Názor na Rakúšanov
Ja som s nimi v pohode.
@kniha01 Taký istý, ako na Slovákov a Maďarov. Mnohí sú chytrí, veľa z nich je fajn, ale nájdu sa medzi nimi aj blbci a debili. Zvyšok je ten bežný priemer.
Ludia taki isti ako kerionaki ini
@kniha01 taki Nemci z Wishu
@anonym_320d3b Asi ako my- Cesi z Temu
rakusan samotny je super - mili ludia ale samozrejme aj ony maju svoje nalady,dobrych aj zlych ako vsade vsetci .. no zial vacsina tam- hlavne Vieden - su muslimsky "rakusania" co s rakuskom nic nema spolocne ..
@anonym_320d3b sú to nemci z Temu 🤣 .... A tá divná rakustina nezrozumiteľná .... Plus tie falošné úsmevy a fejková priateľskosť.
rakusan samotny je super - mili ludia ale samozrejme aj ony maju svoje nalady,dobrych aj zlych ako vsade vsetci .. no zial vacsina tam- hlavne Vieden - su muslimsky "rakusania" co s rakuskom nic nema spolocne ..
@anonym_29609a ale o tych sa nebavime, to je ina kategoria
@anonym_320d3b Rakúšaci sú ďaleko pre Nemcami. Ty Nemci z wishu. Rakusko-čisté mesta príroda, prídeš do Nemecka a...
@kniha01 mám vedľa seba jedného
Ja mam muza Rakusana, povodna cela rodina z AT a mame v Nemecku nejaku rodinu a kazdy rok sem chodia na GTI a tieto somariny obzerat auticka. A cela rodina si z nich neviem preco utahuje 🙈😀 Svokra uplne ze zakernym sposobom. Mna prezentuju pred nimi ako slovensky zazrak 😀😀😀 Ale my sme tu take hovada a furt sa nemiestne smejeme. Mame aj suseda, vychodny Nemec a to je pre svokru uplne ako kanarik na plote. Stale je tu co pozorovat.

Na ktorych konktetne?