icon

Náplne do tlačiarni

selia1979
4. mar 2014

Ahojte babenky poradte mi dosla mi farba v mojej HP color laser jet CP 1215 a ja ju uzivam na pracu na doma ...tlaciaren mam bratovu ale ked som si ju brala netusila som co bude tato napln stat a som hotova z tej ceny za jednu nahradu originalku okolo 80€.a potrebujem 4ks
Tlaci fantasticky ci uz fotky alebo aj text je bezchybny a niekde som citala ze existuju aj neoriginalky a niesu take sialene drahe.
Poradte mi nechcem znicit tlaciaren ale tolko penazi to ani nezarobim co by to stalo. Používa niekto aj take naplne aku mate skusenost.
Dakujem za pomoc

mischelin999
22. sep 2023

@liesik nakupujem taketo veci jedine z overenych zdrojov. t.j. eshopy, ktore dobre poznam, nekupujem naslepo, to vobec 🙂 v tomto som sa uz velakrat sklamala, uz som sa poucila 😀

frota3
3. okt 2023

@mischelin999 a v com sklamala? preco? co ti nebol tovar dodany alebo ako to s tou objednavkou dopadlo?

eeerickal1
4. okt 2023

@frota3 Tak je veľa stránok a internetových obchodov, ktoré sa snažia zarobiť na nekvalitných toneroch 🙂 Treba si rozhodne dopredu pozisťovať, lebo to nie je sranda potom, keď si vložíš do tlačiarne niečo, čo považuješ za kvalitu a nakoniec je to nejaký lacný šunt a môžeš kupovať novú tlačiareň.

zlatica99
5. okt 2023

@eeerickal1 A tebe sa toto reálne aj stalo? Podarilo sa ti takýmto spôsobom odpáliť si tlačiareň? 😀

simca06022011
5. okt 2023

@zlatica99 mne sa to stalo a nie s jednou tlaciarnou.

zavana
10. okt 2023

@simca06022011 to vazne? a ako si to potom riesila? taku tlaciaren mozes asi rovno vyhodit predpokladam, co?

simca06022011
10. okt 2023

@zavana nijak som to neriešila, kým sa dalo tlačila som tak, ako tak, potom vymeniť. Teraz mi zblbla tlačiareň tak, že už ani originál toner nejde dobre, čiže vymeniť ju budem musiet. S veľkou laserovou na firme som to riešiť plánovala, vraj ju treba skúsiť dat vyčistiť do servisu ale nakoniec som to nechala tak. Neoplatí sa mi s tým vôbec zabávať ale drahé tlačiarne už nekupujem.

ciarraa
16. okt 2023

@simca06022011 Ved jasne, vsetko nie je len o drahych tlaciarnach ci toneroch 🙂 Aj ked si mozno niekto moze mysliet opak.

peta2202
18. okt 2023

@simca06022011 A to je v tvojej naplni prace riesit aj tlaciaren, ktoru mate v praci? Som myslela, ze je to problem vedenia vo firme. 🙂 Ale mozno to mame len my tak, neviem 😀 Len tak sa pytam.

simca06022011
18. okt 2023

@peta2202 myslis si, ze vsetky firmy maju haldy zamestnancov a na kazdu vec samostatneho cloveka? Keby som riesila kto ma co v naplni praci, neurobi sa u nas nic. A teda naplne by som musela pisat hadam cele dni... nie, co komu dam urobit to urobi. A ja ako uctovnik, riesim vsetko... od pera ktorym sa pise, cez hardware a vsekto az po branu na arealy... ;) ale to len tak pisem 🙂 a ked sa nieco pokzai na firme riesi to ktokolvek, len sa opytaju, alebo daju vediet. Inak by som nic nerobila len opravovala, objednavala a zhanala. Alebo majitel. A veru mame aj inu pracu :D

leangela
19. okt 2023

@simca06022011 Joj, tiez to mam podobne, neboj sa 😀 Ale to nie je len o tlaciarni, ktoru mam na starosti (prischlo mi to, ani neviem ako k tomu vlastne doslo 😀 ) ale velmi vela veci sa takto u nas riesi. Nastastie tie tonery, ktore kupim/objednam, mi aj realne preplatia, ale uz len ten cas straveny tym, ze to musim spravit, ma nieco stoji.

simca06022011
19. okt 2023

@leangela ved mne je jasne, ze je to bezna vec :D

zlatica99
23. okt 2023

@leangela Ale tak našťastie v poslednej dobe je to oveľa jednoduchšie riešiť ako to bolo kedysi, si myslím 😀 Predtým, keď ešte neboli rozšírené eshopy, tak si musela zháňať, behať, takto je to easy 😀 Objednáš a máš vybavené.

liesik
26. okt 2023

@zlatica99 Predtým nebolo ani toľko kancelárskej práce ako je teraz 😀 A doma sme my napríklad tlačiareň vôbec nemali, keď som chodila do školy.

