icon

Negatívni ľudia

anja27
16. máj 2022

Ja neviem ci mate taku skusenost aj vy ale ja mam pocit ze strasne vela ludi najma tie starsie rocniky 40, 50+ (bez urazky) tak ze su strasni negativisti. Stale len hundru somru vsetko je zle nanic maju same problemy vsetko ich stale boli same staznosti. Ma to uz unavuje snazim sa im vyhybat ale obcas to hold nejde. Ked to mate napr v rodine alebo kolegov v praci neda sa vsetkym vyhybat donekonecna. Ja si len kladiem otazku ic naozaj ti ludia nevedia najst nic pekne vsak najkrajsie veci su najjednoduchsie casto a kazdemu dostupne a zadarmo. Ja sa tesim kazdy den napr z rannych slnecnych lucov z krasnej vone kvetov z cohokolvek. Mne tiez nie je vzdy super mavam aj ja zlu naladu samozrejme alebo mi je zle ale nedavam to kazdemu najavo nemam potrebu o tom stale dokola rozpravat a najma co maju tiez tito ludia v oblube rypat sa furt v minulosti a stazovat sa ako museli tvrdo makat napr a podobne. Akoby tym nieco zmenili vsak teraz treba zit zivot a nie furt riesit co bolo alebo je v mojom zivote zle. Strasny negativizmus z tych ludi ide. NEviem ci to len ja tak vnimam alebo je ich tak vela?

anja27
autor
16. máj 2022

@andreatytler v poriadku ked to tak vnimas 🙂

anja27
autor
16. máj 2022

@librarian vtipna si jedine tak ty a zda sa ze som pre teba zaujimava ked mas potrebu ma sledovat 🙂 prispevky boli o ludoch z mojej rodiny a uz su pre mna pase prestala som to riesit. Este ka skus o niecom poucit alebo uz nemas o com inom? 🙂 prispela som tu uz do viacerycb diskusii tak snad spravis aj nejaky screen a hodis to sem ked ma tak sledujes. To som este nezazila musis sa velmi nudit 😂

anja27
autor
16. máj 2022

@marca12 presne o tomto aj ja pisem 🙂 je moznost zmenit pracu ale aj tam taki mozu byt. Asi sa tomu uplne vyhnut neda len nevsimat si to ako radia baby

anja27
autor
16. máj 2022

@librarian a strasne sa mi lubi ako sebaisto pises o mne ako keby si ma poznala osobne na zaklade diskusie vies tak perfektne zhodnotit cloveka? Takze podla tvojho zmyslania to co vidis v inych taka si ak to plati na mna tak aj na teba teda si hnusna negativna osoba ked to pises mne? 😉 asi ano..ale ja za to nemozem prepac

librarian
16. máj 2022

@anja27 ach, nesklamala si. veľmi sa na tebe bavím. ale mať ťa za blízku príbuznú, odsťahujem sa do zahraničia - lebo vo virtuálnom svete si vtipno-znesiteľná, v reálnom si neznesiteľná. ale to ty nevidíš, chyba je vždy na druhej strane, že? 🙂 no nič, hundri si tu ďalej, je to vtipné čítanie.

marca12
16. máj 2022

@anja27 V byvalej robote som si myslela,ze negativnejsiu kolegynu uz nenajdem a hups mam nieco podobne v sucasnej. Snazim sa to nevsimat si,ale nie vzdy sa to da. Raz za cas mi ide na nervy,ale tak urcite jej aj ja leziem na nervy niecim,takze sa musime tolerovat.

anja27
autor
16. máj 2022

@librarian aha uz viem kto si len pises z ineho nicku zjavne uz si sa raz bezdovodne do mna pustala v inej diskusii a tiez si mi pisala veci ktore som sice nechapala ze co mas proti mne lebo tebe osobne som nikdy nic neadresovala ale asi sa ta nieco dotklo. Bola to diskusia o nadvahe tak asi tam bude pes zakopany. Ale skus si svoje mindraky zo seba liecit inde. Pekny den ti este poprajem ako je u mna zvykom 🙂

anja27
autor
16. máj 2022

@marca12 ved prave nikdy nevies kde je aky clovek to zistis po case a zase menit robotu len pre toto ked ti ine veci vyhovuju nema velmi vyznam. Najlepsie asi naozaj jednym uchom dnu druhym von. Ja sa to musim naucit zjavne este

librarian
16. máj 2022

@anja27 je to čoraz lepšie. 🙂 ...nepamätám sa, že by som ti niekedy už písala, ale ver čomu chceš, v podstate je mi to jedno. kľudne nakŕmim tvoju paranoju. ...je s tebou sranda, keď prskáš. utri si monitor, tečú ti po ňom sliny. 🙂 a pekný deň sa tu praje s takou krásnou nenávisťou (koníkovská špecialita), že ďakujem, ale nepotrebujem tvoje prianie pekného dňa. maj ho ty. ;)

anja27
autor
16. máj 2022

@librarian tak potom neviem kto si teda ani to nechcem vediet ale styl pisania je podobny..dobre tak nemaj pekny den co uz s tebou a neboj sa monitor mam cisty ziadne prskanie sa nekona 😎

librarian
16. máj 2022

@anja27 okej. nesympatie vzájomné. ...užívaj si teda svoju diskusiu. 🙂

sardinka32
16. máj 2022

@anja27 kolko máš rokov?

