Našla sa retiazka. Vyhodiť alebo hľadať majiteľa?
Nasla som na chodniku retiazku, pripada mi to nejaka bizuteria, vyhodili by ste to ci hladali majitela? Ak hladat ako?

@anonym_autor ako som tu pisal bolo to zlato
@marlo hej, mali ste pravdu, ja som takéto odľahčené zlato ešte nevidela, tak mi to bolo čudné.
Však daj si to prekontrolovať v zlatnictve a nechaj pre seba
@anonym_beeef5 syn raz stratil v buse peňaženku s dokladmi a peniazmi, tiež si ju dotyčný nenechal pre seba, ale odovzdal vodičovi. Treba robiť tak, ako chceme, aby sa stalo nám.
popros niekoho, kto ma fcb nech prida prispevok do vaseho mesta skupiny... vies ako sa potesi nalezca, ak sa najde?... zijeme v 21 storoci. moznosti su, a ozaj by som na policiu ani do zalozne nesla...
@cyberk Len aby som dala na pravú mieru, ja som zaloznu navrhla preto, aby jej skontrolovali pravost zlata (autorka si nebola vobec ista, ci ide o zlato alebo bizuteriu), samozrejme, ze ju v tej zalozni nenechat. Ja osobne by som bizuterii majitela nehladala, ale zlatu ano.
A policajti čo s ňou?
Čo myslíš?
Nezdvihla by som, nemam problem 🤦♀️
Nevyhadzuj, podla mna zlato, kedysi boli taketo retiazky.
@anonym_beeef5 Ale retiazku si prosis a nechas pre seba, tak si to napisala
@mircalla no a na co mi budu doklady
Dobrý deň, môj manžel stratil nedávno zlatú retiazku, nosil ju už 9 rokov v kuse a už bola zodratá, ak ste ju našli v okolí Sabinova, môže to byť jeho podľa fotky.
@anonym_beeef5 syn raz stratil v buse peňaženku s dokladmi a peniazmi, tiež si ju dotyčný nenechal pre seba, ale odovzdal vodičovi. Treba robiť tak, ako chceme, aby sa stalo nám.
@anonym_autor aj tí policajti dali nejaký záznam, že si to odovzdala?Ak nie, vieš kde skonči?
Dobrý deň, môj manžel stratil nedávno zlatú retiazku, nosil ju už 9 rokov v kuse a už bola zodratá, ak ste ju našli v okolí Sabinova, môže to byť jeho podľa fotky.
@danka885 nie, to nebolo v okoli sabinova
@anonym_autor aj tí policajti dali nejaký záznam, že si to odovzdala?Ak nie, vieš kde skonči?
@anonym_e90062 a ty vies, kde skonci?
Urobila som, co bolo treba urobit, ja nejdem riesit, kde skonci.
@anonym_autor Môžeš napísať mesto, kde si to našla? Videla som príspevok, že pán v skupine Prešov a okolie stratil zlatú retiazku teraz v auguste.
Inak, mňa celkom zaujíma, ako sa toto rieši na polícii. Či sa pokúšajú nájsť majiteľa alebo je to u nich len odložené a čaká sa, či sa niekto ozve.
Ale pekné od teba, že si to riešila 🙂
@anonym_autor Môžeš napísať mesto, kde si to našla? Videla som príspevok, že pán v skupine Prešov a okolie stratil zlatú retiazku teraz v auguste.
Inak, mňa celkom zaujíma, ako sa toto rieši na polícii. Či sa pokúšajú nájsť majiteľa alebo je to u nich len odložené a čaká sa, či sa niekto ozve.
@minka201 Trnava. Tu je to uverejnene medzi najdenymi vecami.
@minka201 cakaju kto sa ozve. Ked som to tam bola odniest, prave im niekto volal a hladal strateny mobil.
@anonym_autor ahoj, priateľ stratil na výlete retiazku,je mi to ľúto, darovala som ju na naše výročie. . Vie niekto o stratenej zlatej retiazke niečo?mala znak 858,trocha ľahšia,ale bol to darček a je mi to veľmi luto
Prosim,prosím, prosim, ak niekto o retiazke vie,dajte vedieť 🤧boli sme na výlete a priateľ mi to povedal až teraz,mrzí ma to,bol to náš prvý darček
@anonym_autor ahoj ,môžem vedieť viac
@helka91 bolo to prvé výročie 🤧
@helka91 retiazku som dostala od svojho uja,mal rakovinu,bol mi ako otec,a tak som ju darovala priateľovi, nase1 vyrocie ,viem je tu veľká kopa ľudí, ktorí sa snažia získať co nieje ich. Ale ,ak niekto bude mat zdravý rozum,tu je adresa: Mederska 28 ,Palarikovo. Jozef Bartisek,ak nie majte sa.....
@helka91 retiazku som dostala od svojho uja,mal rakovinu,bol mi ako otec,a tak som ju darovala priateľovi, nase1 vyrocie ,viem je tu veľká kopa ľudí, ktorí sa snažia získať co nieje ich. Ale ,ak niekto bude mat zdravý rozum,tu je adresa: Mederska 28 ,Palarikovo. Jozef Bartisek,ak nie majte sa.....
@helka91 nechceš k tomu prihodiť aj číslo účtu? 🤣🤣🤣

@marlo dam vedieť, či to bolo alebo nebolo zlato
@anonym_autor ako som tu pisal bolo to zlato