Naši susedia hádžu od rána petardy
Už od rána hádžu naši retardovaní susedia petardy. Bývame v dome ...oni majú dom rovno za nami a tieto sragoly hádžu samozrejme tu pri nás. Slušne som im povedala,nech idú aspoň ďalej a nič. Ja som za debila. Okolo každý jeden má psa,ja dvoch je to super. Ako fakt nechápem čo z toho máte ľudia.
Ja sa snažím byť ohladuplna hoci to nemusim. Mali by zakázať predaj úplne a mestá/obce robiť ohňostroje o polnoci. Kto chce príde si pozrieť, kto nie vydrží pol hodinu-hodinu. Ale počúvať to každé poobedie po zotmení od začiatku decembra do polky januára je moc.
@michaela789 😀😀 cekom by ma zaujímalo pokračovanie, čo potom ten chalan robil ako mu to tam sľahlo. A ten jeho vyraz teda musel byť na nezaplatenie 😀
Sú ľudia, pre ktorých je odpálenie petardy jediným životným činom, ktorý vyvolá nejakú odozvu.
@fidka79 na jarné prázdniny môžeš vyraziť a máš to aj lacnejšie https://bubo.sk/zajazd/oman
Nastastie tu je to zakazane, sem tam nejaky somar hodi nieco, ale aj vecer mozno 10 minut a koniec.
Neznášam petardy, mali by ich zakázať konečne a nechať len oficiálny ohňostroj, ktorý si zorganizuje mesto alebo obec. Lebo teraz si ich môže kúpiť každý hlupák a potom to tak aj vyzerá
@cyberk Na samotu nech idú bývať oni. Keď sa nevedia zmestiť do kože. No a čo, že je Silvester ? To musia iný znepríjemňovať život ? Ľudia majú malé deti a tie potrebujú spať. A mne to aj ako dospelej vadí .... a pokiaľ viem, ohňostroje sú zakázané a jej aj zákaz vychádzania
@ivka225 Asi tak ...
@777januska777 zvrešťal ako škôlkarka od ľaku a potom sa spýtal môjho muža či je normálny, že jemu teraz píska v ušiach. 🤦♀️Ešte mal tú drzosť a pindal, že ak nám vadia petardy, nemáme na Silvestra čo chodiť po vonku - podotýkam, že bolo ešte len biele poobedie 🤦♀️🤦♀️ to sa muž za ním už skoro rozbehol tak sa radšej stratil. Hajzlik malý.
@cyberk ty to máš inak v hlave všetko v poriadku? Či patríš medzi tých vypatlancov čo im je u prdele planéta, životne prostredie, zvierata. To nejde lrn o psov ale o všetky zvierata, od vtákov až po srnky, psy, macky a aj malé bábätka. Hlavne že blbci si vybuchujú cely deň, lebo sú pánmi tvorstva s asi celého sveta a ini majú drzat hubu. 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ A potom že svet vyzerá ako vyzerá. Lebo ja som pán boh a môžem všetko čo mi v prastenej hlave napadne. Už dávno mali zakázať voľny predaj a obmedziť pyrotechniku a ojedinele situácie na povolenie. Lebo toto je choré čo dokážu niektorí ľudia robiť
@prvosienka88 prečo venčíte psov na Silvestra??

@orangiiina Chuda male, takemu malickemu ani neobjasnis, ze ide "iba" o petardy a ze sa neni coho bat, pre neho je to obrovsky rachot uprostred noci a ono nevie co sa deje. Fakt by to mali zakazat. Sedim ako na ihlach aby sa nezobudili, lebo potom tie šoky utesovat by bolo o drzku.