Nastreľovanie náušnic v Košiciach
Ahojte maminky, ziadnu taku temu som tu este nenasla, rada by som sa spytala od kedy a kde nastreluju nausnicky v Kosiciach a kde je tak najlepsie, co sa tyka presnosti, bolesti a ceny 😀 dakujem krasne, Janka
no na usiach maju byt dva tyzden tie z rubinu, neviem preco, tak mi povedali, ked jej ich nastrelili,neviem co je to za material
0903 855 497 volá sa p. Žihlavníková
Žienky poraďte kde sa daju nastreliť naušnice? Okrem Rubína
Ahojte, chceli sme vcera dat nastrelit v Rubine, ale zdal sa im jeden usny lalocek maly :( ze este ma narast (ma 9,5 mesiaca). Stalo sa Vam to? Maju vsetci rovnaku metodu nastrelovania, alebo ma vyznam ist inam, aby jej nastrelili? V Rubine bol dovod taky, ze ta pistol je velka na jej usko.
Tak, odpoviem si sama 😀 Na druhy den som isla k pediatricke Zuzane Klembarovej na polikliniku Juh a do 5 minut mala nausnicky 🙂 Dava nausnicky z lekarskeho plastu, kvoli moznym alergiam na kov. Treba ich nechat 6 tyzdnov, potom sa mozu vymenit za ine.
No a nastreluje aj novorodencom, nezalezi na velkosti lalocka.
Uz to vyzera, ze trpim samomluvou 😀 Ale chodia mi do IP stale otazky... Takze cena je 25 eur vratane tych nausnic z lekarskeho plastu. Kamienky maju krasne ligotave.
Inac vyberanie je katastrofa, strasne tazko sa davaju dole. Ten cudlik za uskom drzi jak kliest (co ma aj logiku, aby nevypadli...).
K doktorke Klembarovej nepatrime, mozete si tam ist dat nastrelit nausnice aj ked mate pediatra inde. Zavolala som asi 10-15 minut predtym, ci mozem prist a prisli sme. 🙂
@bianocka ahoj,a dovolala si sa na cislo na internete, mne sa to nedari
My sme dali nastrelit v Rubine, ked mala dcerka 7 mes, od 6 mes nastreluju.
Ahojte ,tie , ktoré ste už boli v Rubíne koľko to stojí? Platí sa len za náušnice alebo aj za náušnice a aj za nastrelenie.Ďakujem. 🙂
Vie niekto poslať foto ako tá nastrelena náušnička vyzerá zozadu,prosím? Ďakujem
@beamolnar84 zajtra ideme, tak ak dovtedy nikto neposle, poslem 🙂
@tanke ďakujem. Aj ja sa chystám zajtra ;)
@beamolnar84 a ides k Mudr Klembarovej? Ci do rubinu?
@tanke ku Klembarovej, len sa bojím či tá náušnička malej nebude vadiť,myslím ten cudlik v zadu.preto bývalom chcela vedieť ako to vyzerá.máme 4 mes.
@beamolnar84 ja sa tiez bojim, ci ju nebude tlacit pri spanku a tak, Matilda ma len 6 tyzdnov, takze sa stale o nieco obtiera a mrvi, uvidime zajtra, co uz. Nikde jej to totiz nechcu urobit nastrelovanim, u nasej pediatricky len prepich ihlou a mame komplikovanejsie zapinanie nausnic, takze to vlastne aj odmietli robit s tym, ze ju budeme zbytocne trapit ( s cim suhlasim). Nastrelovanie sa mi zda humannejsie 🙂
@jenn44 ahoj mohla by si mi dať kontakt na tu pani čo nastreľuje naušice v Ke na terase aj adresu kde to je ďakujem
Ahojte baby 🙂 ja len ze je koniec roka 2016... Zmenilo sa nieco ohladne nastrelovania? Viete o niekom novom? Dakujem 🙂
@three ja som bola nakoniec v tej poliklinike na juhu, nie u Klembarovej ale u Dr hned vedla nej, tiez nastreluje, myslim, ze aj lacnejsie. Vyber nausiek bol fajn, dcera ich nosi nakoniec doteraz, nemala nic zapalene, ani sme ich necistili - vobec nic a bez problemov. Nastrelenie bolo rychle a jasne, ze plakala, ale prezila to 🙂 Hlavne som rada, ze sme to robili ked bola taka malicka.
@jenn44 rada by som o blizsie info. Nastreluju aj 7rocnym detickam. Ci len babatkam? Dakujem.
@tatralandia myslim ze na vekovej skupine nezalezi...☺
@tanke Mudr.Klembarova je starsia pani doktorka? Mala ked ju zbadala tak sa zlakla a sli sme z ordinacie bez prepichnutia usiek. Co poradite aby sa prveho momentu nezlakla? Pretoze rozhodnuta je hlavne dcerka. Chce nosit nausnice len sa boji ze ju to bude boliet. Vysvetlenia zatial nepomahaju. Dakujem za kazdu radu.

@lililie79 dokial mala nausnice z rubinu tak jej to nehnisalo, ale ked som jej dala zlate, tak jej asi dva tyzdne hnisali trochu uska, ale nic strasne,mala som taky antisepticky sprej, ktory nestipe a tym som jej uska potierala