icon

Nealkoholické nápoje ako alternatíva na spoločenské akcie

6. jan 2026

Ahojte, všimla som si dávnejšie v tescu a v kauflande regál pri alkohole, kde sú rôzne nealko varianty rôznych nápojov. Zvažujem, že niečo z toho kúpim pre abstinentov/ šoférov, keď prídu na návštevu, alebo aj pre seba rada si dám občas proseco, gin tonic ale nemám rada stav z alkoholu- momentálne už dlho na spoločenských akciách popíjam nealko huberta, ale čo poviete na tieto nápoje? Napr gin? Skúšali ste niektorá?

Strana
z2
anonym_8f1711
Včera o 08:23
@roseania

Aj ja mám s tým problém, že nepijem alkohol. Preto už nechodíme na návštevy nikomu. Lebo nikto nechápe, že si nedám ani 1 pohár. A to prehováranie.

@roseania preco nechodit? bud obrat pohar hore dnom a ak to nepochopia, daj si naliat a nevypi. Mozno im pride luto, ze to museli po Tebe vyliat. Ja mam vo svojom okoli tolerantnych ludi. My nepijeme, ale navsteve rada nalejem a oni reciprocne

alica110
Včera o 10:52
@roseania

Aj ja mám s tým problém, že nepijem alkohol. Preto už nechodíme na návštevy nikomu. Lebo nikto nechápe, že si nedám ani 1 pohár. A to prehováranie.

@roseania Mam to rovnako. A aj po 35 rokoch sa tvaria, akoby to poculi prvykrat :D

Strana
z2