icon

Nechcem sa ho vzdať

sitex
11. júl 2022

Ahojte
Chcem sa vám zveriť s mojim problémom mám priateľa no skôr milenca, ktorý je ženatý ma deti rodinu a ja som do neho zamilovaná a on sám povedal, že sa nikdy nerozvedie, ale ja si život bez neho už neviem predstaviť viem si predstaviť, že je ťažko opustiť tri deti, aj keď to s manželkou už neklape dlho. Ja som bola ochotná, aj s jeho deťmi žiť neviem, čo mám robiť

jaaanka21
Autor odpoveď zmazal
mimi3008
12. júl 2022

@jaaanka21 stavia vam dom a meno mu zacina na R? To su indicie autorky...zaujima ma rozuzlenie. Zeny, ktore ste v tom akoze nasli svojich muzov, nie ze si spravite peklo v manzelstve kvoli nejakej, mozno vymyslene teme trhnutej autorky

antonka321
Odpoveď bola odstránená
lenka1993
12. júl 2022

🍿

jaaanka21
12. júl 2022

@zuzanazu85 co vieš? Možno to aj spravila nárokom, aby si to jeho žena prečítala, keď vie, že tu chodí. Aby možno zistila, že ona je ta co chrápe s jej mužom, naivná si myslí, že sa rozvedie a bude ju milovať.
Mas aj také co sú tak zamilované, že by spravili čokoľvek. Sú aj také prípady, žiaľ. Len fakt dúfam, že to nieje ta pani, čo tu písala.

jaaanka21
12. júl 2022

@mimi3008 nie, ja som to napísala len zo srandy, že či môj akebo jej, môj sa na R nevolá a všetok čas trávi s nami.

bessie12
12. júl 2022

@jaaanka21 je mlada a sprosta. A ten chlap ? Pre mna je to kur...nik nic viac. Lutujem len jeho zenu a deti.

dudart
12. júl 2022

@sitex to, že mu to s manželkou neklape, ale kôli deťom ju neopustí, je hovadina. Buď ju neopustí, aby neprišiel o polovicu majetku, alebo je len sukničkár, ktorý miluje svoj rodinný život, ale manželka mu nestačí. Nenamýšľaj si ...okrem teba má aj iné. A to, že vieš, že je ženatý, robí z teba mrchu. Chudák deti! A chudák manželka! Ja sa riadim heslom "Nerob druhému to, čo nechceš aby robili tebe!" Daj si to v hlave dokopy. Ako by si sa cítila na jej mieste?
Ja by som manželku informovala a s ním skončila. Lebo je to egoista.

jaaanka21
12. júl 2022

@bessie12 presne to aj ja, tak sníva, že jej postaví dom a bude tam ona, take zbožňujem, normalne mi je z nich na 🤮

dankuk
12. júl 2022

@sitex ze lenivá manželka 🙄 Ona sa stará o tri deti, to si ty ani predstaviť nevieš 😉 Inak, dobre Ťa zmanipuloval kurevník vychcaný.

bessie12
12. júl 2022

@jaaanka21 taaaak uz hned teraz jej kupi rovno nejaky zamok. Este co by nechcela ? 😂

kamatopo
12. júl 2022

Gratulujem k postu,, rohožky,, ale v tvojom veku sa ani nečudujem že mu všetko zozeries🙈. Uvidíme o pár rokov keď budeš mať mladí v prdeli ale hádam rozum príde. Môj ex mal takéto niečo. No prekvapím ťa,ja som sa rozviedla a ich láska vydržala len dovtedy pokiaľ mal euricka. Keď musel platiť na dieťa a pravdaže nájom tak už bolo po idylke. Ty budeš musieť prispievať na tri👍🤣

emily_666
12. júl 2022

@jaaanka21 ina pani tu este pisala 😑

mimi3008
12. júl 2022

Autorka sa nejako odmlcala🤷‍♀️

jaaanka21
12. júl 2022

@emily_666 to ako myslíš, teraz?

yvonne123
12. júl 2022

@sitex teraz ho veľmi miluješ, no o pár rokov budes túžiť po vlastnej po vlastných deťoch, bábätku a on už má 3, toto on tebe nikdy nebude môcť dať, keďže sa nechce rozviesť.

adima3377
12. júl 2022

Ahoj.podľa mňa ti tu radia a haňajú baby.ktore sa vžili skôr do role manzelky dotycneho.urazene
Viem,poznam.ale cas vsetko zahoji.Ako tu radila jedna pani.usekni to.je to naozaj najlepsie.bude to chvilu boliet.ale ver.ze to prejde.Bud rada.ze s nim este nie si v tom....

emily_666
12. júl 2022

@jaaanka21 ina pani sa tu podivivila, aj,3 deti ma, aj,z presova je, aj muz dom stavia. No odvtedy sa odmlcali obidve.

