icon

Názory na Mikelu Vlček a Miriho. Kto má pravdu?

24. feb 2025

Aky mate nazor na mikelu vlcek? Alebo jej ex manzela miriho ? Kto podla vas hovori pravdu ?

ssimusska
24. feb 2025

Nemám na nich názor, nezaujímajú ma😀

ukgirls
24. feb 2025

sice neviem o com je rec a ani kto to je .. teda ju som zaregistrovala ... ale pravdu maju obaja... tu svoju ... kazdy vidi vec inym uhlom a tak to vnima inak .. vzdy to tak bolo u kazdeho .. to ze sa nezhoduju neznamena,ze ani jeden nema kus pravdy ..

luccija
24. feb 2025

U nich platí aká išla, takého našla.Ale neviem podrobnosti len tak okrajovo.Obidvaja sú prepnutí majú radi vzrušo okolo seba sebastredne osobnosti..Luto mi je akurát deti.

vanilkovazmrzka
24. feb 2025

Poviem to tak ako to je, jeb***i su vsetci. A bola by radaej keby som radsej nevedela ze existuju

januska12323
24. feb 2025

Netuším kto to je ale pravda je vždy na všetkých stranách.

lalenka33
24. feb 2025

Jeden horší, ako druhý. On drzý, arogantný bullo. Ona čistá katasteofa, drzá, vulgárna, zarábajúca na ľudskej hlúposti. Táto žena spolu s kamoškou Lenou sú za mňa najväčšie katastrofy IG. Táto ľudí odrbáva, že ,,chudne" kávou a cvičením a pritom si pichá Ozempic, ktorý jej ani nezaberá lebo fakt sorry, ale vyzerá ako veľryba s kačacou hubou. Hlavne, že sa hrá na celebritu čo za pár eur ani prstom nepohne.

diewcatqoo
25. feb 2025

Ja som donedavna netusila, kto to je, ale bola tu raz taka otazka o nej, tak som si ju zo zvedavosti vyhladala. Nemala som to nikdy robit, lebo odvtedy mi ukazuje casto nejake prispevky o nej, fb mi ukazuje videa s nou a pod. Takze, bohuzial, uz nejaky prehlad mam. Toto je taky bizar, ze nechapem. Vobec by ma neprekvapilo, keby si obaja vymyslali, len aby zaujali, lebo takito ludia nicim normalnym zaujat nemozu. Kazdy len zdvihne obocie a pomysli si svoje.

soncafarma
25. feb 2025

Prosim vas, viete mi povedat co take tieto osoby v zivote dokazali, ze ich ludia sledujú? Az som si ich teda vyhladala na IG, ale ja zasnem. To vazne toto ludia potrebuju sledovať? To ich nejak obohacuje? Ja uz sa necudujem, ze svet je v prdeli...

nin12345
25. feb 2025

@soncafarma ja som si myslela ze ich kazdy sleduje lebo je to bizar smutne je ze dnes su ludia za ten bizar schopni platit a oni zarabaju nemale peniaze v podstate na tom aki su hlupi ale co uz aj toto influencerstvo a herohero ochvilku zhasne

rozculena
25. feb 2025

žiadny,sú mi ukradnutí

lenka.25
25. feb 2025

Škoda že sa rozišli … podľa mna sa ku sebe hodili ako vajce k vajcu .

janababana
26. feb 2025

Mikela (ale nie len ona) je priklad bezplatneho obsahu na internete a socialnych sietach. Nic nove neprinasa, nicim neobohati, ani vizualne nepotesi, zvykne vybehnut z nejakeho neplateneho obsahu, lebo inteligentny clovek si za jej tvorbu platit nebude.