Negatívna skúsenosť s predávajúcou pauli20
Dobrý deň milé žienky, rada by som sa podelila s vami o skúsenosť s touto predávajúcou a zároveň vás na ňu upozornila. Kúpila som od nej Freddy nohavice, v popise inzerátu aj v neskorších správach mi tvrdila, že nohavice niesú absolútne poškodené, sú v bezchybnom stave a ona sama ich mala na sebe maximálne 3x...trvala na sume 40€ bez akejkoľvek zľavy, nakoľko sú AKO NOVÉ! Tu vám posielam foto, čo mi v balíku od milej slečny prišlo. A za najväčšiu nehoráznosť považujem to, že slečna už dva dni nekomunikuje, nevrátila mi peniaze a moje správy absolútne ignoruje! Prikladám foto
Inak,pozerala som si na jej stránke pauli20 Freddy džínsy. Pripadajú mi ako obyčajné gate za 10 eur z Takko,Alebo z New yorkeru. V živote by som nedala sa starú handru 40eur. ja nedam ani za nové nohavice 40 eur😀
nafotene dokazy dajte na fb do skupiny Podvodnici a nepreberaci, aj s cislom uctu, mozno sa tam uz dotycna podvodnicka najde, na mnohe sa tam uz zeny zozbierali na hromadne podanie na policiu. mnohe sa toho zlakli a zacali vracat peniaze, lenze tie mnohokrat nemaju ako inak ziskat nez ist robit podvody dakam inam... a takto to potom moze dopadnut (nehovorim ze je to tento pripad, len ma to zrovna napadlo)
Ja nechápem ako má niekto na toto žalúdok.. Nuž je si vedomá,že peniaze nemáš ako vymôcť , tak môže kľudne spávať bohatšia o 40€...
Akoze ano je to hnus, ale v inzerate je jedine detailne odfotene ten stitok... 😔

Inak nechapem, prečo Ti nejde pridat hodnotenie. Nakupovala si cez bazar alebo v skupine?