mischelin999
2. nov 2023

@liesik no tak v dnesnej dobe je to uz nevyhnutnost by som povedala 🙂 ale co sa znacky tyka, akoze nevedela by som sa asi ani rozhodnut, keby som teraz kupovala novu tlaciaren. sklamali ma uz viacere totizto 😅

landsmanka
8. nov 2023

@mischelin999 ja mam Canon uz 8 rokov presne a nesklamala ma ani raz 🙂 ani len naznak, ze by s nou nieco bolo. tu si zakazdym k nej vyhladam kompatibilny cartridge:
https://tonezo.sk/c/atramentove-cartridge nic ine do nej zasadne nevkladam a vsetko je ok. nic s nou nie je, funguje ako ma 🙂 nastastie, klopem si 😀

caray
21. nov 2023

@landsmanka tiež som mala tlačiareň tejto značky dlhé roky a takisto som si myslela, že ešte požije, ale potom stačil jeden nekvalitný toner a už ju nevedel spojazdniť nikto 😂

caray
21. nov 2023

idem aj ja skúsiť objednať odtiaľto 🙂 tak stoja za to, hovoríš?

rencina_4
29. nov 2023

@caray ano, su fajn. aj co sa ceny tyka, tak milo prekvapili. mali sme drahsie aj lacnejsie a poviem ti pravdu, ze nie zakazdym plati, ze vysoka cena sa rovna kvalite. najlepsie je ist proste zlatou strednou cestou.

frota3
30. nov 2023

@rencina_4 ja takisto viem spozorniet pri vsetkom, co je prilis drahe alebo prilis lacne 😀 nemam k tomu prilis velku doveru 😀

eeerickal1
1. dec 2023

@frota3 Ale zase na druhej strane nízka cena hneď na prvý pohľad zaujme a poteší 😀 Netvrdím, že prehnane nízka, tam asi nebude všetko v poriadku 😀 Ale pokiaľ je ten toner kvalitný a stojí dobrý peniaz, tak asi by som už iný nekupovala. A to inak tiež nie je dobré stále prechádzať na iný, keď si raz tlačiareň zvykne na jeden typ.

renat04
4. dec 2023

@eeerickal1 myslis, ze to moze byt pricinou, ze sa tlaciaren pokazi?

zavana
8. dec 2023

@renat04 pravdaze moze, vsak to je samozrejmost podla mna 🙂 vsetko nekvalitne, co pouzijes ju takisto moze poskodit. a toto je dalsia taka vec, ktoru mozno vela ludi nevie.

ciarraa
4. jan 2024

@zavana Ja osobne mam veru pred technikou ako takou v nasej domacnosti celkom respekt 😀 Nevyznam sa, tak do toho nezasahujem. A ja teda tlacim minimalne, tak to velmi neriesim, ale muz spotrebuje take mnozstvo papiera dennodenne, ze dovi 😀 Aj ked kupoval tlaciaren, tak hovoril, ze do tohto potrebuje proste zainvestovat, aby sa hned nepokazila a nemusel riesit novu. Ale teda nemyslela som si, ze az take palky pytaju za tie tlaciarne.

peta2202
4. jan 2024

@ciarraa A aku mate tlaciaren? Mna ta nasa uz pekne stve, popravde, ale tak uz aj ma svoje roky, takze to zase nemozem cakat donekonecna zazraky.

leangela
9. jan 2024

@peta2202 Mne uz sa potvrdilo, ze ani pri takejto veci ozaj netreba setrit 🙈

ciarraa
12. jan 2024

@leangela Suhlasim. 🙂
@peta2202 Mame Epson, a to je jedina vec, ktoru ti viem o tej tlaciarni realne povedat 😂 Chcela by som viac, ver mi, ale no bohuzial 😀 Ale akoze tlaci fakt kvalitne, ani s nou nebol doteraz ziadny problem, takze myslim, ze sme vybrali dobre, aj ked sme teda nesli prvoplanovo po tych najznamejsich znackach. 🙂

zlatica99
19. jan 2024

A nie je to jedno, aká je to značka? Všetky budú tlačiť rovnako, pokiaľ máš kvalitný toner, či sa mýlim? 😅

liesik
19. jan 2024

@zlatica99 Každá značka je iná, niektoré sú kvalitné, niektoré menej. Mali sme rôzne a každá jedna mala úplne inú životnosť 😀

mischelin999
22. jan 2024

@liesik neviem, ci je to uplne o znacke. a ja osobne by som az tak vela do tlaciarne nevedela investovat, nakolko ju az tak casto nevyuzivam, ale tak kazdy to ma inak. niekto ju moze pouzivat dennodenne, takze v takomto pripade chapem, ze asi chce mat doma lepsiu kvalitu 🙂