icon

Národná pokladnica

natuska87
2. sep 2014

Prosim vas ženy,
ake su vaše skusenosti? Neustale ma bombarduju nevyžiadanymi ponukami, dokonca aj cez mail.Dnes mi poslali upomienku na nieco, o com som ani netusila, ze vydali...vraj druha upomienka, doporucene, prva neprisla...uz mi pridu ako tzv. šmejdi"...

Strana
z2
vefi89
2. sep 2014

@natuska87 ja to mám v spame 😉

natuska87
autor
2. sep 2014

@vefi89 No, mne je len divne, ze ked aj nieco poslali na moju adresu, preco nie doporucene? Upomienka uz isla doporucene, neviem, pride mi to nezodpovedne a neeticke....

vefi89
2. sep 2014

@natuska87 a čo ti posielali?

natuska87
autor
2. sep 2014

neviem...naozaj neviem, mozno mincu, plaketu....ale len tak do obalky? V bytovke, kde mame vsetci odomknute schranky? Ale upomienka je uz doporucena....

zorinka8
2. sep 2014

Aj ja som dostala doporucenu zasielku s nejakou mincou.Nastastie som to neprevzala a precitala som si na webe prispevok jedneho pana,ze takto zdieraju ludi.Ja som im tam napisala mail aby mi dali pokoj.A ze na co by boli take mince zene v domacnosti.Mali tu drzost a tvrdili,ze som si to objednala.Ale dali mi pokoj. Bolo to asi pred rokom a este dodnes mi chodia mailom ponuky.A podla zakona ak ti daju nieco len tak do schranky,za to nie si povinna platit.

zita19
2. sep 2014

ta akoze Narodna pokladnica operuje zo Svajciarska. Je to take ojebabravanie ludi ako vsetky ostatne smejdove ponuky. Nereagovat. Ked budu otravni vyhrazat sa sudom. Najlepsie sa odvolavat na zakon o ochrane osobných udajov, nech dokladuju odkial maju vase udaje. Obchodna inspekcia na nich nema paky, lebo nie su registrovani na SK.

sissy27
2. sep 2014

@zita19 hlavne teda by bolo fajn, keby si poniektorí uvedomili zásadný rozdiel medzi "národnou pokladnicou" a "štátnou pokladnicou" ...

zita19
2. sep 2014

@sissy27 vsak o to im ide. Vsadit na ludsku blbost a na nej zarobit. Inac ich reklamy pod rovnakym nazvom institucie idu aj v CR.

adeli79
4. sep 2014

bezne posielaju tovar len tak do schranky. ☹ a potom posielaju upomienky. ale my sme to vyriesili tak, ze sme napisali cestne vyhlasenie, ze ziadny tovar sme neobdrzali. lebo ked neposlu doporucene, nemaju ako dokazat, ze to mate vy. a potom nam uz dali pokoj.

narodna_pokladnica
6. sep 2014

@zita19 Dobrý deň,

dovoľujem si Vás upozorniť, že možno si mýlite spoločnosť Národná Pokladnica so Slovenským mincovým obchodom, ktorý ma švajčiarskych majiteľov, konkrétne spoločnosť HMK

Narodná Pokladnica je riadne zaregistrovaná na Okresnom sude v Bratislave I.

S pozdravom,

Zákaznícky servis

narodna_pokladnica
6. sep 2014

@natuska87

Dobrý deň,

dovoľte nám reagovať na Váš príspevok. Spoločnosť Národná Pokladnica posiela zákazníkom tovar iba na základe objednávky, o ktorej navyše podľa zákona existuje záznam.

Poprosíme Vás o zaslanie bližších informácii k upomienke na info@narodnapokladnica.sk.

Máme záujem prípadné nedorozumenie čo najrýchlejšie vyriešiť.

S pozdravom,

Zákaznícky servis Národnej Pokladnice

zita19
6. sep 2014

@narodna_pokladnica A ejha! A aj v Cechach mate predpokladam svoju pobocku. A aj tam aj tu predavate mince vydane prislusnou narodnou bankou vysokej numizmatickej a umeleckej hodnoty. A ci co?

narodna_pokladnica
6. sep 2014

@zita19 Dobrý deň,

Naša spoločnosť patrí do medzinárodnej skupiny Samlerhuset Group BV, ktorá mimo iných európskych krajín operuje aj v Českej republike.

