Negatívne skúsenosti so známymi osobnosťami
Mali ste niekedy negatívny zážitok pri stretnutí so známou osobnosťou a zostali viacmenej sklamaní/obarení?
Kľudne sa podeľte 😅
Ja som mala veľmi nepríjemnú skúsenosť s Miroslavom Donutilom, tváril sa ako pán sveta, neusmial sa a zvyšoval hlas na obsluhu v reštaurácii...
@anonym_autor ja mam pozitívnu skúsenosť s Maťom Ďurindom - mal v našom meste koncert pred pár rokmi a na druhý deň idem na parkovosko v meste vyparkovať svoje auto a on stál odrazu za nami. S niekym sa tam rozprával. Tak som vystúpil aby som ho nezrazil a usmiali sme sa na seba a on sa mi ospravedlňoval. Celkom milý bol.
Ja mám spomienku na Daru,ale to bolo veeeeeľmi dávno,bola ubytovaná v hoteli,kde som pracovala a zhodou okolností v tú sobotu tam mala moja sestra svadbu.Ja som si doniesla LP platňu,lebo som vedela,že tam bude spať,podpísala mi ju bez problémov a potom sa bola pozrieť na nevestu a ženícha,čiže moja sestra sa môže chváliť,že Dara o nej povedala,že veľmi pekná nevesta😀
Potom keď som robila v hypermarkete,občas tam chodieval Vlado Voštinár,a Paľo Chovanec so Silviou Lakatošovou,úplne normálni ľudia.
Raz som tam zažila aj Mečiara,vošiel dovnútra ako veľká voda,asi čakal,že sa tam vrhneme na kolená pred ním.Nikto si ho ani nevšimol,myslím,že ho okrem mňa nikto nespoznal😀 vyzeral dosť biedne
Pred x rokmi stretnutie s P.Pellegrinim v parlamente, ešte bol poslancom, príjemný rozhovor. Tohto roku znova stretnutie na jednej akcii ale už ochranka okolo a znova pár viet, dokonca si spomenul aj na to naše prvé stretnutie pred rokmi.
Ja mam otrasnu skusenost s Arpadom Solteszom. Takeho arogantneho a odpudiveho cloveka som este nestretla.
Ja mám spomienku na Daru,ale to bolo veeeeeľmi dávno,bola ubytovaná v hoteli,kde som pracovala a zhodou okolností v tú sobotu tam mala moja sestra svadbu.Ja som si doniesla LP platňu,lebo som vedela,že tam bude spať,podpísala mi ju bez problémov a potom sa bola pozrieť na nevestu a ženícha,čiže moja sestra sa môže chváliť,že Dara o nej povedala,že veľmi pekná nevesta😀
Potom keď som robila v hypermarkete,občas tam chodieval Vlado Voštinár,a Paľo Chovanec so Silviou Lakatošovou,úplne normálni ľudia.
Raz som tam zažila aj Mečiara,vošiel dovnútra ako veľká voda,asi čakal,že sa tam vrhneme na kolená pred ním.Nikto si ho ani nevšimol,myslím,že ho okrem mňa nikto nespoznal😀 vyzeral dosť biedne
@rozculena 🤣 Mečiar
Nechapem tie neprijemne reakcie. Tema na diskusiu ako kazda iná. Navyse to,ze niekto nema dobry den neospravedlnuje hulvatske spravanie. Ja mam napr nepríjemné skusenosti tiez s niekolkymi. Maroš Kramár, ktorý nas opaloval 14rocne na jednej akcii. Gabika Marcinkova viackrat neprijemna. Iveta Malachovska bola naozaj neprijemna narozdiel od jej manzela. Naopak velmi pozitivne skúsenosti mam s Kalim, Kristinou Svarinskou, Kristinou Tormovou a jej manzelom (to su uzasni ludia), Janom Kuricom a ďalej si momentálne nespomeniem 🤣
@rozculena 🤣 Mečiar
@karolinakr čo?
