Nastreľovanie náušnic v Košiciach
Ahojte maminky, ziadnu taku temu som tu este nenasla, rada by som sa spytala od kedy a kde nastreluju nausnicky v Kosiciach a kde je tak najlepsie, co sa tyka presnosti, bolesti a ceny 😀 dakujem krasne, Janka
Milé maminy z KE 🙂
Tiež sa prikláňam radšej k nastreleniu, určite to nie je bezbolestné, ale rýchlejšie. Naša malá má 3 mesiace, čoskoro budeme mať za sebou prvé očkovanie. Chcela by som sa Vás opýtať na to ako sa Vám darilo po nastreľovaní, respektíve či sú vhodné tie napichovacie našničky pre malinké dievčatko? Či nebudú jej pichať hlavičku za uškami. Ja osobne napr. neviem zaspať v napichovacích náušniciach, jedine ak zakončenie je na balónik - čo sa tak skrutkuje.
Za odpovede vopred ďakujem! 🙂
@mukicica ja si osobne myslim ze to ircite picha ......v tych naušniciach neda spat rovnako detom ako i nam.Bolí to rovnako,ale šikovna sestrička to vie tak rychlo spravit, ako aj to nastrelovanie.
@helenka520 A vedeli by ste mi poradiť takú šikovnú sestričku/pediatričku, ktorá pekne a rýchlo spraví? Naša nerobí, a poslala nás na chirurgiu v polik. Sever - tam sme už boli zo synom a vieme aký sú drastický ku deťom...takže tam nie!
@mukicica my sme dali nastrelit v 2mesiacoch, dostala napichovacie, ma ich doteraz 🙂 Tie detske, ktore da lekarka su zakoncene tak, ze nepichaju. dceta teraz zhodou nahod v priebehu troch mesiacov stratila obe zadne casti, tak som dala nahradne a ziadny problem. Urcite odporucam. Mali a stale mame kupene take ine - nieco ako kruzky, ktorymi sme nahradili po par tyzdnoch tie povodne, ale ked bola malicka sa jej otvorili a zachytilio pyzamo - no hroza. Dali sme teda naspat tie napichovacie a ako hovorim, ma ich doteraz 🙂
Dobry vecer, dnes mi potvrdili histaminovu intoleranciu....na jednej strane som rada, lebo uz dlho bojujem z vaznymi zdrav problemami, ale som aj v soku zo stavovacich obmedzeni. Vie mi prosim niekto povedat svoje skusenosti?! Doteraz som nemala tusenie ze nieco take je
Ahojte. Nemate niekto cerstvu skusenost? Chcem dat 4 rocnej dcerke nastrelit nausky a vobec neviem kde. Mate nejake rady? Dakujem
Milá @mirifor, s dcérkou sme boli spred 6 týždňov u pani doktorke Sedliakovej (ktorá ordinuje vedľa Klembarovej...neviem prečo tu doposiaľ nikto nenapísal konkrétne meno) v "starej nemocnici".Odporúčam však volať na mobil 0902 810 753, lebo pevnú linku zrejme majú "spoločnú" s p. doktorkou Klembarovou (mňa prepli k nej...).
Platili sme 20 € za nastrelovanie, v cene sú už aj náušničky (môžete si vybrať buď v "striebornej" alebo v zlatej farbe).
Som rada, že som sa napokon rozhodla pri nastrelovaní. Žiadny krv, žiadne opuchnutie, ušká neboli podráždené, a nezbadala som ani začervenanie.
Tak dúfam, že som pomohla
@bianocka veľmi pekne ďakujem za odporúčanie na dr. Klembarovu. V pondelok som zavolala, v stredu na 10:30 nás objednala. Dcerka má dva a pol mesiaca, zvladla to na jednotku. Vzali nás presne na objednany čas, dr. aj sestrička velmi milé. Celé to všetko trvalo asi tri minutky. Malá plakala cca minutku kym som ju nevzala na ruky. Potom.nahodila úsmev ako herečka a to sa už chcelo plakať od šťastia mne aká je nádherná. Nausnicky sú prekrásne ligotave. Zaplatili sme 30€. Po siestich tyzdnoch ich môžme vybrať a dať zlaté. Malinka je spokojna, uška nehnisaju a očividne ju to ani nebolí. Naďalej je spokojné babo. Veľká vďaka tebe za odporúčanie a veľká vďaka šikovnej a milej pani doktorke Klembarovej.
@ssstanka sob dobrý deň, neviete či sa to ešte robí stále? Lebo čítam že to bol príspevok z pred rokov
@veronicka42 už asi neskoro, ale popravde ani netuším
@bianocka ako si sa starala o uska pri tomto type nausnic? Dakujem

@tatralandia my sme neboli i klembarovej, ale u dr vedla nej, tiez to ale bola starsia pani, ale mega milucka aj so sestrickou. No boliet to podla mna trochu bude, ale stale lepsie nastrelenie ako prepichnutie 🙂 Treba ju mozno nalakat na to, ze si moze sama vybrat ake nausky si prosi ;)