zuzikq91
12. júl 2022

@richardalexej 😀😀😀😀👌no si prever muza😅

jaaanka21
12. júl 2022

@emily_666 áno, to som čítala, len dúfam, že to chuda nieje ona, ešte predtým som tak podpichla, že zo srandy, či môj alebo jej, dúfam, fakt, že.to nieje ona, to by bolo fakt hnusne zistenie

nikaeli
12. júl 2022

@sitex a z ktorého je sídliska?
ešte že ten môj nestavia dom.. resp. o tom neviem 😁

ukonč to, kým je čas a nájdi si slobodného, čo ti postaví dom a nebude ti zahýbať s mladunkou, kým sa ty budeš doma lenivo povaľovať s troma deťmi 😉

zuzikq91
12. júl 2022

@alexka89 asi tak … vsetky na nu frflu a pri tom on je vynny a len on moze zato ze robil rodinu, robil by ju tak ci tak lebo ma plne vajca a nevie co s nimi, a vo vztahu mu nieco urcite chyba a preto to hladal inde, aj ked “len” sex…. Ak je toto akutocny pribeh ovsem

puffko
12. júl 2022

@sitex
@anninkak lepšie by som to nepovedala...Určite je to lemra lenivá a on vyťažený ...

zuzikq91
12. júl 2022

@jaaanka21 nerozbijaj mu rodinu? Ako to mozete vsetky pisat? Akoze keby ste to vy co vas niekto podvadza , tak nechceli by ste to vedet ze kam vsade pchal vtaka? Boze… kazda nevera by mala ist von , KAZDA a nie to ututlat.

tehotna40
12. júl 2022

@jaaanka21 by ma asi vykotilo, takto prísť mužovi na neveru 🤔

kika147
12. júl 2022

fuuu ale "sranda" by bola keby ta tema je vymyslena a ta baba ktora ma v tom nasla svojho chlapa sa snim teraz druhy den hada ci ma milenku🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

modraslamka
12. júl 2022

@sitex neboj sa, ono to prejde, ja som bola v takom trojuholniku 5 rokov, nakoniec som nasla svoje stastie. Inak ta to bude zozierat.😑

jaaanka21
12. júl 2022

@tehotna40 aj mňa

nikaeli
12. júl 2022

rozbíja mu rodinu.. je to rovnako jej vina, ako aj jeho.. keby mu ona nedala, možno dá iná, to je teraz nepodstatné - ona ale hrdo hlása, že by sa aj o detičky postarala 🤦🏻‍♀️ pritom nemá ani len potuchy, o čom rozpráva.. musí byť úžasné žiť s pocitom, že som niekomu ukradla muža 😶 a kde má istotu, že by to po rokoch neurobil aj jej? ja som si to zažila z pozície tej "lenivej" manželky, ktorá makala v dvoch prácach, aby mala čo veľkomožnému nezamestnanému dať do pusinky.. a tie rozprávky čo recitoval svojim pipinkám 🤦🏻‍♀️ načapala som ho na zoznamke, viem aké nezmysly táral, preto sa tým slobodným dievčatám čudujem. Ste naozaj odkázané na pár príjemných chvíľ s použitým chlapom so záväzkami??

maminkadeticiek
12. júl 2022

Nepaci sa mi ako sa mnohe vyjadrujete, ze je cundra a podobne.Ako zase odtial potial.Dievca je mlade,naivne,nevie si ani vo sne predstavit o com je manzelstvo,rodinny zivot,byt matkou,mat 3 deti.Ona je len zalubena a ovplyvnena tym muzom.Problemom je ten chlap,on je zenaty.Faktom je,ze ona si len uziva mladi.Aj sa poskladajte od jedu,ale je to tak.
A ty mila autorka.Ja ta nebudem moralizovat,nie je za co.Chapem ta.Jedine ti poviem, ze s tymto chlapom ta caka iba sklamanie a trapenie.Zatial co by si si mohla uzivat skutocny zivot s inym muzom so vsetkym, co k tomu patri,cakas nanho kym si odbehne od rodiny.Tu ta nic dobre necaka a premrhas pri nom krasne roky mladosti.Aka laska?To nie je laska inak by sa rozviedol.A to by si chcela?Za co by ste si zariadili byvanie,za co by ste zili keby platil 500 eur mesacne na 3 deti?Fasa zivot by to bol nie?Z ruky do huby...Vyser sa nanho a chod si uzivat skutocny zivot.

jaaanka21
12. júl 2022

@zuzikq91 bolo to myslene nech si nájde takého ci je slobodný a bezdetny. Samozrejme, že by mala byť každá nevera von. Chcela by som vedieť, ak by ma muž podvádzal.