icon

Negatívne skúsenosti so známymi osobnosťami

21. júl 2025

Mali ste niekedy negatívny zážitok pri stretnutí so známou osobnosťou a zostali viacmenej sklamaní/obarení?
Kľudne sa podeľte 😅

Ja som mala veľmi nepríjemnú skúsenosť s Miroslavom Donutilom, tváril sa ako pán sveta, neusmial sa a zvyšoval hlas na obsluhu v reštaurácii...

jasminia
22. júl 2025
@anonym_autor

@jasminia Akoby som vedela, že to takto skončí.😂
Nie, neobťažujem ťa. Ty si sa rozhodla reagovať a potom sa sťažovať, že to bolí tvoje nervy.

@anonym_autor Rozumieš slovu dotieravá ?

autor
22. júl 2025
@jasminia

@jasminia Rozumiem. Ale ty očividne nerozumieš slovám "dobrovoľná diskusia".
Ak niekto reaguje, potom sa hrá na obeť a obviňuje druhého z dotieravosti len preto, že nezvláda odpoveď, tak to nie je o slovíčkach, ale o vlastnom egu.
Nie som dotieravá, len ti nie je príjemné, že neodchádzam potichu. A to je čisto tvoj problém. ✌🏻

laurika999
22. júl 2025

@anonym_autor Nemozem spat, tak som citala celu tuto diskusiu. Autorka, naozaj tu chŕlis ohen, lavu. Len preto, ze niekomu je sympaticka osoba, ktoru ty si videla udajne kricat na personal.
Celkom dobra debata by toto bola. Ked by si nemala vnutorne presvedcenie, ze kazdy automaticky citi potrebu s tebou argumentovat. Skratka sa upokoj a nerozculuj.

jasminia
22. júl 2025
@anonym_autor

@jasminia Rozumiem. Ale ty očividne nerozumieš slovám "dobrovoľná diskusia".
Ak niekto reaguje, potom sa hrá na obeť a obviňuje druhého z dotieravosti len preto, že nezvláda odpoveď, tak to nie je o slovíčkach, ale o vlastnom egu.
Nie som dotieravá, len ti nie je príjemné, že neodchádzam potichu. A to je čisto tvoj problém. ✌🏻

@anonym_autor Tretí krát Ti píšem. Vieš, čo ma môžeš. A to je celé moje vnímanie Tvojej diskusie.

jvasenka
22. júl 2025

@jasminia veď ak ta obťažujú jej správy vypni si diskusiu a nebudú ti chodiť notifikácie alebo proste ďalej nereaguj🙄

evazhoufova
22. júl 2025

Chovate sa ako kravy.

moonlight1210
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_be3797 Takže keď niekto reve na čašníčku, prvý reflex je: "možno mal dôvod"? Fakt bizarné štandardy slušnosti, gratulujem. To akože kde sme, že hulvátstvo sa ospravedlňuje hypotetickým scénarom?

A mimochodom - to, že niekto otvorí tému a iný má iný názor, ešte neznamená, že "veľmi ťažko spracúva" nesúhlas. Ale hej, ak ti protinázor pripadá ako existenčný kolaps, tak to už niečo hovorí skôr o tebe než o tej téme.

Diskusia nie je skupinové hladkanie ega. Ak nevieš prijať kritiku svojho idolu bez defenzívneho výlevu, možno by bolo lepšie zapojiť sa do fanklubu, nie do verejného fóra.

@anonym_autor a vies nejak blizsie opisat situaciiu? Bola si jej priamym ucastnikom od zaciatku? Ako dalsi host pri jeho stole? Alebo si bola ta casnicka?
Zazila si ho tak viackrat?

