Nedá sa mi zapnúť a ani nabiť mobil

hanna998
1. nov 2020

Dobrý deň, stala sa mi taká vec, že včera večer sa mi úplne vybil môj mobil. Dala som ho do nabíjačky. Ráno, keď som vstala som ho išla zapnúť a mobil nereagoval. Po niekoľkých neúspešných pokusoch mi na obrazovke zasvietil ten taký spúšťač jak keď sa zapína mobil, svietil tak 5 sekúnd a mobil znova vyplo. V nabíjačke problém nie je, skúšala som iný mobil a nabíjalo ho. Mobil mám cca 2 roky je to Samsung Galaxy A7 2018

moonlight1210
1. nov 2020

Mozno ti odisla baterka. Daj si ju vymenit.

majamat
1. nov 2020

@hanna998 kedze mobil doteraz fungoval, tak moze byt chyba v baterke, ale aj v konektore na nabijanie. nic nenarobis, len si ho dat opravit, alebo zabezpecit novy.

gabca025
1. nov 2020

@hanna998 mne sa stalo niečo podobné v piatok. Pôvodne som si myslela, že sa mi pokazila nabíjačka. Včera som si kúpila novú a problém sa nevyriešil. Tak som si na internete našla diskusiu s rovnakým problémom ako mám ja. Zistila som, že musím vyskúšať tvrdý reset telefónu. Následne mi telefón ožil. Ja mám iphone, tak možno niečo také má aj android.

cokololadka
1. nov 2020

Presne toto sa stalo mne . Mala som Samsung galaxy . Zrazu sa vypol a nedal sa zapnúť. Odniesla som ho do opravy , tam zistili že skratovala pamäťová karta a poškodila mi aj mobil . Žial nemala som zálohované ani fotky ani nič , tak som o všetko prišla . Našťastie šikovný technik väčšinu dát z poškodenej karty vytiahol.

zuzap33
1. nov 2020

@hanna998 môj manžel mal pred rokom ten istý problém. Bol ho reklamovať, museli meniť celú základnú dosku

merlinja
1. nov 2020

toto sa mi stalo presne pred mesiacom, tiež ho mám cca 2,5 roka. som myslela, že je po ňom. zobrala som do roboty, že sa spýtam kolegu. bolo to po víkende, ešte raz som ho dala na nabíjačku a skúsila zapnúť a on sa zapol a fičí v pohode. vraj občas treba nechať takto. alebo občas aj na noc vraj vypnúť. Kolegyňa tiež vravela, že s tabletom sa im to tiež už stalo. Daj mu deň - dva a potom skús na nabíjačke zapnúť.
Tiež mám samsung galaxy

hanna998
autor
1. nov 2020

Ďakujem za rady, určite všetky vyskúšam a snáď mi pôjde 🙂)