anja27
autor
16. máj 2022

@librarian jaj ty si taka neprijemna aj k inym v diskusiach uz teraz viem. Asi si zabudla uzit lieky alebo neviem ale to co si pisala mne uplne teda sedi na teba. Teraz uz chapem a to som pozrela len jednu diskusiu kde si pisala. No co uz aj take tu musia byt ze..

librarian
16. máj 2022

@anja27 dobre. 🙂

luccija
16. máj 2022

@marca12 takí ľudia sú tuším v každom kolektíve.A čo si všímam skôr ženy sa predbiehajú ktorá to má ťažšie a horšie.

terezka1947
16. máj 2022

@anja27 vieš,ono je to také 50-50.
Je plno mladých,kt.nic nezažili,vidia všetko pozitívne,nechcú nič vážne riešiť,mnohé veci prehliadajú,teda vlastne problémy neexistujú.
Druhá strana je trebárs skupina starších ľudí,kto.uz majú čo to nazité,majú možno strach o svoju budúcnosť,lebo začínajú byť odkázaní na iných,atď,atď.
Ale ja osobne sa prispôsobujem skupine ľudí,s kt.som. so staršími riešim úplne niečo iné ako s mladšími,či mladými. V každej skupine sa dá nájsť niečo dobré,zaujímavé, inšpiratívne.
A zase,pozrime sa na situáciu týchto dní....už dávno nebol vo svete,štáte,v rodinách taký chaos ako je.
Vypočujte si iných,možno tých 5min nášho času niekomu zachráni deň,či uľaví na duši.

silvike
16. máj 2022

@anja27 neviem kolko mate rokov...ale u nas sa hovori....co vidis na druhom, cakaj na sebe....ved sama netusite ci nebudete podobne reagovat v takom veku

viestta
16. máj 2022

@anja27 neviem koľko máš rokov, ale z toho co tu píšeš na mňa negativizmus vyskakuje v celých vedrach

dskjhfdlkdjhl
16. máj 2022

@anja27 evidentne vidis na druhych to, co sama vysielas.

anja27
autor
16. máj 2022

@viestta
@dskjhfdlkdjhl okej damy 😁 ale okrem mojej negativity musim tiez napisat ze ako sa aj vy vyjadrujete k inym diskusiam tiez by som mohla sudit vselijako ale necham radsej tak. Vy viete predsa vsetko najlepsie 😉

anja27
autor
16. máj 2022

@silvike ja nepisem len o starsicj ludoch napisala som ze starsi lebo vacsina co poznam ja su taki. Ale o ludoch celkovo. Uz som to aj pisala ze toto nie je len o ludoch v urcitom veku

anja27
autor
16. máj 2022

@silvike a podla tychto meritok co ste tu viacere pisali co vidis ci co ti vadi na inom to je aj v tebe. Okej vadi mi napr ked niekto vela pije tak aj ja vela pijem? 😀 dalo by sa najst vela prikladov. Nedava to zmysel. Proste ked mi nieco vadi tak mi to vadi raz ja myslim ze kazdy ma nieco co mu je proti srsti na inych ludoch. Len tu sa vela zien tvari ze oni su ine..ale dovolim si pochybovat. Ze nic neriesia a nestaraju sa. A v realite vidim presny opak. Zaujimave. Nuz co uz

viestta
16. máj 2022

@anja27 si príliš vztahovacna. Začala si debatu, kazdy sa vyjadril ako to vidí. Ale ty si nesúhlas s tebou zobrala ako útok na seba, ofrflala si skoro každú, ktorá ti nepritakala. Takto pozitívne nastavený človek nereaguje. To je všetko. Nič viac nič menej.
A áno, patrím už do tej tvojej vekovej kategórie negativistov a napriek tomu som optimista. Som za to rada.

anja27
autor
16. máj 2022

@viestta vztahovacna som to mas pravdu aj si beriem niektore veci moc osobne to mi viac ludi povedalo. Mam to aj v znameni 😀 co uz narobim. A uz som pisala niekolko x ze to nie je o veku ja riez pre niekoho uz nemusim byt najmladsia. Ti ludia kolo mna mi maju mozno aj ukazat aka nechcem a nemam byt. Neviem. Clovek se porad uci ze

viestta
16. máj 2022

@anja27 tak skus sa na začiatok aspoň naučiť, že nesúhlas nie je útok, a každý nemusí mať rovnaký názor ako ty. Možno potom uvidíš menej negativizmu okolo seba

dskjhfdlkdjhl
16. máj 2022

@anja27 menej sleduj, co kto kde napise a bude sa Ti lepsie zit. O mna sa zaujimat nemusis, nemam zaujem😉

anja27
autor
16. máj 2022

@dskjhfdlkdjhl nesledujem neboj ale niektore si pamatam ked si precitam diskusiu ktora na zaujima. To len tak na okraj. Ale nebudem sudit z prispevkov. Virtualna realita byva vzdy ina..

silvike
16. máj 2022

@anja27 js som len vravela ako sa u nas vravi a ze nikdy nevies aka budes ty v tom veku, co vsetko budes mat odzite a co to s tebou urobi a ako budes vdaka tym rokom skusenosti a preziteho reagovat a posobit na ludi v okoli. Ale ked sa bavime vseobecne, bez ohladu na vek tak potom to je ine.

marca12
16. máj 2022

@luccija presne aj u nas tak.

andula1961
8. feb 2024

citam reakcie niektorych ludi na komentare vobec neodpovedaju na otazku
ale hladaju ako do koho zabrdnut ziadna slusnost ,,,