icon
lorela
12. máj 2014

Milené 🙂
Trošku viac "jazýčkovania" na môj vkus, ale ak je pes zdravý a očkovaný, udržiavaný v čistote (čo s veľkou pravdepodobnosťou je), tak obavy nemusia byť.

stefka33
12. máj 2014

@miskomisko Fuj. Tatkovi sa to zrejme zdá rozkošné, ale mne je z toho na grc. Neviem si predstaviť, že by mne pes vopchal jazyk do úst. Okamžite by ma naplo na vracanie.

jara24
12. máj 2014

Mam rada zvierata, psov zvlast. Toto by som vsak nikdy nedovolila. Dietatko moze psikovi nechtiac sposobit nejaku bolest a ten zareaguje instinktivne. Keby sa pes hral so stenatom, vychovne naznacene hryznutie by mu neublizilo. Na tvari dietatka vsak moze taketo chniapnutie zanechat znaky a co je horsie, aj na jeho dusicke.
Pes je kamarat, treba vsak respektovat jeho silu a zvieracie instinkty a netvarit sa, ze rozmysla ako clovek, kedze ho povazujeme za clena rodiny. Lebo tak to nie je.

25daniela
12. máj 2014

Fuj...

chikitka
12. máj 2014

co ja viem, celkom mile... lepsie ked ma psik decko rad, ako keby nanho utocil. aj ked asi by som nedovolila aby ho az tolko olizoval... sak jedna pusinka staci 🙂

cta
12. máj 2014

@miskomisko ja mam psov tiež rada ale nikdy by som psovi nedovolila lízať mi ústa! nie z dôvodu, či je to chutné alebo nie ale keď si predstavim čo ten pes pred tým mal v ústach keď si líže genitálie, boh vie čo požerie vonku a už aby olizoval dieťa!!!! Ten chlap nemá zdravý rozum. Jediné šťastie, že to nevidela jeho žena a ešte ako povzbudzuje psa príde mi to nerozumné 😠

ivett1
12. máj 2014

@miskomisko no, takto to dopadne, keď stráži otecko...pri pivečku😀 ... mamička by určite dávno zakročila 😉 ... nie kvôli tomu olizovaniu, skôr preto, aby havino v rámci hry malému nespôsobil nejaký úraz...