icon

Nástup na MD.. a čo teraz s voľným časom?

andromedea
11. feb 2019

Ahojte,
takze.. na buduci tyzden nastupujem na MD a tak mi napadlo - co budem celych tych cca. 6 tyzdnov robit, kym pride mimi?
Posledne tyzdne mam aj volnejsie co sa prace tyka, mame stale navarene, upratane, veci pre mimi takmer vybavene. Hniezdenie mi ocividne nezabera dost casu :D

Citam si knihy, vencim nasich psov, sijem - aj ked to uz ide riadne do penazi.
Zacala som s patchworkom a quiltovanim, lebo ved, rozstrihat latku a potom ju po kusockoch zosivat znie ako dobry "zabijak" casu, ale to co som ratala, ze mi bude trvat tyzdne, som mala hotove za par dni. Najlepsie by pre mna bolo sit a predavat, ale na to nemam odvahu (zatial :D).

Strikujem len v zimnom obdobi, teraz na jar ma to nebavi. Hackovanie neoblubujem.
Som introvert a socializovanie velmi nemusim, takze kavickovanie vypadava z hry.
Sportovanie aj tak zaberie len hodinu denne (a prechadzky so psami mi pravdupovediac bohato stacia).

Co ste robili vy, kym ste cakali na babo?

P.S.: Pre tie, ktore maju na jazyku "boze, ja neviem, co je to mat volny cas", prosim, nepiste, ocividne si vieme kazdy zariadit svoj volny cas individualne, hladam inspiracie a rady.

Strana
z2
tana85
12. feb 2019

netflix by som este pozerala, maju skvele dokumenty a serialy, jaaj, ako by mi bodol aspon jeden den takej nudy

Strana
z2