Nechcená láska
Čo s tým ak máte rodinu manžela ..tri deti a život v podstate spokojný bez väčších problémov..a predsa sa zrazu sa zamilujete.. mám 40 rokov a láska má oplieskla úplne ako pubertiacku o stenu. Nechcem to trápim sa plačem už je to polroka a neviem si pomôcť. Moja tajná láska je zadaný ženatý a evidentne spokojný. .. rozumieme si kamarátime sa a nevie to... Všemožné to skrývam. Neviem čo mám robiť. Chcem aby to prestalo. Veľa sa trápim a plačem.. nechcem ho ľúbiť

@mojong som rada že sa našla aspoň jedna čo to takto zažila a napísala... Lebo žienky čo písalito mysleli dobre ale na viem čo toto bude nadlho.. nieje to poblaznene..a to je myslim horšie. Skúšam to tak z čím horšie mi je tým viac sa snažím venovať rodine.. čím horšie mi vie tým viac sa cez deň usmievam a v noci poplačem.
@akryl23 no tazko ti poradi niekto kto to nezazil alebo nezaziva, nie je to o sexe ze chces podviest svojho muza lebo ti chyba nieco sexualne, je to o tom ze ti je s niekym dobre len tym ze je s tebou, je to matuce hodne, ze ta pocuva rozpravate sa, ste na jednej vlne, rozumiete si, ...... a vlastne robis dobre ze sa o to viac venujes rodine,.......ale skus sa o to viac venovat manzelovi,..... ono to pojde
@akryl23 ahoj zaujal ma tvoj prispevok..podobne som aj ja prezila raz..v praci bol jeden fesi chalan ja som mala vtedy asi 23-24r.a priatela s ktorym som byvala a poviem ti ja som bola uplne paf z toho chlapa a zrejme aj on ako nikdy sme sa nerozpravali len co sme po sebe pokukovali robil oproti nasmu obchodiku vedel ze mam priatela lebo chodil po mna..no ale ja som bola fakt ze hotova z priatelom ani sex som nechcela proste akoby cit k nemu opadol on to ale vycitil ja som sa mu aj priznala boa kus kriza ja som mala aj vycitky ze z priatelom tak dlho a teraz ma poblazni daky chalan co ho ani nepoznam..a co pomohlo??raz ho uz v praci nebolo dal vypoved a casom ma to preslo z priatelom sa to urovnalo a uz dokonca sme manzelia tahame na 16r spoluzitia..cize dobre radia predomov asi naj je najst inu pracu a nestretavat sa..
Skus sa trocha viac venovat rodine, manzelovi... tiez som mala oobdobie ze ma voci muzovi 'vyplo' nastastie to netrvalo dlho. Kontakt s dotycnym obmedz na minimum a prejde to. Nie hned ale casom isto. Najdi si nejake hobby (ak stihas pri detoch) aby si mala ine myslienky 😉
@akryl23 mne to trochu pripada ako kriza stredneho veku. Niekto skace zo vztahu do vztahu, ale vydrzat v dlhorocnom stabilnom vztahu bez citovych vykyvov vyzaduje tiez svoje usilie. Tak si to nepokaz, hoci viem ze to lahke nie je. Tiez viem o com pises, presne v tvojom veku som zazila.
@akryl23 prestan citat Coelha, to ti len brnka na strunku... ja ho mam rada aj celkom vela knih precitanych, ale to je pre take pre pubertiacky s ruzovymi okuliarmi co cely zivot potom hladaju 'zmysel zivota' a nevidia ho ani ho nikdy nenajdu lebo je prilis normalny na to aby si vsimli 😉
Na kolegu proste nemysli... precitaj si nieco o mysleni, my sami sa rozhodujeme aku myslienku a pocit si pripustime a comu sa v mysli nevenujeme.. tak toto proste vyclen, tak ako denne nemyslis na smrt alebo zubara alebo co sa deje v indii.. pridaj si kolegu k takym 'temam'
Alebo sokova terapia - predstav si aky by bol hrozny zivot bez rodiny..
A tiez si myslim ze ho nelubis, len na neho fixujes nejake romanticke predstavy
zakazane ovocie najviac chuti..ved to nechaj len tak zniet, no a co, platonicka laska..pride aj odide. cim viac si to zakazujes, ztym ta to bude viac lakat....mozno ste spati z minulych zivotov ;) a veru je to tak, predstavit si ho ako svojho doma po 20tich rokoch, ktovie ake ma uchylky, hehe 🙂)) inac, najvacsie lasky su tie, ktore nemohli byt spolu, napr. Romeo a Julia atd atd, do kazdeho vztahu sa vkradne rutina, povinnost a ine nemile veci, laska je o inom, zamilovanost nie je laska, nedavaj tomu taku vahu a bude hadam dobre 🙂 drzim palce
Hlavne prestan pit - lebo budes mat 2 problemy - nie len 1 !
