icon

Náplne do tlačiarni

selia1979
4. mar 2014

Ahojte babenky poradte mi dosla mi farba v mojej HP color laser jet CP 1215 a ja ju uzivam na pracu na doma ...tlaciaren mam bratovu ale ked som si ju brala netusila som co bude tato napln stat a som hotova z tej ceny za jednu nahradu originalku okolo 80€.a potrebujem 4ks
Tlaci fantasticky ci uz fotky alebo aj text je bezchybny a niekde som citala ze existuju aj neoriginalky a niesu take sialene drahe.
Poradte mi nechcem znicit tlaciaren ale tolko penazi to ani nezarobim co by to stalo. Používa niekto aj take naplne aku mate skusenost.
Dakujem za pomoc

Strana
z4
eeerickal1
24. jan 2024

@mischelin999 Ja každý deň netlačím, ale šunt by som doma taktiež nechcela. 😉

landsmanka
24. jan 2024

@eeerickal1 tak su overene a aj menej overene znacky a priblizne uz asi clovek vie, ktorych je lepsie sa drzat 🙂

caray
26. jan 2024

@landsmanka no to by si sa teda divila 😀 po svete ešte stále chodia ľudia, ktorí o IT svete nemajú ani páru 😀 a aj takéto, pre niekoho možno primitívne veci ako výber tlačiarne je proste nereálne a sami to nezvládnu 😀 tiež spadám do tej kategórie zvanej "antitalent na všetko" 😂

rencina_4
29. jan 2024

@caray vsak a na co je potom internet 😀 najlepsi pomocnik. uz som sa inak velakrat aj tu radila a uspesne 😉

frota3
5. feb 2024

@rencina_4 moze byt, vsak aj na to bol internet stvoreny 😀 mna by ale zaujimalo, ci sa da nejaky toner vobec reklamovat? ak je s nim nieco alebo ak sa ti nepozdava ako tlaci napriklad. je to vobec mozne?

renat04
7. feb 2024

@frota3 este sa mi to zatial popravde nestalo 😀 ale tak dobra spolocnost s tonermi s tym problem mat podla mna nebude.

caray
8. feb 2024

zaujímalo by ma, čo to musí byť za toner, s ktorým nevytlačíš nič ani keď je čisto nový 😀

Strana
z4