icon

Nedoručený balík z Trendyol: Ako postupovať?

lululucy
16. mar 2024

Ma niekto skusenost s trendyol? Objednavala som prvy krat. Dala som si to dorucit do prace. Objednavku mi rozdelili na 2 casti.
Vcera vecer pozeram na stranku a tam je prva cast objednavky oznacena ako dorucena. Ked si pozriem sledovanie zasielky DPD tak tam pise ze "nedorucena,adresa neexistuje". Kurier mi nevolala. Co teraz s tym?

Strana
z2
lululucy
autor
12. apr 2024

@jankaropy ano prisiel mail od kurierskej spolocnosti ze mi bude doruceny balik

jankaropy
12. apr 2024

@lululucy super, tak snad aj nam to pride.

aliste
16. apr 2024

@jankaropy mne prave prisiel mail,ze mi vracaju peniaze za tie nohavice,zasielka sa vobec nepohla odvtedy tak neviem ci je este mozne,ze mi pridu

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
vsadeviem
Autor odpoveď zmazal
vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
aliste
16. apr 2024

@vsadeviem a kedy si objednavala tu zasielku?

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
aliste
16. apr 2024

@vsadeviem ja tiez 17.marca,od 29.marca nemam ziadny pohyb tak neviem ci je mozne,ze mi este pridu lebo by som ich aj chcela uvidime
a prisiel ti mail,ze Ti ju dorucuju?

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
aliste
16. apr 2024

@vsadeviem aha tak este pockam,mozno aj mne pridu

stanislava188
16. apr 2024

Baby mne normálne rufundovali balík že do 7 dní vrátia €🤦🏼‍♀️
Hlavne že v piatok mi písali transit a dnes že mám zajtra cakat

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
stanislava188
17. apr 2024

@vsadeviem 10.3

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
stanislava188
19. apr 2024

@vsadeviem balík mám doma a peniaze zatiaľ nie
ty máš doma balík?

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
stanislava188
19. apr 2024

@vsadeviem aj ja mám aj aj ☺ toto aj častejšie môžu :D
teraz som objednala adidas topánky akože s prvým kódom a vyšli 8,70 ☺

aliste
19. apr 2024

@stanislava188 mne peniaze prisli a dnes aj email,ze mi bude buduci tyzden dorucovana zasielka
asi maju po nejakom case automaticke vratenie penazi

stanislava188
19. apr 2024

@aliste môže byť akože mne po 5 týždňoch vrátili

gitschinska1
19. apr 2024

Ahojte kočky...ja som objednala 16.4 , rozdelili mi objednávku na 3... 1 va mi prišla dnes 19.4 a v objednávke som mala mať 3 položky a prišla iba 1dna... Stalo sa to aj niektorej z vás? Už odoslali aj ďalšie 2 balíky tak som zvedavá či aj v tých mi bude niečo chýbať..

aliste
20. apr 2024

@gitschinska1 ak Ti rozdelili objednavku tak tie veci pridu v dalsej,pri objednavke si to vies sledovat kde sa nachadza ta nedorucena,ak by to dlho trvalo ja som cakala od 17.3,minuly tyzden mi vratili peniaze za tu jednu vec co isla samostatne z balika a vecer mi skocilo sledovanie takze mi pridu aj nohavice
Ja som tiez mala 1 objednavku,2 veci prisli v jednom baliku asi za 3 dni a tie jedne nohavice sli z Turecka tak preto to tak trvalo

gitschinska1
20. apr 2024

@aliste oki.. ďakujem za info..tak budem čakať.. našťastie to mám veci na leto, tak snáď kým bude teplo dorazia..inak prišli mi nohavice a sú super.. síce trochu inak vyzerali na obrázku ale aj tak som spokojná lebo mi pekne sedia aj v páse, čo ja mávam pri nohaviciach problém..lebo na stehnách mám napasovane a v páse odstávajú a tieto sadli pekne 🥰 dám vedieť keď dorazia aj ostatné vecičky..🙏

gitschinska1
23. apr 2024

Ahojte..tak mi ten nekompletný balíček nedal pokoj tak som písala na asistenta že mi v balíčku mali prísť 3 položky a prišla iba 1dna.. najskôr 1 vy asistent ma zrejme nepochopil 😜poslal mi lístok na vrátenie na tie 2 položky čo mi chýbali..🤣tak znova asistent.. ten už ma našťastie pochopil a vysvetlil mi že tie 2 veci už nemali na sklade..a že mi do 7mich dní pošlú peniažky..a teraz večer zrazu info.. peniažky vrátené.
🥰 Takže super.. ešte čakám na ďalšie 2 balíky.. spýtala som sa asistenta ci mi ešte aj z týchto položiek môže niečo chýbať a tvrdil mi že nie, že iba v tej 1dnej bol problém..tak uvidim 🤗

marekkarisko
30. júl 2024

@lululucy
Srdečne zdravím ❤️
Mne sa stalo to isté, no vlastne ani mi balík neprišiel, čo mám robiť prosím?

lululucy
autor
30. júl 2024

Pisala som na tu zakaznicku podporu. Nakoniec balik prisiel ale az po vyse mesiaci

lily14
7. jan 2025

@lululucy ahoj kde si prosím ta písala pošleš mi mail.nikde.jic ak kliknem na asistenciu nič neukazuje

Strana
z2