Nechcem sa ho vzdať
Ahojte
Chcem sa vám zveriť s mojim problémom mám priateľa no skôr milenca, ktorý je ženatý ma deti rodinu a ja som do neho zamilovaná a on sám povedal, že sa nikdy nerozvedie, ale ja si život bez neho už neviem predstaviť viem si predstaviť, že je ťažko opustiť tri deti, aj keď to s manželkou už neklape dlho. Ja som bola ochotná, aj s jeho deťmi žiť neviem, čo mám robiť
@richardalexej skus sa ho opytat nechbti povie pravdu
@richardalexej ak jeho meno nezaci na R nemas sa coho bat
@sitex a prosim ta, ty ako vies,ze je leniva? On ti to povedal? A co si cakala zeti o nej bude rozpravat aka je uzasna, sikovna, skvela matka a super milenka? Sa zobud dievca.. taketo rozvracacky rodin by som nakopala do p*dele lebo si este myslite ze chudaka chlapa len vy zachranite z pazur tej zlej zakernej a lenivej manzelky.. nikomu nic zle len nech sa kazdemu raz vrati to co urobil niekomu inemu, a este vedome.. si predstav ze ai na mieste tej zeny a nejaka kofa sa ti zacne kafrat do rodiny.. co by si jej spravila ty strasne zamilovana?
@sitex Jáj, moja zlatá, to sú také rozprávočky, že "so ženou už si nerozumieme, už spolu nespávame..." a pritom s manželkou je všetko OK, láska, idylka, sex. Hádam by si tomu neverila, že s ňou nespí a nerozumie si. Keby to tak bolo, rozviedol by sa. Keď ti povedal, že to nikdy neurobí, je to jasné. Manželku miluje a ty si len prostitútka, ktorej netreba platiť. Sorry.
@sitex vieš čo normálne by som ti tú starostlivosť o 3 cudzie deti dopriala keď si ich jeho ex bude brať každý druhý víkend a zvyšok bude na tebe,by som potom chcela vidieť tie tvoje hrdinské reči. Po takej starostlivosti by si večer nemala ani len chuť ešte na sex, ten by si on našiel inde. A ver, že taký teeneger to vie cundre ako si ty dobre osladiť keď bude vedieť, že ty si ten dôvod prečo nemá komplet rodinu
@sitex rozhodni sa, čo v živote chceš. Chceš mať v budúcnosti deti a muža, ktorý sa s tebou nebude báť niekam ísť do spoločnosti? Potom zrejme musíš hľadať ďalej.
Ak však rada na niekoho čakáš, nie si rada medzi prioritami v partnerovom živote a rada plytváš svojou energiou, potom ostaň s ním.
@sitex nehnevaj sa, ale ty naozaj veríš mužovi, ktorý očividne nevie nič iné iba oj*bavat matku svojích detí? To si naozaj myslíš, že práve tebe hovorí pravdu? Teraz si zaľúbená, slepá, chápem. Len aby si si o chvíľu netrieskala hlavu o múr.
Určite je okolo teba xy slobodných, sympatických mužov. A ty sa musíš upnúť práve na nejakého ženatého darebáka.
Trochu sa zamysli nad tým celým. Ubližuješ sebe, jeho deťom, jeho žene. Len jemu falusovi je najlepšie. Má dve vagíny po ruke, zadné vráta a hlupaňu, ktorá mu všetko uverí a rozkročí mu, keď pani manželku bolí hlava. Hmm tlieskam 👍
@sitex jaassj, a to odkial vies, ze ona je leniva? 🙏🏻😂🤦🏼♀️😂
Nebojis sa že si jeho manželka prečíta túto diskusiu a nájde sa. Náhoda je blbec.😉Myslím si že ty zachvilu prezradis aj vaše priezviska.🤣
@natalinka25 to je mozno zamer😉 Sice naivny, ale zamer😝
@natalinka25 uz minpisal musim zrusit temu lebonsi ju jeho manzelka cita
@dskjhfdlkdjhl skôr je to celé klamstvo. Ale ktovie v dnešnom svete klamstiev je to už bežne bohužiaľ .
maj rozum... deťom brať otca...
Teraz ti jeho deti nevadia - lebo si zaľúbená, ale po istom čase sa situácia zmení.....
radšej si nájdi niekoho iného - ideálne čo nemá manželku...
@sitex jasné už sa našla keď som ti to napísala dobrý scenár si vymyslela. 🖕🖕🖕 Choď spať.
Ty si nevies predstavit zivot bez neho a on s tebou.
@sitex podľa mňa sama seba oberáš o šancu stretnúť muža, ktorý tu bude len pre teba a s ktorým si možno založíš rodinu atď. Teraz si stále len "tá druhá", ak nie druhá, tretia, x-tá v poradí priorít tvojho milenca. Podľa mňa časom, keď sa odľúbiš, to pochopíš, čo ty pre neho obetuješ a on kvôli tebe neobetuje absolútne nič.
Vy si fakt všetky myslíte, že je to reálna situácia, téma, osoby? 🤦 Iste. Nick čerstvo založený, téma chvíľku založená a už si ju manželka číta. Hlúposti. Skôr sa niekto večer nudí.
@zuzanockamt veď sú prázdniny

@richardalexej no, ak je tvoj muz sportovy typ a ty kus lenivsia, tak ktovie.... 😅