icon

Náplne do tlačiarni

selia1979
4. mar 2014

Ahojte babenky poradte mi dosla mi farba v mojej HP color laser jet CP 1215 a ja ju uzivam na pracu na doma ...tlaciaren mam bratovu ale ked som si ju brala netusila som co bude tato napln stat a som hotova z tej ceny za jednu nahradu originalku okolo 80€.a potrebujem 4ks
Tlaci fantasticky ci uz fotky alebo aj text je bezchybny a niekde som citala ze existuju aj neoriginalky a niesu take sialene drahe.
Poradte mi nechcem znicit tlaciaren ale tolko penazi to ani nezarobim co by to stalo. Používa niekto aj take naplne aku mate skusenost.
Dakujem za pomoc

zavana
14. apr 2023

@mischelin999 objednavala som uz viackrat odtialto, zakazdym bolo dodanie rychle🙂 a co sa tonerov tyka, tak su trvacne, s jednym tonerom fungujeme uz dlhsie, a to tlacime pomerne casto.

filory
17. apr 2023

@zavana ono bude asi záležať aj od samotnej tlačiarne, koľko toneru spotrebuje, no fungujete teda len na tých repasovaných toneroch?

landsmanka
17. apr 2023

pokial viem, tak su to take, ktore sa naplnaju nanovo, brat s nimi dobru skusenost nema, nakolko zvykne aj do prace vela veci tlacit a casto a nevydrzal mu takyto toner prilis dlho. ja osobne by som taky uz nekupila, aj ked som najprv chcela.

alenka551
17. apr 2023

@landsmanka to fakt? ako neviem, mozno sa aj tie tonery lisia co sa znacky tyka, my sme zas iny toner uz nejaky ten rok nekupili. original sme mali asi len ked bola tlaciaren nova

peta2202
27. apr 2023

@alenka551 da sa kupit samozrejme aj nie uplne original, stale moze byt predsa kvalitny.

leangela
30. apr 2023

@peta2202 Da sa, jasne, ze hej, ale ja by som taketo veci napriklad ani z druhej ruky nekupovala. Viaceri to takto vedia robit, ale ja uz veru nedoverujem po zlych skusenostiach. A repasovane tonery to iste.

landsmanka
4. máj 2023

no len tie originalne tonery su celkom asi aj drahe. ale tak stoji za to troska zainvestovat podla mna, ked nechces do tej tlaciarni vlozit uplne ze cokolvek, co moze mat za nasledok aj to, ze sa ti moze velmi rychlo pokazit. a to predpokladam asi nechce nikto🙂 takze treba rozhodne zvazit, kde a ake kupovat.

ciarraa
22. máj 2023

@landsmanka Vies kupit dobre tonery a nemusia byt original 🙂 Zalezi na predajcovi, niektori si daju zalezat a nepredavaju kadeco.

peta2202
23. máj 2023

No mozno to bude pre niekoho od veci, ale ja ked nakupujem vecicky tohto typu, tak mam uplne rada, ked mi poradia osobne na predajni. Proste radsej si necham poradit rozhodne od cloveka, co sa tomu rozumie.

leangela
30. máj 2023

@peta2202 Vobec to nie je od veci, da sa to chapat 😀 Tiez by som len tak bezhlavo nenakupovala nic, o com neviem ani makke f. 😀

landsmanka
7. jún 2023

akoze tiez som bola najprv radsej a taka istejsia, ked som nakupovala nieco, co realne aj mozem vidiet, ale tak to bolo fakt ze kedysi 😀 tie eshopy teraz proste vedia co robia, hlavne ked su takto specializovane na rozne produkty. nemusis mat v takom pripade strach, ze kupis nieco, co by nebolo dobrej kvality.

frota3
13. jún 2023

@landsmanka akoze ktory napriklad ty osobne odporucas, ze mas dobru skusenost? lebo ja to nekupujem vobec.

mischelin999
13. jún 2023

@frota3 ak ti mozem poradit, tak si kukni Tonezo, maju dost prehladnu stranku a tonery odtialto su fajn 🙂 aj laserove tonery som tu kupovala, to potreboval chcel muz do prace napriklad.

rencina_4
21. jún 2023

@mischelin999 a mas skusenosti aj s inymi produktmi okrem tonerov z tejto stranky? 🙂
lebo som tam nasla kadeco zaujimave.

