlenie, ozehli to dobre? A dajú sa len zavesené veci žehliť?

akynka
30. dec 2017

Mam ti kefu asi tri roky a za tri roky som ju este ani raz nepouzila 😂
Kamoska mala ale nieco podobne a zehlila nou saty, bluzky..jemne veci na vesiaku pred pouzitim.
Inak tou kefou mozes zehlit aj na doske da sa dt ta stetinka dole ale to uz radsej klasiku zehlicku lebo toto je na klasicke zehlenie zbytocne male.

lasina
31. dec 2017

Ja mám veľkú naparovacku od Philips za 150 eur,(ale myslím že princíp je ten istý ako v Lidli)a je to super vec.jemne veci,šaty,blúzky všetko pekne vyžehli za chvíľku a bez spálenia,čo sa mi vždy podarilo.ja to používam cca každý tretí deň.

zabina27
autor
31. dec 2017

Ja šaty a blúzky nemám, skor sa mi jedná o muzove košele, ale to nie je jemná látka. Myslíš, žee na chlapské košele je to dobré?
@lasina

lasina
31. dec 2017

Áno aj košele to veľmi pekne ozehli,ako pouzivam aj normálnu žehličku,na nohavice a tak.ale keď si chcem vyžehliť ci uz závesy,alebo spoločenské šaty,jemne blúzky a podobne,tak na to je to stvorené.Ja mám k tomu vešiak,je to taký stojan a na hadici je hlavica a tou len prechadzam po oblečení,a za pár sekúnd je to hotovka.