icon

Nechcem prevziať balík z About You

8. feb 2022

Baby chcem sa vás opýtať stalo sa vám, že ste objednávali z AY už asi 40x a z toho, že ste balik neprebrali 4x? Ja som dnes ráno volala kuriérovi, že balik nepreberiem lebo nie som doma a začal na mna kričať, že to je už pravidlo, že nepreberam(pritom som objednala z AY asi 40x a teraz je to 4x) kontrolovala som si históriu a nakoniec podotkol, že nechá balik u suseda a nech sused zaplatí a ja sa s ním vyrovnám. Je to v poriadku? Normálne som nazlostena. Veď to nie je tak, že nechcem prebrať. Ale nedá sa. Tak som mu aj preto volala.

Strana
z2
magnetk
8. feb 2022

@dzina007 kuriér slovenskej pošty, oni robia na živnosť pre poštu. Za každý balík odovzdaný má peniaze. U nás na pošte tiež taký arogantný pán kuriér roznášal balíky. A keď sa mu povedalo, sme mimo mesta, nech nechá balík na pošte. Osobne si ho vyberieme. Lebo šak úložná doba 18 dní, tak vrieskal do telefóna, presne to čo aj vám. Že on je platený od balíkov a ja mám byť doma. Pritom , kde sme balík objednávali, mali len kuriéra slovenskej pošty. A písané, balík bude uložený na pošte 18 dní, ak nás nezastihne kuriér.

mikadooo
8. feb 2022

Niektorí kuriéri sú fakt nepríjemní. Áno, majú starosti s neprebratými zásielkami, ale zároveň je to normálna súčasť ich práce. Ak si nespokojná, napíš sťažnosť. Ináč, náš kuriér GLS je mimoriadne zlatý chlapík 🙂. Takže fakt je to od osoby k osobe...

kozova87
8. feb 2022

Povedat nech necha na poste,robim to len tak,nie si povinna vysedavat doma a cakat na kuriera

Strana
z2