nechutný starý dedo,som sa skoro dogrcala,keď som ho zazrela
Tina vždy prirodzená a priateľská
@karolinakr čo?
nechutný starý dedo,som sa skoro dogrcala,keď som ho zazrela
@rozculena tomu ver, ja som ho minule stretla v TN, skoro som ho nespoznala, doslova taky stary zosuvereny dedek
Kto stretol Separa? teraz je všade po internete, lebo ma koncert a počuvala som chvilu jeho reči a potetovany xicht, ako sa sprava v reale?
U nás na hoteli bývali DUO JAMAHA / otec so synom, v živote som predtým o nich nepočula, ale majú svoju poslucháčsku základňu / . A ten mladý, že prosím požičajte mi žehličku, musím vyžehliť našej speváčke šaty :D Ona by to nezvládla.. A ja že ja vám to vyžehlím. on že nie , nie, ja sám... Potom ma ešte 3x volal, aby som mu nastavila teplotu, a kontrolovala, či to dobre robí. Ja som ho popritom spovedala, a schuti sme sa nasmiali. Veľmi príjemní, obaja.
Ja som teda pri tom nebola,ale moji kolegovci sa boli prezentovat v Telerane a velmi negativne sa potom vyjadrovali o Kvete Horvathovej. Zevraj je to arogantna,neprijemna osoba, ktora sa tvari ako riaditelka,vsetkych tam komanduje,uraza sa. Neviem,mate niekto podobnu skusenost? Na obrazovke sa tvari milo a priatelsky.
Kedysi som mala za susedku Viki Rakovu a Vinca Lukaca. Vinco je arogantny a neprijemny, Viki v pohode. Niekolkokrat som stretla Bolka Polivku, Davida Kollera, Leosa Maresa, Bena Cristovaa... vsetci su ok, ale Benovi ja takmer vobec nerozumiem ako rozprava. Pracovne som riesila tiez viacero znamych tvari, arogantny bol jeden slovensky herec a jedna ceska herecka, ta ani nie ze bola arogantna, ale totalne vypatlana a museli sme sa s nou bavit ako s 5 rocnym dietatom. Naopak, pracovne som riesila aj Roba Rotha a ten bol velmi mily a profesionalny a zaplatil nejake poplatky aj za inych ludi.
Ked som bola mlada, chodievala som na rozne rockove a metalove hudobne festivaly a odtial mam tiez zazitky s clenmi roznych skupin, nie slovenskych. Vsetci na podiu drsniaci, ale v realite obycajni pohodovi ludia.
V rodine mam 2 zname influencerky - jedna je v pohode, druha trosku zavadza a nie je vsetko v realite tak, ako dava na siete.
@anonym_autor k nám do prace v BA chodili aj “ známe osobnosti”, bolo ich viac, no najviac nechutný mi prišiel Maros Kramar 😅
Kedysi som mala za susedku Viki Rakovu a Vinca Lukaca. Vinco je arogantny a neprijemny, Viki v pohode. Niekolkokrat som stretla Bolka Polivku, Davida Kollera, Leosa Maresa, Bena Cristovaa... vsetci su ok, ale Benovi ja takmer vobec nerozumiem ako rozprava. Pracovne som riesila tiez viacero znamych tvari, arogantny bol jeden slovensky herec a jedna ceska herecka, ta ani nie ze bola arogantna, ale totalne vypatlana a museli sme sa s nou bavit ako s 5 rocnym dietatom. Naopak, pracovne som riesila aj Roba Rotha a ten bol velmi mily a profesionalny a zaplatil nejake poplatky aj za inych ludi.
Ked som bola mlada, chodievala som na rozne rockove a metalove hudobne festivaly a odtial mam tiez zazitky s clenmi roznych skupin, nie slovenskych. Vsetci na podiu drsniaci, ale v realite obycajni pohodovi ludia.
