Narodilo sa vaše dieťa 24. decembra?
Je tu niekto koho ratolest sa narodila 24.12.?:heart:
@deti95060810 fúúúha, to má dosť blbé! Nikdy som to nechcela byť narodená na vianoce!!
@lillystranska vy ani oslavy robit nemusite, strenete sa na vianoce a mate vystarane na cely rok 😀
sesternica vravela že ako dieťa´tu jej to vadilo, ale teraz keď je dospelá jej to už vyhovuje....
rodičia to riešili tak , že ráno dostala darčeky na narodeniny a meniny a večer od Ježiška...
moja dcéra má meniny tesne pred koncom roka - dostane darčeky ako ostatné deti čo majú sviatok počas roka....nemyslím si žeby bola ukrátená...
treba to nejako oddeliť, najlepšie asi tak ako písali baby, že ráno darčeky na narodeniny a potom normálne pod stromček na vianoce. nevýhoda je to podľa mňa skôr pre rodičov lebo to je pre nich finančne náročnejší mesiac už len kvôli vianociam a nie ešte narodeninám
veď hej, menšie deti si to ešte tak neuvedomujú a staršie to už vedia pochopiť 🙂
Ja mám kamarátku čo je narodená 24. a ešte je aj Eva, večne na to nadávala, dokonca aj teraz keď je už dospelá 😂😂

ratolesť nie, ale vždy si spomínam na sesternicu, ktorá má v tento deň narodeniny, meniny a aj darčeky od Ježiška...