icon

Naši susedia hádžu od rána petardy

edien
31. dec 2021

Už od rána hádžu naši retardovaní susedia petardy. Bývame v dome ...oni majú dom rovno za nami a tieto sragoly hádžu samozrejme tu pri nás. Slušne som im povedala,nech idú aspoň ďalej a nič. Ja som za debila. Okolo každý jeden má psa,ja dvoch je to super. Ako fakt nechápem čo z toho máte ľudia.

Strana
z3
leeo
31. dec 2021

@orangiiina Chuda male, takemu malickemu ani neobjasnis, ze ide "iba" o petardy a ze sa neni coho bat, pre neho je to obrovsky rachot uprostred noci a ono nevie co sa deje. Fakt by to mali zakazat. Sedim ako na ihlach aby sa nezobudili, lebo potom tie šoky utesovat by bolo o drzku.

marsmykkok
31. dec 2021

Ja sa snažím byť ohladuplna hoci to nemusim. Mali by zakázať predaj úplne a mestá/obce robiť ohňostroje o polnoci. Kto chce príde si pozrieť, kto nie vydrží pol hodinu-hodinu. Ale počúvať to každé poobedie po zotmení od začiatku decembra do polky januára je moc.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
tom_i
31. dec 2021

@beata_k no keď to šľahajú z balkóna je im jedno či prší či nie

beata_k
Odpoveď bola odstránená
guliver19
31. dec 2021

@cyberk nie nevydrzi, naco to je dobre?? Komu to k comu pomoze? Zabavka jednoduchych!

tom_i
1. jan 2022

@beata_k u nás už 3 dni, retardi si užívajú, materi to doma hádzať nebudú, tu sú v podnájme a čo tam po susedoch, špakov a bordelu z petard je pod oknami viac ako trávy. Chamraď jedna

777januska777
1. jan 2022

@michaela789 😀😀 cekom by ma zaujímalo pokračovanie, čo potom ten chalan robil ako mu to tam sľahlo. A ten jeho vyraz teda musel byť na nezaplatenie 😀

ivka225
1. jan 2022

Sú ľudia, pre ktorých je odpálenie petardy jediným životným činom, ktorý vyvolá nejakú odozvu.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
mb2021
Odpoveď bola odstránená
bmuller
1. jan 2022

@ivka225 krasny bonmot... skoda, ze ti, ktorych sa to tyka, by pointu asi nepochopili 😅

fidka79
Odpoveď bola odstránená
tom_i
1. jan 2022

@fidka79 na jarné prázdniny môžeš vyraziť a máš to aj lacnejšie https://bubo.sk/zajazd/oman

mb2021
Odpoveď bola odstránená
laila22
1. jan 2022

@edien ja nemám ani psa a pekne mi to šlo na nervy, rany z každej strany.. od záhrady, z ulice.. stereo. Dnes je našťastie kľud.ale včera ,,išli celý deň,,..

fidka79
Odpoveď bola odstránená
anega79
1. jan 2022

Nastastie tu je to zakazane, sem tam nejaky somar hodi nieco, ale aj vecer mozno 10 minut a koniec.

sparrows
1. jan 2022

Neznášam petardy, mali by ich zakázať konečne a nechať len oficiálny ohňostroj, ktorý si zorganizuje mesto alebo obec. Lebo teraz si ich môže kúpiť každý hlupák a potom to tak aj vyzerá

laurika999
1. jan 2022

@cyberk Na samotu nech idú bývať oni. Keď sa nevedia zmestiť do kože. No a čo, že je Silvester ? To musia iný znepríjemňovať život ? Ľudia majú malé deti a tie potrebujú spať. A mne to aj ako dospelej vadí .... a pokiaľ viem, ohňostroje sú zakázané a jej aj zákaz vychádzania

laurika999
1. jan 2022

@ivka225 Asi tak ...

mb2021
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
michaela789
1. jan 2022

@777januska777 zvrešťal ako škôlkarka od ľaku a potom sa spýtal môjho muža či je normálny, že jemu teraz píska v ušiach. 🤦‍♀️Ešte mal tú drzosť a pindal, že ak nám vadia petardy, nemáme na Silvestra čo chodiť po vonku - podotýkam, že bolo ešte len biele poobedie 🤦‍♀️🤦‍♀️ to sa muž za ním už skoro rozbehol tak sa radšej stratil. Hajzlik malý.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
lucia147852
1. jan 2022

@cyberk ty to máš inak v hlave všetko v poriadku? Či patríš medzi tých vypatlancov čo im je u prdele planéta, životne prostredie, zvierata. To nejde lrn o psov ale o všetky zvierata, od vtákov až po srnky, psy, macky a aj malé bábätka. Hlavne že blbci si vybuchujú cely deň, lebo sú pánmi tvorstva s asi celého sveta a ini majú drzat hubu. 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ A potom že svet vyzerá ako vyzerá. Lebo ja som pán boh a môžem všetko čo mi v prastenej hlave napadne. Už dávno mali zakázať voľny predaj a obmedziť pyrotechniku a ojedinele situácie na povolenie. Lebo toto je choré čo dokážu niektorí ľudia robiť

david730
6. jan 2022

@prvosienka88 prečo venčíte psov na Silvestra??

Strana
z3