Normálne to prijmi, postav sa k tomu ako k platonickej láske (filmovej hviezde o ktorej vieš že ju nikdy nebudeš mať, ale keď ho vidíš vo filme, tiež to zvládaš a užívaš si pohľad naňho) 😀 ... A potom sa vráť domov a ži si svoj pokojný a skutočný život. Lebo nevieš, či by ten ošiaľ trval, ak by si ten vzťah zrealizovala... To si len predstavuješ 😉 Užívaj si to ako inšpiráciu a z toho pocitu uživíš svoj pevný vzťah. A bez zbytočných komplikácií 🙂
Ahoj.. Život nám prináša situácie ktoré vôbec nechceme, a ani s tým nepočítame, že by sa nám to mohlo stať. Ja som to zažila,takže ta viem pochopiť. Lebo ten kto to nezažil, nepochopí. Mala som 7 ročný vzťah so svojim priateľom, všetko bolo super, na iného muža som poriadne ani nepozrela, a kamarátov som brala len ako kamarátov, nič viac. A zrazu som spoznala JEHO. Spriaznenú dušu, vedeli sme prerozpravat celé dni a noci, rovnaké názory, neskutočná blízkosť, akokeby som ho poznala už roky.. a bola tam aj príťažlivosť, aj ked som si to nepripustala. Tiež by som nikdy nepovedala že sa mi to môže stať, o to viac ma to zaskočilo. Bojovala som s tým asi 5rokov,vždy som sa v noci budila že ako je možné že nie som s ním. Mohla som robiť čo som chcela, ísť vonku s kým som chcela, moje myšlienky boli stále pri ňom. Keby existoval prístroj ktorý mi ho vymaže z hlavy a srdca tak nevaham ani minútu, len nech sa už netrapim. Ja som napokon ostala s priateľom, a neľutujem. Máme dve krásne detičky a je super otec. Ty mas tiež rodinku, a aj tvoj kolega. O to horšie by to bolo, rozbiť dve rodiny. Možno ak by si bola nešťastná v manželstve, tak by to bolo iné. Držím palce nech sa čím skôr prestaneš trápiť. Prežila som to, viem čo to je, a úprimne dúfam že už sa mi nič také nestane
Keby to bolo take strasne ako pises, tak by si tu vypoved dala. Ale Ty ju nechces dat, ze? 😉
tak ak ho miluješ, tak nie je čo riešiť--ak nemiluješ muža, a ten druhý ta tiez miluje,a bude ochotný opustit svoju rodinua,t iež ty svoju,aj s nasledkami,kt. to zanechá,tak potom nemáte co riesit..budte spolu stastni.kd tvrdis,ze aj on teba miluje..nenic si zivot, zivot je kratky prilis.
@akryl23 si kolegu predstav ako sa doma miluje so svojou zenou, ako jej vyznava lasku...lebo to isto robi. Ty doma places kvoli nemu, verim tomu ze on pre teba neplace...kludne si mozte ludsky rozumiet, ale nefnukala by som nad niekym kto ma doma fungujuci vztah a evidentne to menit nechce....maximalne by ta zrejme pretiahol a potom ta poslal domov. Cele zle toto
@akryl23 ahoj. Citala som tvoj pribeh a rozumiem ti. Zazila som to iste a stale zazivam.len s tym rozdielom, ze ja som bola vydata s 2detmi a on slobodny. Rozumeli sme si,vela sa smiali a ja som sa do neho zalubila. Rozhodla som sa rozviest,lebo som tak nevedela fungovat.medzi 2muzmi. Medzi mnou a nim to ale bolo uz aj o milovani. Teraz som rozvedena a...stale ho milujem. Lenze o mna asi nie. Ja som zmenila cely svoj zivot, pre neho. A on?on si zije ten svoj bez akejkolvek zmeny. Takze ja radim..radsej sa drzat od neho. Neznic si zivot
@miroslavaza ste spolu či nie?
@akryl23 no u nas je to ako na hojdacke.raz sme spolu,raz nie. On je velmi komplikovany clovek. Nikdy sa nevyjadri co citi. Za cely ten cas co ho poznam ,nikdy sa nevyjadril. Mam pocit,zez jeho strany to je a bolo vzdy len o sexe.no nepocital s tym,ze ja sa zalubim a budem schopna vsetko vosvojom zivote zmenit. Kvoli nemu.

@akryl23 niekedy na to nemyslim a niekedy sa utapam v slzach, ale zvladam vzdy.