Vo Švajčiarsku pobočku a ani sídlo nemáme.

S pozdravom,

Zákaznícky servis.

zita19
6. sep 2014

@narodna_pokladnica a co to vlastne predavate?

narodna_pokladnica
6. sep 2014

Dobrý deň,

portfólio našich produktov nájdete na www.narodnapokladnica.sk

Jedná sa primárne o pamätné mince a medaily z vlastnej produkcie a medzinárodnej distribúcie.

S pozdravom,

Zákaznícky servis.

natuska87
autor
7. sep 2014

@zita19 Poslala som im tiez mail, kde som ziadala vysvetlenie...Je mi v podstate jedno, ako "operuju", je na mne, ci sa dam, alebo nie.Pride mi ale naozaj vrcholne neeticke, ked druhu upomienku poslu uz na dorucenku, pricom prvu neposlali, ved o tom je na prislusnej poste zaznam...Ale tovar mi bez objednavky poslu...Je pekne, ze maju carovnu "klauzulku", ze ak nereagujem, pokladaju tovar za prevzaty.Nemem na co reagovat.Dufam, ze to poriesime k obojstrannej spokojnosti, lebo institucia, za aku som ich pokladala, tymto stratila v mojich ociach "lesk " a dôveryhodnost.Som sklamana, ze zijem v krajine, kde kazdy na kazdom môze hadam aj orat...

zita19
7. sep 2014

@natuska87 oni k doveryhadnej institucii maju tak daleko ako je k titulu Karalovna Britanie a Spojeneho kralovstva. Ten ich nazov je zavadzajuci, poniektori ludia si pomyslia, ze to ma nieco spolocne s Narodnou bankou alebo inou statnou instituciuo. Su obycajna s.r.o.-cka a ich praktiky su velmi zavadzajuce. Napiklad slecna, pani, pan (?) @narodna_pokladnica sa na MK zaregistorvala iba vcera, vcera nam racila napisat par talefatiek, neracila odpovedat na mojuo tazku. A keby nepracovali s internetovou notifikáciou na vyskyt ich mena na forach, ani omylom by sa sem nedopracovali a nepokusali sa tu balamutit dalej. Je mi luto, ze ta obtazuju ale treba trvat na svojom. Skusim si nast cas a v Obchodnom registri vylustrujem ich blizsie udaje a vazby. Ja som takto pred par rokmi bojovala s nejakym pofidernym dodavatelom nejakých prezazracnych fusakli. Tiez som ich balik ani neprevzala a aj tam ma otazovali upomienkami na zaplatenie faktury. Ked som im navrhla sudne konanie, kde mozu dokazat, ze som fusakle prevzala, zrazu nechceli nic. Asi velmi dobre vedeli, ze nemozu mi dokazat prevzatie fusakli, len skusali ci ma nezlomia.

edita56
Autor odpoveď zmazal
natuska87
autor
8. sep 2014

@edita56 Ale my tu riesime ine...Mne poslali nieco, co som nechcela, nebola som s nimi v ziadnom kontakte, ani telefonickom, ani pisomnom.Riesime tu ine praktiky, nie to, ze nevieme citat, mysliet a branit sa!

narodna_pokladnica
11. sep 2014

@natuska87 Dobrý deň,

rád by som sa spýtal, či ste kontaktovala zákaznícky servis a celá zaležitosť bola vyriešená k Vašej spokojnosti. Na základe nick name/prezývky na internete to nedokážem zistiť.

Za spoločnosť Národná Pokladnica môžem prehlásiť, že nikdy neposielame produkty bez objednávky. Stáva sa však, že si zákazník objednáva kolekciu, teda pravidelné zbieranie určitej sady na mesačnej báze v domnienke, že sa jedná o jednu mincu/medailu. To sa snažíme v našich materiáloch a objednávkových formulároch jasne vysvetliť a predísť omylu. Až k tomu dôjde, zákazník môže ďalšie zbieranie zrušiť alebo produkt vrátiť a peniaze mu vrátime.

V prípade, že sa produkt stratí (napríklad krádež zo schránky), je možné podpísať čestné prehlásenie o nedoručení produktu a žiadne peniaze nevymáhame.

