icon

Negatívna skúsenosť s predávajúcou pauli20

darg
19. sep 2020

Dobrý deň milé žienky, rada by som sa podelila s vami o skúsenosť s touto predávajúcou a zároveň vás na ňu upozornila. Kúpila som od nej Freddy nohavice, v popise inzerátu aj v neskorších správach mi tvrdila, že nohavice niesú absolútne poškodené, sú v bezchybnom stave a ona sama ich mala na sebe maximálne 3x...trvala na sume 40€ bez akejkoľvek zľavy, nakoľko sú AKO NOVÉ! Tu vám posielam foto, čo mi v balíku od milej slečny prišlo. A za najväčšiu nehoráznosť považujem to, že slečna už dva dni nekomunikuje, nevrátila mi peniaze a moje správy absolútne ignoruje! Prikladám foto

Negatívna skúsenosť s predávajúcou pauli20Negatívna skúsenosť s predávajúcou pauli20Negatívna skúsenosť s predávajúcou pauli20Negatívna skúsenosť s predávajúcou pauli20Negatívna skúsenosť s predávajúcou pauli20Negatívna skúsenosť s predávajúcou pauli20
Strana
z2
catherinah
19. sep 2020

Inak nechapem, prečo Ti nejde pridat hodnotenie. Nakupovala si cez bazar alebo v skupine?

stanulienkat
19. sep 2020

Inak,pozerala som si na jej stránke pauli20 Freddy džínsy. Pripadajú mi ako obyčajné gate za 10 eur z Takko,Alebo z New yorkeru. V živote by som nedala sa starú handru 40eur. ja nedam ani za nové nohavice 40 eur😀

rora
19. sep 2020

nafotene dokazy dajte na fb do skupiny Podvodnici a nepreberaci, aj s cislom uctu, mozno sa tam uz dotycna podvodnicka najde, na mnohe sa tam uz zeny zozbierali na hromadne podanie na policiu. mnohe sa toho zlakli a zacali vracat peniaze, lenze tie mnohokrat nemaju ako inak ziskat nez ist robit podvody dakam inam... a takto to potom moze dopadnut (nehovorim ze je to tento pripad, len ma to zrovna napadlo)

asia83
19. sep 2020

@panelacikova Rozprávať môžu, no vyzerajú obyčajne.

marianeta
19. sep 2020

Ja nechápem ako má niekto na toto žalúdok.. Nuž je si vedomá,že peniaze nemáš ako vymôcť , tak môže kľudne spávať bohatšia o 40€...

kitycat
19. sep 2020

Akoze ano je to hnus, ale v inzerate je jedine detailne odfotene ten stitok... 😔

Strana
z2