Nečestná predávajúca s nickom vevushka3
NIC NEOBJEDNAVAT AK CHCETE PRIST O PENIAZE. POSLITE TO DALEJ ABY DALSIE MAMIČKY NEOKLAMALA. ĎAKUJEM. AK TO CITAS PISLI MI TIE TOPANKY PRE MALÚ. ĎAKUJEM
@1321987 Ahoj, postupuj nasledovne https://www.modrykonik.sk/help/#cat-buysell-pro...
Prave dnes sme niekde rozoberali, ze tie hodnotenia su tu viac menej na 2 veci, kedze ludia "z nejakych dovodov" nedavaju negativne, aj ked nie su s nakupom/predajom spokojni.
Tato predavajuca ich ma viacero... a aj tak si od nej niekto nieco objedna... Fakt nechapem 🙄
@1321987
Vacsina kupujucich prave kvoli tomu, ze sa negativne hodnotenia moc nerozdavaju, nema sancu vyhnut sa problemu - Ty si tu sancu mala a nevyuzila ju...
A stale u nej nevidim od Teba negativne hodnotenie.... Co myslis, kolko z ludi, ktori u nej niekedy budu uvazovat nad nakupom, si tu precita tento Tvoj prispevok/upozornenie na fore...?
Nikto. Na rozdiel od negativneho hodnotenia, ktore jej mozes dat - to si precitaju vsetci.
Az na vynimky - o existencii ktorych som sa tu dnes dozvedela.
@1321987 Fuha... tak to vidim podla hodnotenia co si jej pridala, ze Ta fakt ze dost nasr*la 😀
Ber to z tej lepsej stranky - nova skusenost, bohuzial nebola bezplatna 😒
Na odlahcenie - aj ja som sa "poucila", z druhej strany, ale rovnako to nebolo "zadara" 🙂

@1321987 treba jej to napisat do hodnoteni...uz tam zopar negatiek ma...