Týmto by som sa chcel dištancovať od obchodných podmienok konkurencie, ktorá v tejto diskusii zaznela a predísť zamieňaniu Národnej Pokladnice a Slovenského mincového obchodu.

S pozdravom,

Matej Hušták
Riaditeľ Národnej Pokladnice

lacuch
Odpoveď bola odstránená
ewik77
4. mar 2015

Ja som si už objednala pár mincí a nikdy som žiaden problém nemala. Naposledy som si objednávala prvú 900/100 Ag mincu Georgea Waschingtona z kolekcie Americké strieborné doláre. Došla mi akurát dnes.Bohužiaľ som prišla o prácu a nemôžem si dovoliť brať ďalšie mince z kolekcie. Zavolala som teda dnes na zákaznícke číslo a pani v zákazníckom centre mi ďalšie odosielanie pozastavila a to bez problémov. Bola veľmi milá a ochotná. Takže ja som s NP spokojná.

narodna_pokladnica
5. mar 2015

@ewik77 Dobrý deň,

v mene celej spoločnosti Vám ďakujem za pozitívny príspevok a som veľmi rád, že ste s našimi produktami a službami spokojná. Zároveň prajem veľa šťastia pri hľadaní novej práce.

S pozdravom,

Matej Hušták

abualia
16. feb 2016

dostala som do daru , celu sadu minci od tejto firmy aj s certifikatmi no chcela by som sa opytat ci tie mince aj v drevenej krabici maju nejaku zberatelsku hodnotu alebo je to len tak na okrasu .
dakujem

lenkalienka4
9. apr 2016

Včera mi pišla doporučenka na sumu 18,90 + 1,90€ poštovné!!!
a NIČ som si neobjednala a ani netuším odkial majú moje údaje, ked som sa len pred časom presťahovala a zmenila trvalý pobyt... ŠMEJDI.
Nech si tie ich mince strcia niekam...
Doporučenka je už v koši, a nech skúsia ešte raz niečo poslať, tak bude veselo. Ja im dááám 😉
narodna_pokladnica

narodna_pokladnica
2. jún 2016

@abualia Dobrý deň, naše mince alebo medaily majú svoju zberateľskú hodnotu danú napríklad limitáciou razby alebo výnimočnosťou motívu a jeho stvárnenia dizajnérom.
Až budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie, obráťte sa prosím na náš zákaznícky servis 0850 606 009 alebo info@narodnapokladnica.sk. Ďakujeme.

narodna_pokladnica
2. jún 2016

@lenkalienka4 Dobrý deň, vzhľadom k uvedenej čiastke a sadzbe poštovného je zrejmé, že sa nejednalo o zásielku od nás. S pozdravom, Zákaznícky servis Národnej Pokladnice

beton
2. jún 2016

@ewik77
@abualia
@natuska87
@zita19
@zorinka8
Hlavne pozor na to dievcata, ze to nie su zberatelske mince a nemaju numizmaticku hodnotu. Teda ak ich aj mate, tak na nich nasledujuce generacie nezarobia majland. Su to pozlatene pliesky, kde najvyssiu hodnotu ma to pozlatenie. Zberatelske a numizmaticky hodnotne mince vydava v SR Narodna banka Slovenska. Takze ak chcete investovat, tak cesta vedie tadial. Tiez som sa len minuly tyzden dozvedela, ako to je, ked som chcela kupit takuto mincu ako dar. Tak davam info dalej.

zita19
3. jún 2016

@beton ja toto viem, preto som sem prispela aby so varovala pred smejdami co sa tvaria ako statna institucia

natuska87
autor
6. jún 2016

@beton Teda, uz sa neda verit naozaj nikomu...Svoj "problem" s NP som vyriesila, a napriek tomu, sa mi nedavno ozvala vymahacska spolocnost, ktorej /vraj/ NP postupila vymahanie nasho neexzistujuceho dlhu!!! ked som im spatne preposlala trestne oznamenie, ktore som podala na policii, spolocnost sa neozvala.Vie vôbec NP, ze sa taketo deje???
Absolutne sa nebudem uz nicim, co s nimi suvisi, zapodievat!

Strana
z2