Náplne do tlačiarni
Ahojte babenky poradte mi dosla mi farba v mojej HP color laser jet CP 1215 a ja ju uzivam na pracu na doma ...tlaciaren mam bratovu ale ked som si ju brala netusila som co bude tato napln stat a som hotova z tej ceny za jednu nahradu originalku okolo 80€.a potrebujem 4ks
Tlaci fantasticky ci uz fotky alebo aj text je bezchybny a niekde som citala ze existuju aj neoriginalky a niesu take sialene drahe.
Poradte mi nechcem znicit tlaciaren ale tolko penazi to ani nezarobim co by to stalo. Používa niekto aj take naplne aku mate skusenost.
Dakujem za pomoc
@eeerickal1 tak su overene a aj menej overene znacky a priblizne uz asi clovek vie, ktorych je lepsie sa drzat 🙂
@landsmanka no to by si sa teda divila 😀 po svete ešte stále chodia ľudia, ktorí o IT svete nemajú ani páru 😀 a aj takéto, pre niekoho možno primitívne veci ako výber tlačiarne je proste nereálne a sami to nezvládnu 😀 tiež spadám do tej kategórie zvanej "antitalent na všetko" 😂
zaujímalo by ma, čo to musí byť za toner, s ktorým nevytlačíš nič ani keď je čisto nový 😀

@mischelin999 Ja každý deň netlačím, ale šunt by som doma taktiež nechcela. 😉