icon

Natierate si tetovanie, ktoré máte už niekoľko rokov?

riesska123
23. júl 2022

Je lepšie pre kerku ju natierať napríklad každé ráno a každý večer nejakým krémom alebo v podstate to je jedno, keď už ju mám niekoľko rokov? Myslím, že či bude mat krajšie farby alebo či bude lepšie vyzerať ak sa bude pravidelne natierat aj keď nie je cerstva. Pripadne ak ste na slnku, je lepšie si ju pretrieť opalovakom nech slnko z nej nevytiahne farbu či to je ako tak jedno?☺️ Vdakaa

cosmic_origin
23. júl 2022

@riesska123 Opaľovací krém - áno, treba natierať, slnko dokáže dosť poškodiť tetovanie
Natierať po rokoch každý deň - o tom som v živote nepočula

sissy27
24. júl 2022

@riesska123 na opaľovanie natieram na tetovania vyšší faktor ako na zvyšok tela, inak počas roka rovnaká starostlivosť ako o telo.

gertys
24. júl 2022

Nie. Kerka s anatiera ked je nova a cerstva nie ked ju mas roky

jujala
24. júl 2022

cerstva ano, niekolkorocna absolut nie

adulka07
24. júl 2022

@riesska123 mne keď robila obočie tak povedala,že keď sa budem opakovať mám si na testovanie dávať 50 faktor..lebo,že inak bude meniť farbu do sivá a časom vybledne

melanta
24. júl 2022

Ja si po každej sprche natieram telovým mliekom celé telo, takže tetovania vlastne natieram každý deň.

saxana000
24. júl 2022

Ked idem cez leto na kupalisko na cely den natieram tetovanie 50kou. V bezny den ho neriesim ani v zime ani v lete.ale ked mi na neho ma palit cely den slnko radsej natrem aby mi nevyprasivelo..