icon

Názor na dnešnú situáciu

10. júl 2021

Dnes sa prezentujú len tí istí "odborníci". Pýtam sa. Je SK na tom tak zle, že sa prezentujú stále tí istí? Kde sú vzdelaní prof., PhDr. PhD a iní z rôznych fakúlt a pod.? To chcete povedať, že SK pozná len Krčméryho, Mikasa, Sab. Vysolaj. a cca ďalších aj keď desiatich? A kde sú ostatné kapacity našich univerzít a VŠ? Pýtam si ostatné kapacity, ktorých musí byť mnoho vzhľadom na počet VŠ u nás, odborných lekárskych pracovísk a podobne. Kde sú diskusie?

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
Strana
z7
makova333
11. júl 2021

@anja27 preto sa pytam kto tieto cisla zverejnil (3000 umrti po ockovani) a akou vakcinou. Ja nic nespochybnujem, pytam si informacie, ktore doktor neuviedol a mna by zaujumali. Ci uz su oficialne (u nas npr.SUKL) alebo ich zverejnila ina institucia (akakolvek) ci kto.

zooeynka
11. júl 2021

@makova333 SUKL priznal kolko mrtvych po ockovani? Zatial tusim 4. Opravte ma niekto ak sa mylim.

78787878
11. júl 2021

@anja27 Ale to je kolobeh prírody. Ľudia hlúpnu, lebo nepotrebujú rozmýšľať. Majú všetko potrebné pre život a strácajú pud sebazáchovy. Prirodzený vývoj, smerujúci k zániku toho druhu, ktorý nezabojuje o život.

makova333
11. júl 2021

@zooeynka pytala si sa, co sa mi z jeho vyjadreni nezda pravdive. Ja som ti napisala par prikladov a aj preco. Uvediem priklad: Pr.1 Jozo zbil zenu. Ako vies? Povedala mi to ich suseda. Ktora? Dohladaj si. Pr2 Jozo zbil zenu. Ako vies? Jeho zena mi ukazala prepustaciu spravu z nemocnice aj spravu z PZ, citala som vsetko, co jej ten hajzlik spravil. Ktora info je pre teba vypovednejsia?

torysheer
11. júl 2021

Autorka, ideš sa tu obúvať do názorov studovanych odbornikov a ty sama sa nevieš ani podpísať a skrývas sa za anonym?

monka105
11. júl 2021

A keby vystúpili tak čo? Prišla by im skupina primitívov vybľakovať pod okná ako Krčmérymu? Pre ľudí, ktorí chcú mať ,,svoj názor” bohužiaľ vzdelanie a názor odborníkov nič neznamená. Ich zdrojmi informácií sú konšpiračné weby, lebo tam takí istí absolventi vysokej školy života ako sú oni sami zdieľajú ich myšlienky a konšpirácie. Veľmi smutné.

pragmaticka
11. júl 2021

@zooeynka SUKL 4 máš pravdu. Ale keď zomrie niekto mesiac-dva po covide zomrel na covid. Keď niekto zomrie mesiac dva po vakcíne tak sa to už nerieši ako nežiaduci účinok. Dokonca tuším ani týždeň už neberú v úvahu žeby to mohlo byt aj z vakcíny. Napr moj vzdialený príbuzný. 50r chlap, dal sa zaočkovať. A zrazu cca po týždni bum zomrel. Pytam sa rodiny no a načo zomrel taky mladý, čo mu bolo. Ze nevedia, od očkovania sa necítil dobre, nedávali zisťovať,ze sak veľa pil. Wtf???? Takto to je na dedinách a v malých mestách na Slovensku!!!!!!

Okrem toho som počula o tom ze doktori dokonca ani nežiaduce účinky nehlási ako by mali. Ze to určite nemáte z vakcíny! To ako co ma znamenať??? On starí debil v hornej dolnej, ako môže vedieť, keď je to nová vakcína? Toľkých príbehov na nete
ci v sukromi nájdeš, že doktori sami rozhodli ze to nenahlasia aj keď hneď po podaní vakcíny nastali u postihnutých problémy. Tie kecy že to len spustilo niečo čo už má človek v tele si tu všetci nechajte pre niekoho iného.

Môj lekár tu v rakúsku tiež, keď som sa ho spýtala ci sa mam dat očkovať jeho reakcia?najskôr na mňa skeptický pozrel akoby ani sam nevedel potom sa opýtal koľko mam rokov a ci chcem mať ešte deti? Tak som sa ho naspäť spýtala ci sa dal teda očkovať a ci pocítil nejaké nežiaduce účinky. Ze on našťastie s pfizerom nie ale jeho kolega tiež s pfizerom skočil na 2 mesiace na intenzívne a stále sa dava pomaly dokopy.

A pre všetkých čo už máte 2 dávky, môžete sa tešiť na jeseň na 3!!😂😂😂 V preockovanom Izraeli už začínajú. Som zvedavá do kedy to vaša imunita zvládne.

makova333
11. júl 2021

@pragmaticka na doklade o vakcinacii mas uvedene, kde mas hlasit neziaduce ucinky (SUKL). Aky je problem, aby to clovek nahlasil sam? Naco potreboval dr?

pragmaticka
11. júl 2021

@makova333 to si naozaj myslíš ze tety z hornej dolnej 60+ takéto veci vedia/na hlasujú??? Ak, tak spomenú "pánovi doktorovi" a co on im nato povie je písmo sväte!

makova333
11. júl 2021

@pragmaticka pokial vedia citat a chcu nahlasit nahlasia. Je to tam velkym tucnym pismom napisane aj s kontaktmi.

emma323
11. júl 2021

Zistím nejak či Doktor nahlásil úmrtie môjho očká na sukl?

zooeynka
11. júl 2021

@pragmaticka ano, verim ze presne takto sa u nas dokumentuju umrtia po ockovani :/ Moja gyne je za ockovanie tehotnych aj v prvom trimestri....co dodat

emma323
11. júl 2021

@ivka225 😀😀😀😀 zatiaľ...uvidíme či nebudú ďalšie extrémne kroky..nemala by nás však diskriminovať vôbec.

emma323
11. júl 2021

@mb2021 lebo ty si povedal tak nebudem reagovať, Pán chodiaca encyklopédia

viestta
Odpoveď bola odstránená
emma323
11. júl 2021

@zooeynka ty kokos nechápem prečo keď treba vytiahnuť nejaký zlý príklad sa použijú rómovia, ja poznám bielych ktorý nemajú vodičák a šoférujú

anja27
11. júl 2021

@pragmaticka napriklad z rodiny maju problemy po prvej davke jeden doktor im povedal ze to moze aj nemusi byt z vakciny a ked bolo zle sli do nemocnice a tam ze nevedia z coho ale ze z vakciny isto nie..tiez zaujimave tvrdenie..

Strana
z7