Nazývanie žien pipinami a slečinkami
Chcem sa opytat Vas zenskych neublizovalo by Vam keby chlap ked sa s nim rozpravate nazyval vsetky zeny slecinky a pipiny? Chcem pocut Vas nazor ci ja som ta sprosta a moc to prezivam.
Je mi to jedno. Kedze sa roky pohybujem v prevazne muzskych lolektovoch, bud by som sa z nich zblaznila alebo nemala s kym ani slovo prehodit. Ak ide do tuheho, tak ho spacifikujem nejekou prihodnou poznamkou o muzskej genialite a fertig. Nazorny priklad:
Boli sme na oslave kolegovych okruhlin a jeden (musim priznat, ze nie prave najmilsi chruno) vytiahol, ze zeny maju mensi mozog ako muzi a zosiroka to rozvadzal. Tak som mu zakontrovala, ze je vedecky dokazane, ze IQ u zien nie je mensie ako u muov. V podsatae pritakal. Takze matematicky z toho vyplyva, ze specificka hustota inteligencie je u zien vyssia ako u muzov, kedze zeny maju mozog ot tych 20 deka mensi. A bolo vymalovane. 😀
S takymi chlapmi sa tiez nebavim, ked sa take nieco vyskytne tak konverzaciu aj spolocnost dotycneho opustam.
v takej spolocnosti muzov sa nepohybujem, ze by sa o zenach vyjadrovali s despektom. ale nie je to len v zamestnani, a okoli medzi znamymi a priatelmi, ale v poslednu dobu sme mali celu kopu majstrov a vzdy sme mali slusne jednanie a s respektom brali to, ze mnohe aj technicke zalezitosti okolo domu som riesila ja, nepocitila som pohrdanie voci zenskemu pohlaviu..a to som sa s mnohymi bavila nielen o zakazke, ale aj o inych temach nesuvisiacich s pracou.
@potkan2 To bude nejaky divny chlap ked ma take divne vyjadrovanie.
@potkan2 podľa toho v akom kontexte... kolega nás tak volal hromadne všetky (pipiny), ale bolo to v rámci srandy, žiadna z nás to nebrala ako urážku...
ktovie, ako by chlapi brali označenie "mm" ktoré sa tu bežne vyskytuje, mne osobne príde také nejaké... no ani neviem ako sa vyjadriť, aby sa tu poniektoré neurazili... proste úplne nevhodné pre chlapa 😝
ak ťa tak niekto oslovuje a vadí ti to, tak ho slušne popros, aby ťa oslovoval menom a hotovo...
no tak s takým chlapom by som hneď konverzáciu ukončila a odišla 😝
...aj ja tak nazyvam baby...
no a co. niekto ma taky recovy prejav a preto este nemusi byt luzer a zly clovek.... ja mam jedneho znameho, velmi vysoko postaveny pan a on strasne, ale fakt strasne hresi. Pritom clovek na urovni.
@potkan2 Pekne meno si si dala 🙂 nato, ze pipina a slecinka sa ti nepacia ....Ale nie, podme k veci... Zalezi od danej situacie. V niektorych pripadoch je OK a niekde sa to proste nehodi. IDe o to, ci ma clovek dostatok inteligencie a vie diferencovat tieto situacie.
Ja som mala problem s manzelom (ked sme este spolu chodili). On dost plul...akoze pluvance. Po mesiaci sme mali jeden velmi kratky, strucny rozhovor, ze si to vyslovene nezelam, aby predomou niekedy plul. Je mi z toho zle a je to uplne nechutne spravanie. Nech si pluje pri kamosoch, ale v zenskej spolocnosti je to prote tabu. Odvtedy som ho nevidela, zeby to urobil.
Skus sa s nim porozpravat.
baby tak ja zialbohu poznam osobu muzskeho pohlavia ktora nazyva VSETKY zeny KURVAMI 😠 😒 😖 🤐 🤐 🤐 🙄 😕 je to moj svokor okrem dobry den sa sním nebavím ako ja nepochopím moju svokru ze s takouto osobou zije a v takom duchu vychovava aj dieta -vnuka ...................cry...................
nikedy mam pocit ze moj muz je adoptovany vyrastat v takejto rodine a byt relatívne normaly .-D tak to je co povedat
Katecameron.........a kto do takejto domacnosti posiela toho vnuka?
Nechcem mu rihyťbn

@potkan2 ja sa s takymi chlapmi nebavim, nejak sa nedokazem znizit na ich uroven 😝 . a ani nechcem.