icon

Nemám kámošku

kinga116
2. mar 2012

Da sa povedat, ze uz viac ako dva roky som doma, najprv na PN teraz na materskej, kedze som otehotnela hned po skole, moje kamosky sa ako keby stratili. Kazda odisla na vysku a mna uplne odpisali, predtym som bola spolocenska a teraz sa nemam ani s kym porozpravat. Citim sa taka sama. Som mlada mamicka a v dedine skoro nikoho nepoznam s kym by som mohla kocikovat . .

Strana
z11
leeenka26
6. mar 2014

@katkazo dobre, jasne, daj si ten zub do poriadku najprv, to je prednejsie. V pondelok by som asi mohla, uvidime podla pocasia. Moc sa tesim 🙂)) Daj cislo na teba. Inak ja som LEnka

sandrusa
7. mar 2014

Ahojte. Ja hladam kamosku z dunajskej lužnej....

dasiacik
8. mar 2014

@leeenka26
To by musela byť vada aj vo mne,lebo ja to mám presne tak isto.Niekedy si pripadám ako totálny samotár,ale čo mám robiť?To sa mám len tak privtrieť k nejakým mamičkám čo sú už na prvý pohľad zohratá partia?To nie.Nikdy som nemala kamarátky,ale teraz ako som na RD,tak cítim tú potrebu pokecať si a "poklebetiť" akosi viac.Jednoducho trochu vypnúť,zmeniť tému,rozprávať sa o takých tých babských veciach,atď.

kika050
18. mar 2014

Ahojte kočeny.. No ja som tiež sama. Momentálne to pociťujem trošku viac keďže najviac som sa kamarátila z mojou sestrou čiže my ani žiadna kamarátka nechýbala. Ale tá sa teraz na mňa doslova vykašlala ,lebo jej to manžel prikázal to je na dlhú debatu.. Rada si s niekým popíšem🙂 Pokecám🙂

moni244
18. mar 2014

@kika050 to fakt? to je smutné , to ako môže dať niekto takýto príkaz?

martinka_martinka
18. mar 2014

ahojte baby 🙂 a je tu nejaka Prievidzanka Necpalanka ??? 🙂

moni244
18. mar 2014

baby, aj ja za chvíľu prídem o poslednú bútľavú vŕbu, kamoška, čo má tak staré dieťa ako ja sa idete vydávať a sťahovať do ČR, takže budem chodiť von ako blúdny holanďan

kika050
18. mar 2014

@moni244 ono je to tak trošku na dlho. My sme sa zo švagrom nikdy nemali rady a stále ju huckal proti mne. Ale mali sme dobrý vzťah. Potom som sa odsťahovala na dedinu kde sa už menej stretávame, teraz dá sa povedať že už vôbec nie. No podarilo sa mu to. mňa len štve ,že ona zrazu ma okolo seba plno kamaratiek a ja žiadnu. A stále používa jednu a tu istú vetu že so mnou je ťažko, mne sa páčia len vybraný ľudia preto som takto. No proste nie každému som ja sympatická a naopak! A to ma od toho kreténa. A pri tom pre 2 mesiacmi sa chcela rozvádzať no jasné,že som ju podporovala. No je to nadlho

moni244
18. mar 2014

@kika050 tak to ti nezávidím, ten jej muž je riadny kretén

merynka3
28. mar 2014

caute baby...som z nitry, pristahovala som sa do blavy do jaroviec,nikoho tu nepoznam...sama doma so snycekom, ked mate chut pokecat alebo poprechadzat sa trosku,dajte mi vediet 🙂

bambina18
13. apr 2014

Kočky mamicky ste tu niektora z Ba alebo okolia? Ja som konkretne z Rovinky a tiez by som sa rada zoznamila s mamickami na spolocne kocikovanie ci vylety. Mam 10 mesacnu dcerku.

petulaptt
24. jan 2015

Ja som stratila kontakty ked som ostala v tehu na PN. Teraz ma dcera o par dni 10 mesiacov a ja sa citim sama. Neostala mi ziadna kamoska, s ktorou by som podrkotala. Na to mi ostala akurat moja vlastna mama, ku ktorej sa chodim vyrozpravat raz za tyzden. No nejaka taka kamoska mi chyba. Co som mala, tak to boli skor "kamosky v praci", s ktorymi sme sa stretali denno-denne v praci, no teraz do prace nechodim a kontakty sa potrhali, mimo prace maju svoje rodiny, starosti a nie je cas. Ja som vtedy tiez moc nemala. Jednu kamosku z detstva som mala, no s tou uz tiez asi rok nie som v kontakte, ma uz "ine zaujmy". Tak som sa pozalovala a je 🙂

krupka16
26. feb 2015

A ja som si myslela,ze som v tom sama.uz som doma viac ako tri roky a akoby som bola v tom istom kruhu a neviem sa z toho dostat.najprv to bolo komplikovane tehotenstvo a potom starosti o maleho.myslela som si,ze mam kamosky ale odkedy som doma tak sa rozutekali a odrazu nikto.citim sa dost sama.a vobec netusim ako z kola von a ako sa s niekym skamosit tak to vobec netusim.do prace zatial ist nemozem lebo maleho zobrali len doobeda do skolky.niekedy som z toho dost nanervy.

olena123
30. aug 2016

Dobry den! Hladam kamarata ci kamosku pre svoje 4. mesiacne dievcatko 🙂 Byvame vedla Racianskeho myta, ale vieme prist do Kuchajdy, Medickej alebo Janka Krala. Ja som mam 26 rokov a rada by som si tu nasla kamosku na spolocne kocikovanie 🙂 Byvame v Bratislave 3 roky, a hladame kamaratov s detmi na spolocne vylety, prechazky atd.

silvia296
19. jan 2017

Ahojte🙂 ak je tu niekto na pokec zo Senca, kludne sa ozvite, mozme niekam vybehnut;)

dasunka11
24. feb 2019

Ahojte zienky, nejaka potencialna kamoska pre mna a jej dietatko zasa pre moju cca 3,5 rocnu dcerku? Hladame partacky na porozpravanie sa/hranie sa vonku/pripadne nejaky vylet. Vybehneme hocikam po Bratislave radi za Vami s bliziacim sa jarnym pocasim... 🙂

Strana
z11