icon

Nechcem sa ho vzdať

sitex
11. júl 2022

Ahojte
Chcem sa vám zveriť s mojim problémom mám priateľa no skôr milenca, ktorý je ženatý ma deti rodinu a ja som do neho zamilovaná a on sám povedal, že sa nikdy nerozvedie, ale ja si život bez neho už neviem predstaviť viem si predstaviť, že je ťažko opustiť tri deti, aj keď to s manželkou už neklape dlho. Ja som bola ochotná, aj s jeho deťmi žiť neviem, čo mám robiť

anninkak
11. júl 2022

@richardalexej no, ak je tvoj muz sportovy typ a ty kus lenivsia, tak ktovie.... 😅

sitex
autor
11. júl 2022

@richardalexej skus sa ho opytat nechbti povie pravdu

sitex
autor
11. júl 2022

@richardalexej ak jeho meno nezaci na R nemas sa coho bat

xsuzannex
11. júl 2022

@sitex a prosim ta, ty ako vies,ze je leniva? On ti to povedal? A co si cakala zeti o nej bude rozpravat aka je uzasna, sikovna, skvela matka a super milenka? Sa zobud dievca.. taketo rozvracacky rodin by som nakopala do p*dele lebo si este myslite ze chudaka chlapa len vy zachranite z pazur tej zlej zakernej a lenivej manzelky.. nikomu nic zle len nech sa kazdemu raz vrati to co urobil niekomu inemu, a este vedome.. si predstav ze ai na mieste tej zeny a nejaka kofa sa ti zacne kafrat do rodiny.. co by si jej spravila ty strasne zamilovana?

h2
11. júl 2022

@sitex Jáj, moja zlatá, to sú také rozprávočky, že "so ženou už si nerozumieme, už spolu nespávame..." a pritom s manželkou je všetko OK, láska, idylka, sex. Hádam by si tomu neverila, že s ňou nespí a nerozumie si. Keby to tak bolo, rozviedol by sa. Keď ti povedal, že to nikdy neurobí, je to jasné. Manželku miluje a ty si len prostitútka, ktorej netreba platiť. Sorry.

mimi3008
11. júl 2022

@sitex myslis, ze mu nepomaha, lebo je leniva? Nie preto, ze sa stara o ICH 3deti? Tipujem, ze mas tak 20-25 rokov a on je o 10-15 rokov od teba starsi. A ze netusis, co obnasa starostlivost o dieta

h2
11. júl 2022

@sitex Ináč teda, ešte k tej lenivosti pani manželky: Má 3 deti. Manžel je v práci, popri tom stavia dom a ešte stíha aj milenku. Čiže tie 3 deti plus celá domácnosť je na jej pleciach. A on sa ešte sťažuje, že jemu nepomáha? Čo čaká, že bude robiť? Betónovať?

sitex
autor
11. júl 2022

@mimi3008 nie ja mam 23 a on 31

matullienka
11. júl 2022

@sitex vieš čo normálne by som ti tú starostlivosť o 3 cudzie deti dopriala keď si ich jeho ex bude brať každý druhý víkend a zvyšok bude na tebe,by som potom chcela vidieť tie tvoje hrdinské reči. Po takej starostlivosti by si večer nemala ani len chuť ešte na sex, ten by si on našiel inde. A ver, že taký teeneger to vie cundre ako si ty dobre osladiť keď bude vedieť, že ty si ten dôvod prečo nemá komplet rodinu

trilliardr
11. júl 2022

@sitex rozhodni sa, čo v živote chceš. Chceš mať v budúcnosti deti a muža, ktorý sa s tebou nebude báť niekam ísť do spoločnosti? Potom zrejme musíš hľadať ďalej.
Ak však rada na niekoho čakáš, nie si rada medzi prioritami v partnerovom živote a rada plytváš svojou energiou, potom ostaň s ním.

