icon

Názor na vyučovanie LGBT - reforma školstva

10. feb 2023

Ahojte aký máte názor na to že by sa mali deti učiť sexuálnu výchovu + o lgbti ? Viac pohlaví , trans atd. Súhlasíte s tym ? Je to podľa vas dobre alebo malo by to byt inak ? Uz som videla aj petíciu kde zbierajú podpisy za to aby sa lgbti výučba zaviedla do škôl. Myslite si že to bude aj na cirkevných školách ?
V Anglicku vraj môžu psychológovia na škole vášmu dieťaťu predpísať lieky bez vášho vedomia , aj hormonálne . Viem že nie sme v Anglicku ale aký je váš názor aj na to ?

Strana
z9
zuzinabila
13. feb 2023

@viestta pracujem aj s maloletymi tehotnymi a poviem ti to takto. su rodicia, ktori preventivne dcere daju predpisat HAK v 15-16 rokoch, to je ich sexualna vychova. potom su taki ktori s tym v zasade nesuhlasia,ale vedu deti inym sposobom. ako to teda skola na vychove pojme?oblast sexuality je mimoriadne delikatna vec a ozaj je na zvazenie, akym sposobom ma skola zodpovednost vychovavat v tomto smere deti..

lujza123
13. feb 2023

@terezka1947 nuž tak to je, školské učivo uráža náboženské cítenie vo veľa smeroch, napríklad celá teória evolúcie, to je čisté kacirstvo ved boh stvoril svet za 7 dní....

Najlepšie na tom celom je, že všetci títo nábožensky citiaci ludia len hľadajú kto ich ako kde chudáčikov uráža ale to ze sami urážajú a dehonestuju iných je v poriadku.
Napríklad také to klasické prirovnávanie homosexuálov k pedofilom a zoofilom, ako si tu napísala aj ty aj ďalšie co sa hrajú na kresťanky.

Samozrejme ze veľmi dobre viete že je sakra rozdiel medzi dobrovoľným vzťahom dvoch dospelých ľudí a kriminálnym správaním ktoré zanechá hlboké traumy na obetiach. Ale aj tak to dookola píšete, s cieľom do niekoho si kopnúť, niekomu slovne ublížiť, uraziť ho.

Človek čo vedome škodí druhým nieje dobrým človekom a môže tu Ježišovať koľko len chce, je to len a len pretvárka

mondolina
13. feb 2023

@lujza123
👍👏

viestta
13. feb 2023

@zuzinabila obidve vieme, ze uloha skoly je predovsetkym vzdelavat, az potom vychovavat. Vychvavat ma predovsetkym rodina. To, ze niektore rodiny to nezvladaju vieme vsetci a to sa netyka len otazok okolo rozmnozovania a sexuality. Ale hadzat dopredu flintu do zita nie je riesenie. Nie je riesenie uz vopred odsudzovat system vychovy k rodicovstvu a rodine len preto, ze mozu sa vyskytnut nazorove rozdiely medzi skolou a rodinou tiez nie je cesta.

terezka1947
13. feb 2023

@lujza123 ako vedome škodím druhým,prosím o vysvetlenie. Lebo zrejme má dobre poznáš,takže mi tu vetu vysvetlis.

Strana
z9