icon

Náruživí susedia - ako riešiť túto situáciu?

28. mar 2020

Jednoduchá a zároveň ťažká situácia, ktorú neviem ako riešiť.
Máme susedov, ktorí sa pri sexe jednoducho nevedia ovládať. Tie ich výkriky a vzdychania sú hrozné. Som veľmi tolerantná, ale keď už to mňa vyhnalo o druhej poobede z bytu, tak to už je moc. A dnes o deviatej ráno, keď bola dcéra (7 rokov) doma, tak som nevedela čo robiť. Akurát sme sa chystali von, tak som ju posadila do auta. Ale mala som už sto chutí vybehnúť k ním a rozbiť im dvere.
Mám im niečo povedať, alebo to bude trápne?

Strana
z2
nickpick
28. mar 2020

sak posli muza nech im zaklope a slusne vysvetli, ze steny su tenke, my mame taku mladu susedu, ktora si sem tam pozve na navstevu pansku spolocnost a teda je ju tiez pocut od zaciatku do konca, dnes zase bolo pocut inych susedov cez stupacku v kupelni, holt karantena..... sme sa vecer smiali s partnerom ze im posleme nejaky vtipny odkaz v spolocnej fcb skupine (nas obytny dom ma fcb skupinu kde si vymienane info, piseme odkazy)...

berry266
28. mar 2020

@zazvorka87 ty bežne takto odsudzujes ľudí? ze fetaci... 🤦‍♀️

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
lucyluv
29. mar 2020

Tak oni sa mozno este aj potesia, ked sa s nimi budes o tom rozpravat, chlapovi este viac stupne ego, podla mna su zamerne taki hlasni, mozno maju radi publikum 🙂

majamat
29. mar 2020

ked by si sa s nimi bavila, alebo pisala im, nekonkretizuj. cize nepis ze pri sexe. nebude to posobit tak neprijemne. proste povedz, ze z ich bytu idu zvuky a mozes povedat, ze aj tvoja 7r dcera sa pytala, cosu to za zvuky. snad sa dovipia. ak nie, to uz by bolo blbe a na to uz treba aj zalozny plan.
ja som to raz zazila v jednom hoteli,a le tam mi to az tak extremne nevadilo, lebo to bolo prechodne,a le teda mat to doma pravidelne, to je sila.

haaadanka
29. mar 2020

ja som sa pri tejto diskusii zasmiala 😂😂😂 aj my s manzelikom nie sme prave najtichsi, ale v zivote by mi nenapadlo, ze to niekto moze riesit 🙈🙈vzhladom k tomu, ze tolerujem susedu pod nami, co nam pravidelne zasmraduje byt fajcenim na balkone a sudeda nad nami, co sa od rana do vecera hada s manzelkou, tak snad toleruju aj oni nas. Susedov si clovek nevybera. 😅

alexandraalexandrova
29. mar 2020

nemusi to byt anonymne, ale ja osobne by som im napisala list a hodila do schranky. Podpisala by som sa ako "vasa suseda" alebo tak nejako...a slusne by som im vyvsvetlila situaciu, ze je to prilis nahlas, obmedzuje vas to, prekza to vasej dcere ktora ma iba sedem rokov a pekne, slusne by som ich poprosila nech sa pokusia miernit. Ak by toto nepomohlo tak by som asi isla a normalne by som im natrieskala na dvere ked robia taky hluk...ale to iba v pripade ze sa s nimi nebude dat slusne pohnut. Kazdopadne drzim aplce, je to velmi neprijemna situacia...

simca06022011
29. mar 2020

Nie je to žiadne porušovanie domoveho poriadku 😂 ale je to trochu trápne... Pre nich. Ja by som im normalne zaklopala, keby nič... Tak by našli odkaz na verejnom mieste... 😂 Nech si zvukovo zaizoluju byt a potom môžu hucat..

denisa0504
29. mar 2020

Nečítam všetky komentáre, no podľa mňa je normálne priamo povedať alebo napísať, že to nemyslíš v zlom, no zle to vplýva na tvoju maloletú dcéru a prosíš ich, či môžu byť trochu potichsie...

chrissie_kf
29. mar 2020

Ved ked si doma tai si zapni nahlas telku 🙂 alebo hudbu. Pokial teda to nerobia 24 hodin vkuse nevidim v tom nejaky problem.A nie je to ani rusenie kludu . Ked sa ludia hadaju, placu deti a kricia to ako nevadi? A dietatu to vysvetlim - 7 rocne deti dnes uz nie su male - ked som mala 7, 8 uz som tieto veci vedela. A neverim , ze ked je doma napzaj nejaky prirodteny zvuk z tv, rsdia to az tak velmi ppcut ...🙂

bluka2
29. mar 2020

Boli ste na ceste von, tak ste sa trochu poponahlali, nabuduce si date hlasnejsie ten program o zvieratach, nech ich nejaky leopard prekrici a vybavene... Ak v tom nie je zavist :D

mirage
29. mar 2020

@zazvorka87 Fetaci - ludia, ktori fetuju, nie su ti isti, co maju hlasny sex. get your facts straight woman!

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
ledgerka
29. mar 2020

Ja by som im napisala a supla to do schranky. Ze budi vediet od koho to je by mi bolo. Ak by to nepomohlo dala by som oznam/prosbu verejne na vchodove dvere.

mirage
29. mar 2020

@zazvorka87 tk si mimo, cize aj ty si fetacka.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
macekovam
29. mar 2020

nechaj im odkaz.. a normalne by som sa podpisala

autor
29. mar 2020

@bluka2 akoze ja by som im mala zavidiet? a co akoze? ze sa nevedia kontrolovat? ved pri otvorenom okne ich musia pocut aj v bytovke oproti. sex sa da uzit poriadne aj bez toho. mne take vykriky pridu totalne trapne, ze sa chce niekto ukazat.

autor
29. mar 2020

@chrissie_kf nemam za potrebu dcere vysvetlovat temu sexu v tomto veku. kazdy ma na to iny pohlad. ja mam ten svoj. urcite s nou take veci preberiem, ale este nie teraz. ma sa ucit ine veci a nie preco ludia vrieskaju pri sexe.

simca06022011
29. mar 2020

No tak jej povedz, ze sa susedia hrajú 😂 ved dá sa to iste nejak zakecať... Ak by si nedali povedať...

chrissie_kf
29. mar 2020

Tak potom ti ostava len bud ta telka ,alebo teda nejaky zvuk a ak to nejde , tAk kedine im to povedat, alebo teda napisat.... Drzim palce, za nejaku dobu sa nad tym zasmejes🙂

Strana
z2