Napichané pery - čo je to za trend?
Čo je toto za nový trend?
Pomaly každá druhá žena má napichané kačacie pery. Nemám nič proti prirodzenemu skrášľovaniu keď sú pery jemne upravené, ale tento trend kačacích pier je vážne na smiech.
Prečo toto ženy dobrovoľne robia so sebou a myslia si pri tom ake sú krasne?
Kazdy ma inu predstavu o tom, co je krasne, tolko k tomu... navyse ten trend posledny rok-dva riadne upadol, pod ruskami to proste nebolo vidno 😂 Podla mna sa ani v takej miere nevrati.
Každá druhá? Kde sa pohybuješ? Ale súhlasím, vyzerá to otrasne.
@thereisabear to bolo myslené obrazne.
@viestta ani ja nikomu do toho nekecam, no nechápem tomu. Kde sa vytráca prirodzenosť?
hm. ja osobne vo svojom okruhu znamych nepoznam nikoho s napichanymi perami. viem ze jedna muzova kolegyna ma ale nema to nejake vyrazne. tak asi zalezi kde sa pohybujes
nechapem TO, ked uz. 😉 Ale zjavne ta to trapi az tak, ze o tom zakladas debatu a pre istotu aj anonymne
Ake vytracanie prirodzenosti? Ludia sa licili, tetovali a pichali si kadeco do usi, obocia a pier snad od doby, kedy este lovili mamuty... pre mna jednoducho za cele roky ziadna zmena nenastala, meni sa typ, sposob, ale skrasluju sa zeny furt 😉
Mne sa to páči, idem znovu pred Vianocami, aj na iné zákroky, závidíš ? 😝
Čo poznám dve známe, ktoré si to chodia dávať robiť, jedna má vyše 50 rokov a práve jej to pekne vyformovalo pery, lebo bolo jej vidieť na perách, že je už staršia, a jedna mladšia si to dáva robiť. lebo svoje pery mala dosť úzke, aj tej to pristane, nedáva si príliš veľa.
V okolí nikoho takého nemám. V meste málokedy niečo také stretnem, jednu teda pravidelne. Ale aj tu na koni občas vidím krásnu mladú ženu a postupne sa mení na niečo umelé, pre mňa nepekné a úplne zbytočne, lebo pôvodne to bola krásna prirodzená baba. Ale tak každý má inú predstavu o kráse, každý máme nejaké komplexy a každý si niečím iným kompenzujeme nejakú vnútornú bolesť či traumu.
@viestta ano presne tak, mam potrebu o tom zakladať anonymnú diskusiu. A ty mi neanonymne odpovedaš. Aj moje aj tvoje rozhodnutie je v poriadku. Pravidla MK nám to umožňujú 👍
@mpg áno, pokial je to pekné a prirodzene,vtedy sa to páči aj mne. No sú ženy, ktoré nemajú mierku..o tomto hovorim.
Este tie pery prekusnes.prvy tyzden je to najviac vidiet.ale co si vsimam ako to vyspickuju niektore krasavice ked ich po 2-3 rokoch nahodne stretnem.nosy zuzene ze ledva dychaju lica vybrusene obocim uz ani nepohnu.par chlpov na hlave s primesou proceskov az po rit..a take pekne baby to boli niekedy..
zaujimave, ze sa takto "zohavuju" prirodzene pekne zeny. Este som nevidela skaredu zenu, co by si dala duck face 😀
... a nadviazane vlasy, 3D mihalnice a gelove nechty ...a vyzeraju akoby ich ten isty "vyrobca" vytvoril... tie ruska mali nieco do seba 🙏
@lulupulu presne 👍
Je to každého osobná vec. Každá si "ideál krásy" predstavujeme inak. Ja mám v perách niečo cez 1.7ml a som maximálne spokojná. Pery mám presne také aké chcem. A zatiaľ čo mne prídu ako ideálne... Niekomu prídu nevýrazné a ďalšiemu cez 😊 v každom prípade... Ja ich nosím a ja som ťa ktorá s tým musí byť spokojná... Keď sa ti to nepáči tak si to proste nedaj... Ži a nechaj žiť
Heh načo sa nad tým rozčuľuješ, nech si každý robí so svojím telom čo chce a nám ostáva už len sa nad niektorými výtvormi sa pousmiať. No fakt musím povedať, že tiež si všímam, že takých kačičiek chodí po uliciach viac a viac
kedysi to bola trvala, potom prsia, teraz pery. Kazde obdobie ma nieco trendy. Ked mas tieto reci si stara :D jednoducho sa uz nechytas na to, co bezi .. vysluzila matka 😅 ked sa zacnes ofukovat nad novinkami tak to mas oficialnu diagnozu "do srotu" 😂 a nejde o to, ze sa musis nechat napichat, ale ze uz odmietas nove veci a si netolerantna k zvysku
@autor kazda doba prinasa nieco, co inych poburuje - niekedy to mozno boli aj oholene nohy, podpazusia, potom tetovanie, vyholene hlavy, piercingy, vytetovane obocia, silikony, tunely... Mozne sa porozculovat, zhnusovat, na trend naskocit nemusime. A aj vec estetiky je vysoko individualna. Ja som kedysi odsudzovala botox, a lalat, uz ho mam pichnuty, ako sa mi vekom scvrkavaju peru, uz ani myslienka kyseliny mi nie je uplne cudzia.
Včera cudzie šatníky, dnes zase cudzie pery, mňa tak fascinuje ako ženy furt trápia iné ženy... 🤔
Keď sú plastiky spravené vkusne, tak proste prečo nie. No je fakt, že niektoré to s tými rozmermy moc preháňajú. Ale tak ich telo, ich voľba, my sa tomu môže potom len prozerať
@elizabet173 Prechod? Alebo? Ja sa o okolie nestarám, ak sa mi niečo nepáči, ani to nehodnotím, mám to na háku. Prečo by ma malo srať to, že si dá niekto zväčšiť pery? No ver tomu, že pre mnoho obyčajných žien na materskej je to finančne nedosiahnuteľné a chceli by. A toto je podľa mňa ten prípad.
Nad tymto sme doma tiez viedli s muzom minule debatu. Zijeme v zahranici a u nas tolko kaciek nie je. Ked prideme obcas na SK, tak pri prechadzke mestom stretnem vzdy minimalne 5 bab, ktore maju pysky napichane do obrovskych rozmerov. V rodine mame tiez baby, ktore si pery dofukuju.. chapem, ze sa kazdemu paci nieco ine a je to ich vec, ale kedysi to boli vsetko tak pekne baby a teraz su s tou hubou vsetky na jedno kopyto. Nehovoriac o tom, ze vacsina sa im poza chrbat vysmieva, ze vyfajcili cmeliaka.
@diewcatqoo Na SK sa ti budú vysmievať za každý prd, s perami to nemá nič spoločné, sme proste taká zákerná mentalita.

Kazdy blbne ako vie. A ja mu do toho nekecam. Na co?