Pozri, kazdy mava blby den. U nas v obchode v jednom obchodiku byva mila pani predavacka. Usmiata, ochotna.
Raz som vosla do jej predajne 19:55. Mala tam jedneho pana, ktoreho zrovna obsluhovala.
Ostala som teda stat, ze pockam a sla si pozriet tovar zatial. Iba po mne hukla, naozaj skaredo: Mame uz zatvorene!
Mozno vedela, ze nez s nim skonci, bude po osmej. Mozno sa zrovna v ten den ponahlala a strasne chcela mat o 20:00 zatvorene (trebars sla potom na rande do kina) a videla, ze to zrovna dnes napotvorou nestihne.
Ja som tiez nemala najlepsi den a navyse som bola zrovna rozmaznana navratom zo zahranicia, kde aj ked som nevedomky vstupila do predajne 19:59, tak ma nikto drzo obratom nevyhodil rovno z dveri, ale nechali ma nakupit. Takze, hoci inokedy mavam pochopenie, som jej vtedy splechla naspat: Fakt uzasny pristup. A sla som prec.
Odvtedy sme sa videli este mnohokrat. Aj som tam nakupila. Inokedy si len pozrela veci bez nakupu. Ci si ma ona pamata, to neviem. Neriesim. Blbe dni su proste fakt.

anonym_660e5c
22. júl 2025

Ja som zazila v banke za priehradkou Anku Siskovu. Vypytala som si jej OP, tak na mna pozrela, ze ci ja neviem, kto je ona, zdvihla sa a odisla 😂. Pritom ja som si ju len potrebovala vyhladat v systeme podla rodneho cisla 🤷‍♀️

anonym_fc629b
22. júl 2025

@anonym_autor preco nespis?teda si nespala a take divne temy zakladate v noci

jarmila456
22. júl 2025

A prečo zvyšoval hlas a rozčuľoval sa???? Autorka, bola si tam, napíš.

slovakboy
22. júl 2025
@jasminia

@jasminia pozri Jasmínia, zbytočne tu budeme ďalej na seba vrčať. Aj ja som zvolil ostrejší tón, čo inak nerobím, tak emócie už išli. Ospravedlňujem sa ti za to. Keď sa ešte raz všetci vrátime k merítku veci a prečítame si obsah slov svedka, ktorý bol s tým hercom v tej reštaurácii, tak musíš uznať, že to pohnojil. Aj ja mám rád Donutila. Skvelý herec. Neviem čo urobila tá kuchárka, ale verejne ju ponížiť keď je slávny, to je prejav slabosti. Čo si má ona teraz myslieť? Ako sa asi cíti? Možno ho tiež obdivovala. Nie je to štandardná situácia. Preto cítila autorka potrebu sa podeliť a čakala pochopenie. Najprv to neodpisala dostatočne podrobne, takže výklad jej slov mohol byť aj taký, že ona sa nad neho povyšuje. Keď čítam autorkine ďalšie príspevky a odmyslím si to hašterenie, tak píše slušne a kultivovane a opisuje herca, ktorý buď nezvláda svoj hnev, alebo chodí medzi ľudí s nasadenou maskou, ktorú sa rozhodol v rámci svojho imidžu nasadiť, ale nezvláda ani ju.

anonym_fee9ac
22. júl 2025
@anonym_be3797

@anonym_autor Takáto primitivita ťa trápi o druhej v noci ? To ťa rozhádže niečo takéto. ?
Donutil je fajn človek, herec, komik. Na úrovni. Určite niečo negatívne vyžarovalo z teba, alebo si bola len zle oblečená.

@anonym_be3797 ja mám negatívnu skúsenosť s Pročkom, aj keď podľa mnohých je fajn a haldy lúdí ho pravidelne volia, ale to nič nemení na tom, že bol.nepríjemný. dotieravý sa ku mne správal ako pako

alica110
22. júl 2025

O Donutilovi som pocula to iste od roznych ludi.

alica110
22. júl 2025
@anonym_be3797

@anonym_autor Takáto primitivita ťa trápi o druhej v noci ? To ťa rozhádže niečo takéto. ?
Donutil je fajn človek, herec, komik. Na úrovni. Určite niečo negatívne vyžarovalo z teba, alebo si bola len zle oblečená.

