icon

Naštvaný priateľ

edithp
14. mar 2019

Baby zlaté, včera sme kukali s priateľom jeho azetko a tam aj archív RP, videla som, že tam písal v ten deň asi piatim ženám, pomerne starším než som ja i on. Tak ma to trochu zaskočilo, a aj trochu naštvalo, v tom amoku som mu povedala, že nech si nájde nejaku starú tetu, ktorá ho bude živiť a čím skôr, tým lepšie. Od vtedy sa na mňa asi hnevá, nerozpráva sa so mnou,a ani sa nepozrie. Som veľmi žiarlivá, to je fakt. Ale..
Nemala by som byť ja tá, ktorá by sa mala hnevať?

Strana
z2
xanka
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
14. mar 2019

@xanka jaj v pohode, ja som myslela, že to patrí mne, ale ty si cezo mňa odkazovala tej pani, už som pochopila, ok 🙂

xanka
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
14. mar 2019

@edithp a kam ty odchadzas, ked on byva u teba?

majcika
14. mar 2019

@moonlight1210 no presne..kam ona vlastne ide ak odteeeraz bude nastvana lebo jej to poradili na konovi a modrom

haanovajana
14. mar 2019

@edithp to ti máš byt naštvana,chovaš ho,byva u teba,on si píše ked ti si v robote.Poslala by som ho do riti.

vierka_z
14. mar 2019

@edithp Sadla by som s nim a narovinu sa spytala ci mu nieco chyba ze sa ti to nepaci bola by si rada keby s tym skonci ale ze sa s nim chces porozpravat lebo nechces aby to robil za tvojim chrbtom

anita6666
14. mar 2019

@edithp na tvojom mieste by som riesila skor to,ze nema pracu a nie pokec...nechapem celkom ake ospravedlnenie od neho cakas? Je dospely clovek,nie je tvoj majetok moze mat aj ine socialne kontakty a ak bude chciet byt s tebou tak s tebou bude bez ohladu ci je alebo nie je aktivny na pokeci

khuliniova
14. mar 2019

@edithp tiez som mala priatel ktory pocas vztahu somnou chodil na pokec a pis starsim zenam.. Ci sa s nimi stretaval neviem ale ak to bola jeho uchylka tak ja niesom na take uchylky takze papa.. Ze je ti ho luto je to fajn, ale mozno ked ti ho byt luto prestane a pociti to sa bude spravat inak. Prace je vela, ked chce najde.. Co robi ked si ty v praci? Upratuje, vari a stara sa o domacnost?

vendulka80
14. mar 2019

Chlapa poslať do roboty a ked nie odchod. Preboha baby, ako mozete trpieť takýchto príživníkov... z ľútosti? Ty si mozes svoje zarobené peniaze užívať, cestovať a namiesto toho mas na krku prďocha, ktorého živíš a on z vďaky vypisuje starým štruktúram na pokeci. A on s nimi pojde na rande zase za tvoje? Lebo neverím, ze sedí doma kym si v robote.

dopolbokaodrata
14. mar 2019

@edithp ešte si z tej ľútosti urob s ním aj dieťa a máš do konca života o zábavu postarané. Kam chodíte na týchto debilov?

ollynka
14. mar 2019

neviem koľko máš rokov,...zrejme ste neni manželia, ste priatelia , bývate zrejme spolu asi vo vlastnom ked je reč o tom že ho živíš ty a nie rodičia,.... neživ ho,..ak chce s tebou žiť nech ti prispieva a pod,alebo nech ho živia rodičia...že sa nudí vypisuje na azetku namiesto toho aby si hladal prácu,..,.mladý chlap má byť dravý do roboty, myslieť na budúcnosť,...a nie využívať ženu finančne,...možno preto ho to aj ťahá k starším, ..jeden dá sex druhý peniaze,...nehnevaj sa na neho, nech si nájde a ide kade lahšie,...

lubik87
15. mar 2019

@edithp no podľa komentárov od teba ..nemá.ta on len za mamku ...nakrmi , uprace ,operie , pomojka keď chcem

dada_99
29. mar 2019

ako fungujete ? rozisli ste sa ci je to ok? podla mna to je divne ze pise o dost starsim zenam ako je on ? vies o tom nieco ze by ho take co si pritahovalo? ze ho mozno vzrusuju starsie zeny alebo ste o tom nikdy viac nehovorili ?

edithp
autor
29. mar 2019

@dada_99 áno, páčia sa mu staršie udržiavane ženy. Rozišli sme sa

khuliniova
30. mar 2019

@edithp drz sa 🙂bude ti lepšie a ľahšie aj keď isto zabolí... Len smutné podla mna je, ze si sa musela az takto daleko dostat ty a nemal gule nato aby sa s tebou rozišiel ako chlap..

Strana
z2