bajka16
11. júl 2022

@sitex nehnevaj sa, ale ty naozaj veríš mužovi, ktorý očividne nevie nič iné iba oj*bavat matku svojích detí? To si naozaj myslíš, že práve tebe hovorí pravdu? Teraz si zaľúbená, slepá, chápem. Len aby si si o chvíľu netrieskala hlavu o múr.
Určite je okolo teba xy slobodných, sympatických mužov. A ty sa musíš upnúť práve na nejakého ženatého darebáka.
Trochu sa zamysli nad tým celým. Ubližuješ sebe, jeho deťom, jeho žene. Len jemu falusovi je najlepšie. Má dve vagíny po ruke, zadné vráta a hlupaňu, ktorá mu všetko uverí a rozkročí mu, keď pani manželku bolí hlava. Hmm tlieskam 👍

pallacinka29
11. júl 2022

@sitex jaassj, a to odkial vies, ze ona je leniva? 🙏🏻😂🤦🏼‍♀️😂

natalinka25
11. júl 2022

Nebojis sa že si jeho manželka prečíta túto diskusiu a nájde sa. Náhoda je blbec.😉Myslím si že ty zachvilu prezradis aj vaše priezviska.🤣

dskjhfdlkdjhl
11. júl 2022

@natalinka25 to je mozno zamer😉 Sice naivny, ale zamer😝

elizuella
11. júl 2022

@sitex sak kľudne čakaj a premarni svoj mlady zivot na muža, co ti neurobí nikdy zázemie. Hlavne nezi svoj život, všetko prisposob mužovi. A odovzdane cakaj na nič.

sitex
autor
11. júl 2022

@natalinka25 uz minpisal musim zrusit temu lebonsi ju jeho manzelka cita

natalinka25
11. júl 2022

@dskjhfdlkdjhl skôr je to celé klamstvo. Ale ktovie v dnešnom svete klamstiev je to už bežne bohužiaľ .

deti95060810
11. júl 2022

maj rozum... deťom brať otca...
Teraz ti jeho deti nevadia - lebo si zaľúbená, ale po istom čase sa situácia zmení.....
radšej si nájdi niekoho iného - ideálne čo nemá manželku...

xsuzannex
11. júl 2022

@sitex ak si teda nevymyslas a fakt sa tu dotycna nasla tak ti gratulujem k rozbitiu rodiny ty hrdinka.. ak si si myslela ze potom budes mat k nemu lahsiu cestu tak si na omyle a dufam ze ta odkopne cim skor..

sella38
Autor odpoveď zmazal
sella38
Autor odpoveď zmazal
anninkak
11. júl 2022

@sitex a ktorá to je?
Ak to nie je vymyslena téma, tak si dobre vychcana. Naschvál si to tu drbla, bezcharakterna pipka hlúpa.

anninkak
11. júl 2022

@sella38 hodinu od založenia témy od novej užívateľky, to snáď ani vo filme by sa nestalo. Ja tomu neverím.

xsuzannex
11. júl 2022

@sella38 tiez myslim ze meno ak zacina na R.. vsimni nick

natalinka25
11. júl 2022

@sitex jasné už sa našla keď som ti to napísala dobrý scenár si vymyslela. 🖕🖕🖕 Choď spať.

sella38
Autor odpoveď zmazal
mandzula
11. júl 2022

Ty si nevies predstavit zivot bez neho a on s tebou.

mikadooo
11. júl 2022

@sitex podľa mňa sama seba oberáš o šancu stretnúť muža, ktorý tu bude len pre teba a s ktorým si možno založíš rodinu atď. Teraz si stále len "tá druhá", ak nie druhá, tretia, x-tá v poradí priorít tvojho milenca. Podľa mňa časom, keď sa odľúbiš, to pochopíš, čo ty pre neho obetuješ a on kvôli tebe neobetuje absolútne nič.

zuzanockamt
11. júl 2022

Vy si fakt všetky myslíte, že je to reálna situácia, téma, osoby? 🤦 Iste. Nick čerstvo založený, téma chvíľku založená a už si ju manželka číta. Hlúposti. Skôr sa niekto večer nudí.

matullienka
11. júl 2022

@zuzanockamt veď sú prázdniny