@anonym_be3797 Daj si lexaurin, potrebujes ho ako sol. Spravas sa ako blbec.

selena_luna
22. júl 2025

Nam ich viac, ale najviac ma nahnevalo, ked sme mali na jednej akcii Majka Spirita, prehnane naroky na veci v satni ( napriklad whisky vo vyske polovice mojho platu napriklad) prisiel pod parou, v satni este popijali ( akcia cez den v nakupnom centre btw.) a hned po koncerte zdrhol zadnym vchodom. Mne tam ostali niekolko 100 pubertiacok ktore plakali, lebo nedostali autogram.
Za to Dara, to je pani! Do satne si vypytala len jedlo, vodu a uteraky pre jej tanecnikov, profesionalne vystupenie a ostala vyse hodinu navyse, aby sa kazdemu podpisala. Uplny poklad.

anonym_464dc5
22. júl 2025

@anonym_autor Zuzana Kronerova. Veľmi nepríjemná osoba, mala som pocit že keď ju nevidia kamery tak sa ani nevie usmiat a ta arogancia čo z nej šla. Strašne som ostala zaskočená lebo som čakala milú osobku ako sa ukazuje v tv a nie čarodejnica riadna.

spenat9
22. júl 2025

Nezazila som ja ale moja kamaratka, robila hostesku na jednej akcii kde moderoval sajfa a vraj tam volal hostesky s nim na hotel.. neviem ci je to na 100% pravda ale kamoska nemala dovod si vymyslat.. ja som ho dovtedy mala velmi rada ale po tomto som na neho zacala inak pozerat lebo uz mal vtedy zenu, mozno aj dieta

anonym_d2fc28
22. júl 2025

Robila som na pumpe aj hostesku tak mám teda veľa zážitkov. Arogantnych je ich plno. Vrátane politikov.
Veľmi milý sú Dara, Hudák, Boris Kollár a zopár veľmi bohatých ľudí ako Tkáč napríklad.

anonym_3195dc
22. júl 2025
@anonym_be3797

@zuzanita1609 Ja som tie jej posledné správy ani nečítala. Jednoducho ma nezaujímajú. Videla som dlhý výlev, zrejme nervóznej osoby, tak som to ani nečítala. A neprečítané nemám ako argumentovať. Nezaujíma ma to. Môže ma ...

@anonym_be3797 keby ta to tak velmi nezaujímalo,ako dookola opakujes, tak tu nemas tolko svojich prispevkov
Autorka ti dala dobre argumentacie a tym ta zahnala do kuta.

anonym_fa8c7d
22. júl 2025

Jasminia mi pripomína jednu osobu z predoslej témy, ktorá musela mať tiež za každú cenu posledne slovo, aj štýl písania rovnaký 😆

grof_monte_christo
22. júl 2025

@anonym_autor O Donutilovi je toto vraj známe, že je takýto človek.