zavana
23. jún 2023

ja zvyknem odtialto kupovat kancelarsky papier tak hromadne 🙂 alebo teda my z kancelarie. oplati sa to rozhodne viac ako inde aspon teda podla mna. nekupujeme jeden ani dva baliky 😀

ciarraa
26. jún 2023

@zavana Tak jasne, ze ono sa to neoplati kupovat mensie mnozstva, co sme pozerali aj inde v obchodnych retazcoch napriklad, tak to vyslo drahsie, ked sme si preratali ako odtialto. Tiez uz mam s nimi skusenost a dobru 🙂

peta2202
27. jún 2023

Ja tu pravidelne nakupujem tento univerzalny atrament 🙂 Za mna fajn.

leangela
28. jún 2023

Univerzalny je preto, lebo sa hodi pre vsetky typy tlaciarni? Nie je vhodny len pre tlaciarne znacky HP, kedze je to tam napisane? Aspon mne to tak pride 😀 Mozno sa mylim.

landsmanka
3. júl 2023

myslim si, ze je to uplne jednoznacne 😀 univerzalny znamena, ze ho mozes pouzit pri viacerych tlaciarnach, na tej flasticke su dokonca aj vymenovane, ak si lepsie vsimnes. nemusis sa bat, ze si ju odpalis alebo co 😀 ale samozrejme, ze ta tlaciaren musi byt logicky atramentova, inak si ju odpalit mozes 😀

frota3
4. júl 2023

@landsmanka a ake su lepsie tlaciarne? tie atramentove alebo klasicke? potrebujem novu, ale netusim, od coho sa odpichnut.

mischelin999
6. júl 2023

@frota3 podla mna su atramentove prave tie klasicke 😀 aspon doteraz som si to myslela 😀 tak mas vela moznosti a znaciek 🙂 ale samozrejme zalezi, na co konkretne ju planujes primarne vyuzivat. asi by si mala zacat tam 🙂

rencina_4
11. júl 2023

@mischelin999 my mame brother uz dlhsiu dobu napriklad a funguje skvelo. lahko sa nam aj naplne do nej zhanaju.

frota3
13. júl 2023

@rencina_4 a kde ich teda kupujete, ak sa smiem spytat? 🙂

renat04
13. júl 2023

@frota3 vyssie spominali Tonezo, ja by som vyskusala objednat odtial, viaceri si tento eshop chvalia. ja tlaciaren nemam vobec, ale uz dlhsie sa pohravam s myslienkou, ze si jednu zaobstaram. lebo aj tak chodim a zhanam kade tade, kde si dam vytlacit daco, ked potrebujem a je to zbytocna starost. a otravovat ludi sa mi teda veru nechce neustale.

vikus17489
26. júl 2023

@renat04 Aj mne sa stránka osvedčila 🙂 Môžem odporučiť. Tlačiareň je nutnosť, to už keď v dnešnej dobe nemáš, tak si len patálie privodíš 😀 Napríklad aj životopis keď si potrebuješ vytlačiť, do práce, do školy, kadečo sa môže naskytnúť. No a potom behaj, zháňaj, kde si to vytlačíš. Takto to máš jednoznačne pohodlnejšie, vytlačíš si čo chceš a hlavne kedy chceš a potrebuješ.

zavana
27. júl 2023

@vikus17489 presne, nemala som vacsieho jedu, ked som ako studentka musela lietat hore dolu kvoli vytlaceniu par papierov :D

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
zlatica99
27. júl 2023

@zavana Tiež si nemala doma vlastnú tlačiareň? 😅 My tiež nie. Ale našťastie som mala za rohom bratranca, ktorého som so všetkým chodievala otravovať zakaždým 😀 Hlavne teda s takýmito vecami. Isto bol rád 😀

ciarraa
1. aug 2023

@zlatica99 Tak vyhoda je, ked mas takto aspon bratanca 🙂 Vela ludi takuto moznost vobec nema.

liesik
14. sep 2023

Aj sa nejak zvyknete zamýšľať, že kde kupovať tonery do tlačiarne či vám je jedno a kúpite také, ktoré máte najbližšie alebo ako to riešite, keď potrebujete súrne nejaké zohnať? 🙂