V rodine mam 2 zname influencerky - jedna je v pohode, druha trosku zavadza a nie je vsetko v realite tak, ako dava na siete.
@diewcatqoo tych ľudí,čo zavádza bude viacej a neverím, že všetko čo je na sieťach, je pravda
@diewcatqoo tych ľudí,čo zavádza bude viacej a neverím, že všetko čo je na sieťach, je pravda
@karolinakr tiez si myslim, ze vacsina je tych, co sa pretvaruju, ake su uzasne 🙂
Ja som teda pri tom nebola,ale moji kolegovci sa boli prezentovat v Telerane a velmi negativne sa potom vyjadrovali o Kvete Horvathovej. Zevraj je to arogantna,neprijemna osoba, ktora sa tvari ako riaditelka,vsetkych tam komanduje,uraza sa. Neviem,mate niekto podobnu skusenost? Na obrazovke sa tvari milo a priatelsky.
@anonym_a9beeb Kveta býva na našom sídlisku, občas ju vidieť keď venčí psíka, klobúčik, slnečné okuliare a nepretŕča sa, neprejavila svoju povahu, teda nijakú
@mahony6 povedal, si mu, že je ko..?
@karolinakr to bola inteligentná ´´nálož´´ 🙂
@anonym_a9beeb Kveta je nepríjemná zažila som ju v Mangu oni ich obliekajú do TV.S predavačkou sa rozprávala ako s poslednou hlupanou.Sisa Sklovska je príjemná, živelná osoba taky uragán.
@anonym_a9beeb Kveta je nepríjemná zažila som ju v Mangu oni ich obliekajú do TV.S predavačkou sa rozprávala ako s poslednou hlupanou.Sisa Sklovska je príjemná, živelná osoba taky uragán.
Kvetu som zažila aj ja v obchode je naozaj arogantná.bola tam aj so sestrou a tá je naopak veľmi milá.jej sestra chodievala k nám do obchodu aj so svojím bývalým muzom ešte keď som tam robila a ona je veľmi milá. Adelu Banášovu som tiež zazila tá je v pohode, Šimkovicova ešte keď bola vydatá a moderátorka v telke bola arogantná,povýšenecká, starý Kmeťo pohoďak, Beáta Dubasová mi prišla taká ako keby nad ňu nebolo
Pocas mladosti som stretla Yxa z Hexu, Richarda Stankeho, trenera Vajdu, tenistu Kučeru… vtedy sa neriesila ziadna politika, lajky na IG a pod., takze vsetci boli mily a zabavny. V ramci prace som sa stretla s vela znamymi ludmi, napr. Andrea Veresova, Noga a Skrucany, pani herci Calik, Kapralik, Twinsky, futbalisti, hokejisti, Claudia Schifer, Ornela Mutti, Andy Hryc… aj v mhd som ich vela stretla 😉 a tiez boli vsetci normalny, iba jeden dal pocitit, ze je viac ako iny 😉 A Aneta Parizkova mi bola podveduca v letnom tabore 😄 samozrejme bola uplne normalna (vtedy)

@cacianka V ktorej dedinke sa to natalcao ? To prostredie, priroda boli velmi pekne. A co tam robili ? Ako sa spravali ?
@laurika999 veľké Karlovice, kúsok od sk hraníc, naozaj krásna príroda, aquapark, chodili sme po okolí a pozerali pamiatky a zaujímavosti. Tam kde je info centrum a múzeum, natáčali policajnú stanicu s Topinkom, Domaci boli znechutení, ako sa tam rozťahovali, rozdrapovali, svet gombicka, všetci nabok " přijeli umělci a celebrity z Prahy". Vyžrali ako kobylky najprv tie hviezdy, zobrali zo sebou aj na rohy, že "doma se sní ", komparzu a domácim sa ušlo ledva bežné drobné jedlo....