icon

Nejaká dobrá app, s ktorou ste boli spokojné v tehotenstve?

7983
2. jún 2021
aurorastone
2. jún 2021

@7983 ja som mala asi všetky z obchodu play a bud boli po anglicky alebo naprd preklad... Peknú slovensku som nenašla 😂 tak sa nechám aj ja inšpirovať 📌

petamich
2. jún 2021

@aurorastone napodobne 🙂 skoncila som sice s happy baby ale teda zeby som ju aktivne pouzivala to uplne nie

aurorastone
2. jún 2021

@petamich ja mam teraz taku poľsku vola sa moje tehotenstvo a sa smejem na tom preklade momentálne mi ukazuje do konca tehu "3 týždne 3 dni ľavou" tak to beriem tak ze to zvládnem ľavou zadnou 😂

petamich
2. jún 2021

@aurorastone 😂😂 no inak to ani nemoze byt! alebo mas teraz 3 tyzdne a 3 dni vykracovat iba lavou nohou 🤪

luciella
2. jún 2021

@7983 Táto aplikácia Tehotenstvi je super, je v angličtine ale dá sa aj prepnúť do českého jazyka. Čiastočne potom je niečo v angličtine niečo v češtine. Za mňa top aplikácia. Len si treba nastaviť český jazyk v telefóne pokiaľ to fungovať nebude.

aurorastone
2. jún 2021

@petamich 🤣🤣🤣🤣 som rada ze vôbec som schopná vykročiť ráno z postele

7983
autor
3. jún 2021

@aurorastone no mne byva ráno tak zle že sa nato budím. Dnes zatiaľ mám osobák 4.36 už hore

ivka21
3. jún 2021

Ja som si stiahla Slovensku app kontrakcie. A musím povedať že super. Bez nej by som asi nedobehla do nemocnice🙂. Keďže mi len tvrdlo bruško bez bolesti

martinaju
3. jún 2021

Moje tehotenstvo, tehotenstvi+ (je to anglicka ale ked si nadstavite v mobile cesky jazyk tak je v cestine cela ta aplikacia)

engynka
3. jún 2021

Nenapisala ci co chces apkou sledovat, ci si zapisovat nieco alebo citat tyzdne. Na cotanie je celkom fajn aj Nutrimimi a pokracuje aj po narodeni dietata.