Nebojíte sa chodiť do lesa, na turistiku a výlety bez partnerov a kamarátov?
Ahojte,
chodievate aj samé do lesa, na turistiku, výlety...? A necítite sa tam samé alebo nebojíte sa?
NIekedy je fakt problém niekoho vytiahnuť von.
Zrovna dnes napadol pes muza so psom na prechadzke v lese pri dedine🙈 nemala by som problem ist sama, ale tych psov sa fakt bojim. Rada by som aj s 2rocnym synom hocikedy, no ked vidim ako ludia v lese nemaju psov na vodzke a pomaly na nich ani nedovidia🤦🏼♀️ Neznasam to
@luccy89 no tak musia sa niekde psy vybehat... psycho su ludia co maju agresivnych psov a pustajuich na volno, a takych stretnes aj na ulici.
@simca06022011 ale mali by ich mat tak, aby na nich dovideli a aby sa pes vedel na slovo vratit.
Jazdím sama po lese na bicykli po "C". Najradšej som, keď ideme ako rodina všetci, ale ťažko sa to teraz zladi pri veku deti, takže chodíme s mm na striedačku, každý sám. Veľmi si to užívam, je tam krásne. Nemám na to partacku, s ktorou by som mohla ísť, ale zvykla som si a je to paráda
Čítala som už aj o žene, ktorá chodievala stopom (stopovala autá) a takto precestovala aj zahraničie. Ale toto osamote pre ženu sa mi zdá dosť riskantné.
Aj keď často sa človek stretne s tým, že cudzí ľudia môžu byť často oveľa milší než "ti vlastní". (teraz to nemyslím ani tak čo sa národnosti týka, ale celkovo). Mne sa tak viackrát stalo (resp. skôr kedysi), že som celú cestu s cudzími ľuďmi prekecala. Alebo aj na nejakej turistike (tam som bola s priateľom) sme sa nejak spojili s jednou rodinou, lebo tam boli trochu zlé značenia a aj oni mali v tom chaos.

@anonym0001 tak jasne, vacsinou sa nic nestane, ale ak si sama v lese a mas smolu, ze sa ocitnes v zlom case na zlom mieste, nic ti nepomoze. V noci sama v centre Bangkoku sa citim ovela bezpecnejsie ako niekde v lese na Orave