cacianka
22. júl 2025

fakt nechápem, ako sa tu poniektoré ťapy zavzdušňujú , napr. prečo autorka založila túto diskusiu a prečo "obvinila" takého šarmantného a milého človeka.
ženy, uvedomte si, že je to téma ako ktorákoľvek iná, na pokecanie, spomenutie, zážitky. Chvalabohu nielen o zelenom hovienku bábätka a či mi prehltnutá trblietka spôsobí potrat. naozaj na koni nemusia byť iba vysoko filozofické témy, môžu byť aj na pobavenie, pokecanie. takže kľud a prestaňte útočiť, aj na autorku. keď sa vám téma nepáči, nečítajte, využite svoj čas na zmysluplnejšie aktivity.
a áno, aj celebrity majú svoje dni, kedy sú trápne, vulgárne, arogantné, povýšenecké, a o takýchto zážitkoch je založená diskusia. sú to verejne známe osoby, idú na trh so svojou kožou a nie je na mieste ich iba velebiť do nebies, ale môžeme spomenúť aj ich tienisté stránky. Donutil je vysoko oceňovaný človek, ale je aj hulvát a chrapúň, tak prečo to zamlčať a tutlať. zažili to aj obyvatelia a návštevníci dedinky, kde sa natáčal Dr. Martin, doteraz majú na neho a niekoľko iných hercov a členov štábu ťažké srdce a necítia sa hrdo, že sa práve tam natáčal taký slávny seriál, skôr majú horké sliny a pocit znechutenia.
nebudeme predsa tutlať a zahladzovať stopy chrapúnstva, len preto že je niekto slávny, ani sláva nikoho neoprávňuje správať sa ako hulvát a chrapúň.

terezka1947
22. júl 2025

Ja mám z práve skúsenosť s V.Harapesom,H.Vondrackovou-velmi príjemní ľudia, skromní....
V.Rakova,Ander z Kosic-uplny opak ako v telke..

13uzivatelka11
22. júl 2025

Podľa vás je naozaj v poriadku na niekoho zvýšiť hlas len preto že ma blbý deň? Kebyže tu napíše čašníčka že zákazník, ktorý nie je celebrita na ňu zvýšil hlas, tak by ste ju utešovali že je to blbec, ale za to že to urobí dáky známy herec tak je to v poriadku? Neviem čo také zle by musela ta slečna urobiť aby niekto mal právo zvýšiť na ňu hlas.. minule som videla v reštike ako dáky mladý čašník rozlial vodu pri zákazníkovi, neviem či mu aj dáke veci neoblial, museli si presadnúť na inú stoličku a nikto hlas na nikoho nezvýšil...

grof_monte_christo
22. júl 2025

Mám skúsenost s Janom Kronerom. Do pohody človek, bavil nás na jednej akcii s kamoškou celý deň. Len kamoška mi potom povedala, že s ním bola noc predtým na hoteli 😅. Romanik pokračoval aj ďalej, neviem už ako dlho, chodieval tu za ňou. Neviem, či bol vtedy ženatý alebo vo vzťahu, je to už 28 rokov dozadu.

anonym_db2cab
22. júl 2025

ja musim tiez anonymne, ked som pracovala v banke, tak prisiel Jozko Vajda so svojou manzelkou, ci co to je jeho..prekvapilo ma, ze on sa choval ako nesvojpravny, vsetko za neho riesila ona, ale vobec nie stylom, ze ja som tvoja manazerka a ty si hviezda, ale fakt ako keby bol neschopny alebo senilny 😏 vzdy si na to spomeniem, ked ho vidim v tv..on bol dost utiahnuty a ona bola dost ostra, ako keby mali vymenene osobnosti, dost bola neprijemna, az mi ho bolo luto, keby neviem, kto to je, tak si poviem, ze ten chlap je urcite obetou domaceho nasilia 😂

rebekabeka14
22. júl 2025

Ja mám veľmi pozitívnu skúsenosť so sisou skolvskou. Stala za mnou v dmke a začala mi veľmi lichotiť . Pokecali sme si a naozaj bola veľmi mila.

lllaila
22. júl 2025

@anonym_autor mám pozitívnu skúsenosť. My sme raz s kamoškou boli ako komparz v jedinom filme, ktorý sa natáčal v našom okolí. Detským hercom rozdávali horalky, nás v stánku otočili, že to nie je pre dospelých. Ady Hajdu to videl, zobral dve horalky a doniesol nám 🙂

anonym_e62d03
22. júl 2025

Mne boli sympatické Nízlové, milé a príjemné.

terezia74
22. júl 2025
@evazhoufova

Chovate sa ako kravy.

@evazhoufova ja si myslím že skôr ako sliepky 🐔