icon

Nazývanie žien pipinami a slečinkami

potkan2
4. okt 2013

Chcem sa opytat Vas zenskych neublizovalo by Vam keby chlap ked sa s nim rozpravate nazyval vsetky zeny slecinky a pipiny? Chcem pocut Vas nazor ci ja som ta sprosta a moc to prezivam.

klincek
4. okt 2013

@potkan2 ja sa s takymi chlapmi nebavim, nejak sa nedokazem znizit na ich uroven 😝 . a ani nechcem.

zita19
4. okt 2013

Je mi to jedno. Kedze sa roky pohybujem v prevazne muzskych lolektovoch, bud by som sa z nich zblaznila alebo nemala s kym ani slovo prehodit. Ak ide do tuheho, tak ho spacifikujem nejekou prihodnou poznamkou o muzskej genialite a fertig. Nazorny priklad:
Boli sme na oslave kolegovych okruhlin a jeden (musim priznat, ze nie prave najmilsi chruno) vytiahol, ze zeny maju mensi mozog ako muzi a zosiroka to rozvadzal. Tak som mu zakontrovala, ze je vedecky dokazane, ze IQ u zien nie je mensie ako u muov. V podsatae pritakal. Takze matematicky z toho vyplyva, ze specificka hustota inteligencie je u zien vyssia ako u muzov, kedze zeny maju mozog ot tych 20 deka mensi. A bolo vymalovane. 😀

katkanova
4. okt 2013

@potkan2 myslim ze to svedci najma o tom - aky typ cloveka to je alebo s akymi zenami mal v zivote docinenia - teda ani v jednom pripade mu nie je co zavidiet, za muza by som si ho asi nebrala, ale su aj horsie veci na svete 😀

namornicka
4. okt 2013

S takymi chlapmi sa tiez nebavim, ked sa take nieco vyskytne tak konverzaciu aj spolocnost dotycneho opustam.

bets
4. okt 2013

v takej spolocnosti muzov sa nepohybujem, ze by sa o zenach vyjadrovali s despektom. ale nie je to len v zamestnani, a okoli medzi znamymi a priatelmi, ale v poslednu dobu sme mali celu kopu majstrov a vzdy sme mali slusne jednanie a s respektom brali to, ze mnohe aj technicke zalezitosti okolo domu som riesila ja, nepocitila som pohrdanie voci zenskemu pohlaviu..a to som sa s mnohymi bavila nielen o zakazke, ale aj o inych temach nesuvisiacich s pracou.

linda20111
4. okt 2013

@potkan2 To bude nejaky divny chlap ked ma take divne vyjadrovanie.

sissy27
4. okt 2013

@potkan2 podľa toho v akom kontexte... kolega nás tak volal hromadne všetky (pipiny), ale bolo to v rámci srandy, žiadna z nás to nebrala ako urážku...
ktovie, ako by chlapi brali označenie "mm" ktoré sa tu bežne vyskytuje, mne osobne príde také nejaké... no ani neviem ako sa vyjadriť, aby sa tu poniektoré neurazili... proste úplne nevhodné pre chlapa 😝
ak ťa tak niekto oslovuje a vadí ti to, tak ho slušne popros, aby ťa oslovoval menom a hotovo...

potkan2
autor
4. okt 2013

@sissy27 mna tak nikto neoslovuje, ale ked mas priatela si matka jeho dietata a on nazyva zenske pipina a slecinka tak som chcela pocut nazor ci to je vhodne alebo nie, mne sa to osobne nepaci a beriem to ako urazku preco ine zeny tak nazyva.

katkanova
4. okt 2013

@potkan2 pisala si ze tak nazyva vsetky takze zrejme v tvojej nepritomnosti aj teba 🙂

m_ij_ka
4. okt 2013

no tak s takým chlapom by som hneď konverzáciu ukončila a odišla 😝

bbarboraa
4. okt 2013

...aj ja tak nazyvam baby...

sissy27
4. okt 2013

@potkan2 netreba byť vzťahovačná a precitlivelá...vedela by som si aj horšie pomenovania predstaviť... a kým druhé ženy nenazýva miláčikmi a pusinkami a srdiečkami, tak nie je dôvod na paniku 😀

nice202
4. okt 2013

no a co. niekto ma taky recovy prejav a preto este nemusi byt luzer a zly clovek.... ja mam jedneho znameho, velmi vysoko postaveny pan a on strasne, ale fakt strasne hresi. Pritom clovek na urovni.

digysa
4. okt 2013

@potkan2 Pekne meno si si dala 🙂 nato, ze pipina a slecinka sa ti nepacia ....Ale nie, podme k veci... Zalezi od danej situacie. V niektorych pripadoch je OK a niekde sa to proste nehodi. IDe o to, ci ma clovek dostatok inteligencie a vie diferencovat tieto situacie.

Ja som mala problem s manzelom (ked sme este spolu chodili). On dost plul...akoze pluvance. Po mesiaci sme mali jeden velmi kratky, strucny rozhovor, ze si to vyslovene nezelam, aby predomou niekedy plul. Je mi z toho zle a je to uplne nechutne spravanie. Nech si pluje pri kamosoch, ale v zenskej spolocnosti je to prote tabu. Odvtedy som ho nevidela, zeby to urobil.

Skus sa s nim porozpravat.

katecameron
5. okt 2013

baby tak ja zialbohu poznam osobu muzskeho pohlavia ktora nazyva VSETKY zeny KURVAMI 😠 😒 😖 🤐 🤐 🤐 🙄 😕 je to moj svokor okrem dobry den sa sním nebavím ako ja nepochopím moju svokru ze s takouto osobou zije a v takom duchu vychovava aj dieta -vnuka ...................cry...................
nikedy mam pocit ze moj muz je adoptovany vyrastat v takejto rodine a byt relatívne normaly .-D tak to je co povedat

namornicka
5. okt 2013

Katecameron.........a kto do takejto domacnosti posiela toho vnuka?

potkan2
autor
12. okt 2013

Nechcem mu rihyťbn