icon

Názor na Igora Bukovského

nadaa1
20. nov 2020

Ahojky aký je váš názor na ňho ?? Hlavne čo sa týka tej zdravej stravy a pozrela som si video o zelerovej šťave aký ma on na to názor a o Anthonimu williemovi. Ja osobne ai myslím že Anthony je super ale Bukovský neviem....

Strana
z2
tripetta
21. nov 2020

@michu_ Tebe zrejme vyhovuje podlizovanie, pokrytecké chválenie druhých a strkanie sa im do (s prepáčením) do zadku. Nuž, každý sme nejaký. Možno si o tom ešte nepočula, ale vraví sa, že úprimnosť sa cení. Nebudem niekoho vychvaľovať a kričať, aké má cisár krásne nové šaty, keď je nahý.

mpg
21. nov 2020

@nadaa1 Ja som začala vyhľadávať videa alebo knihy Bukovského vtedy, keď som mala nejakú dg. a zdalo sa mi, že lekár mi k tomu povedal málo, je tam dosť málo času na nejaké podrobné informácie. Niečo som sa dočítala a niečo mi to aj pomohlo.
On veľa využíva rôzné zahraničné štúdie a dá sa tam nájsť informácie, ktoré môžu pomôcť viacerým ľuďom.
Aj keď som sa rozprávala s inými ľudmi, niekedy majú priam strach zo svojej diagnózy a vedia o nej veľmi málo, tak som im hovorila, aby si o tom niečo viac prečítali.

lauricka
15. júl 2021

@lindusss2016 ohladom odbornosti a hlavne praxe je jednoduche si najst jeho zivotopis. Za odbornika sa pasuje sam. Hlavne vie najst dieru na trhu a vycuchat, na com sa da ryzovat. Narcis. Momentalne sa javi, ze si nieco riesi na poli ockovania a virologie, zrejme si cosi kompenzuje. Zasa tam, kde ho bude vidno co najviac, samozrejme. https://sk.wikipedia.org/wiki/Igor_Bukovský

malva123
15. júl 2021

@engel76 ale no...pomohol ohladom bezmliecnej...ked dostane sponzorske ...bude podporovat aj mliecne vyrobky...tak asi tak.Peniazky aj jeho zivia.

lindusss2016
20. júl 2021

@lauricka ako som pisala, ja ho nesledujem a ani nemam potrebu. Nazory, ktore ma ohladom stravovania najma deti, sa mi pacia. Len som tym chcela podotknut, ze to, ze je niekto narcis, nemusi hned znamenat, ze je aj blby. Osobne s nim suhlasim aj s nazormi ohladom vakcinacie.

Strana
z2