Náplne do tlačiarni
Ahojte babenky poradte mi dosla mi farba v mojej HP color laser jet CP 1215 a ja ju uzivam na pracu na doma ...tlaciaren mam bratovu ale ked som si ju brala netusila som co bude tato napln stat a som hotova z tej ceny za jednu nahradu originalku okolo 80€.a potrebujem 4ks
Tlaci fantasticky ci uz fotky alebo aj text je bezchybny a niekde som citala ze existuju aj neoriginalky a niesu take sialene drahe.
Poradte mi nechcem znicit tlaciaren ale tolko penazi to ani nezarobim co by to stalo. Používa niekto aj take naplne aku mate skusenost.
Dakujem za pomoc
@mischelin999 a v com sklamala? preco? co ti nebol tovar dodany alebo ako to s tou objednavkou dopadlo?
@frota3 Tak je veľa stránok a internetových obchodov, ktoré sa snažia zarobiť na nekvalitných toneroch 🙂 Treba si rozhodne dopredu pozisťovať, lebo to nie je sranda potom, keď si vložíš do tlačiarne niečo, čo považuješ za kvalitu a nakoniec je to nejaký lacný šunt a môžeš kupovať novú tlačiareň.
@eeerickal1 A tebe sa toto reálne aj stalo? Podarilo sa ti takýmto spôsobom odpáliť si tlačiareň? 😀
@zlatica99 mne sa to stalo a nie s jednou tlaciarnou.
@simca06022011 to vazne? a ako si to potom riesila? taku tlaciaren mozes asi rovno vyhodit predpokladam, co?
@zavana nijak som to neriešila, kým sa dalo tlačila som tak, ako tak, potom vymeniť. Teraz mi zblbla tlačiareň tak, že už ani originál toner nejde dobre, čiže vymeniť ju budem musiet. S veľkou laserovou na firme som to riešiť plánovala, vraj ju treba skúsiť dat vyčistiť do servisu ale nakoniec som to nechala tak. Neoplatí sa mi s tým vôbec zabávať ale drahé tlačiarne už nekupujem.
@simca06022011 Ved jasne, vsetko nie je len o drahych tlaciarnach ci toneroch 🙂 Aj ked si mozno niekto moze mysliet opak.
@simca06022011 A to je v tvojej naplni prace riesit aj tlaciaren, ktoru mate v praci? Som myslela, ze je to problem vedenia vo firme. 🙂 Ale mozno to mame len my tak, neviem 😀 Len tak sa pytam.
@peta2202 myslis si, ze vsetky firmy maju haldy zamestnancov a na kazdu vec samostatneho cloveka? Keby som riesila kto ma co v naplni praci, neurobi sa u nas nic. A teda naplne by som musela pisat hadam cele dni... nie, co komu dam urobit to urobi. A ja ako uctovnik, riesim vsetko... od pera ktorym sa pise, cez hardware a vsekto az po branu na arealy... ;) ale to len tak pisem 🙂 a ked sa nieco pokzai na firme riesi to ktokolvek, len sa opytaju, alebo daju vediet. Inak by som nic nerobila len opravovala, objednavala a zhanala. Alebo majitel. A veru mame aj inu pracu :D
@simca06022011 Joj, tiez to mam podobne, neboj sa 😀 Ale to nie je len o tlaciarni, ktoru mam na starosti (prischlo mi to, ani neviem ako k tomu vlastne doslo 😀 ) ale velmi vela veci sa takto u nas riesi. Nastastie tie tonery, ktore kupim/objednam, mi aj realne preplatia, ale uz len ten cas straveny tym, ze to musim spravit, ma nieco stoji.
@leangela ved mne je jasne, ze je to bezna vec :D
@liesik no tak v dnesnej dobe je to uz nevyhnutnost by som povedala 🙂 ale co sa znacky tyka, akoze nevedela by som sa asi ani rozhodnut, keby som teraz kupovala novu tlaciaren. sklamali ma uz viacere totizto 😅
@mischelin999 ja mam Canon uz 8 rokov presne a nesklamala ma ani raz 🙂 ani len naznak, ze by s nou nieco bolo. tu si zakazdym k nej vyhladam kompatibilny cartridge:
https://tonezo.sk/c/atramentove-cartridge nic ine do nej zasadne nevkladam a vsetko je ok. nic s nou nie je, funguje ako ma 🙂 nastastie, klopem si 😀
@landsmanka tiež som mala tlačiareň tejto značky dlhé roky a takisto som si myslela, že ešte požije, ale potom stačil jeden nekvalitný toner a už ju nevedel spojazdniť nikto 😂
idem aj ja skúsiť objednať odtiaľto 🙂 tak stoja za to, hovoríš?
@frota3 Ale zase na druhej strane nízka cena hneď na prvý pohľad zaujme a poteší 😀 Netvrdím, že prehnane nízka, tam asi nebude všetko v poriadku 😀 Ale pokiaľ je ten toner kvalitný a stojí dobrý peniaz, tak asi by som už iný nekupovala. A to inak tiež nie je dobré stále prechádzať na iný, keď si raz tlačiareň zvykne na jeden typ.
@eeerickal1 myslis, ze to moze byt pricinou, ze sa tlaciaren pokazi?
@zavana Ja osobne mam veru pred technikou ako takou v nasej domacnosti celkom respekt 😀 Nevyznam sa, tak do toho nezasahujem. A ja teda tlacim minimalne, tak to velmi neriesim, ale muz spotrebuje take mnozstvo papiera dennodenne, ze dovi 😀 Aj ked kupoval tlaciaren, tak hovoril, ze do tohto potrebuje proste zainvestovat, aby sa hned nepokazila a nemusel riesit novu. Ale teda nemyslela som si, ze az take palky pytaju za tie tlaciarne.
@leangela Suhlasim. 🙂
@peta2202 Mame Epson, a to je jedina vec, ktoru ti viem o tej tlaciarni realne povedat 😂 Chcela by som viac, ver mi, ale no bohuzial 😀 Ale akoze tlaci fakt kvalitne, ani s nou nebol doteraz ziadny problem, takze myslim, ze sme vybrali dobre, aj ked sme teda nesli prvoplanovo po tych najznamejsich znackach. 🙂
A nie je to jedno, aká je to značka? Všetky budú tlačiť rovnako, pokiaľ máš kvalitný toner, či sa mýlim? 😅
@liesik neviem, ci je to uplne o znacke. a ja osobne by som az tak vela do tlaciarne nevedela investovat, nakolko ju az tak casto nevyuzivam, ale tak kazdy to ma inak. niekto ju moze pouzivat dennodenne, takze v takomto pripade chapem, ze asi chce mat doma lepsiu kvalitu 🙂

@liesik nakupujem taketo veci jedine z overenych zdrojov. t.j. eshopy, ktore dobre poznam, nekupujem naslepo, to vobec 🙂 v tomto som sa uz velakrat sklamala, uz som sa poucila 😀