Nemám kámošku
Da sa povedat, ze uz viac ako dva roky som doma, najprv na PN teraz na materskej, kedze som otehotnela hned po skole, moje kamosky sa ako keby stratili. Kazda odisla na vysku a mna uplne odpisali, predtym som bola spolocenska a teraz sa nemam ani s kym porozpravat. Citim sa taka sama. Som mlada mamicka a v dedine skoro nikoho nepoznam s kym by som mohla kocikovat . .
@tinus007 Asi je to aj o stasti, koho stretnes. Ja som sa prestahovala do BA na sidlisko uz tehotna a ked sa mala narodila, spoznala som vela mamiciek, ale skor su to take kamaratstva, ze sa len pozdravime, trosku pokecame a to je vsetko. A raz som napisala tu na konikovi taky kvazi inzerat a nasla som kamosku, s ktorou sa stretavame casto, dokonca uz sme boli spolu aj na dovolenke s rodinami. Takze netreba to vzdavat 🙂 Aj ked urcite je to v meste ako je bratislava lahsie nez na dedine.
@andelok ano je to tak na dedine je to dost tazke ja pochadzam z mesta cca 30km od dediny kde teraz byvam a tam som nemala problem lenze na dialku vazne nefunguje asi nic ....ja sa malokedy vzdavama len tento krat po takom case uz ani nedufam zijem pre svoje deti a mozno raz sa dockam aj ja kamosky aspon takej aku mas ... 🙂
tiez mam pocit ze som sama , prve d ieta som mala rok po skole , spoluziacky ci kamosky pracovali mohli ist von kam chceli ja nie , vtedy sa namna kazda vykaslala , alebo povedali ze ak si nehas malu varovat, to nie je take jednoduche .. po troch rokoch ked sla dcerka do skoly tak zase naopak kamosky mali deti malinke babetka, ja som do roboty chodila s malou som bola a kazda mala vlastne svoju rodinu ja po rozvode, sama , teraz ma starsia 6 rokov pojde do skoly , a mam malu bambulku 5 mesacnu , a kamoskam konci materska a vecsinou aj ked sa niekomu ozvem tak kazda ide so svojim muzom .. alebo s rodinou .. ja mam priatela kt, robi nocne , svagrinu buducu kt, sa nevie ozvat aj ked s a ja ozvem povie ze nema cas, ok , svokru neriesim , moja rodina je zaneprazdnena pracovne .. a ja zase sama .. von sama doma sama .. niekedy mam pocit ze niekde robim chybu ..
Ahojte,som rada ze niesom jediná čo má tiež ten isty problém.Niekedy sa za to aj hambím že nemam ziadnu kamaratku.Tiez so po skole otehotnela a zostala na materskej-uveznená medzi domacimi pracami a dietatom.Lenze problem bol ze hned som mala aj druhé dieta a v tom stereotype-materskej dovolenky som bola 5 rokov.Teraz uz pracujem,a strasne by som si chcela najst nejaku kamaratku,zatial sa mi vsak nedarí.Každy sa uz z niekym kamaráti a ja si pripadam ze som asi nejaká divná alebo co?????ked nemam nikoho...
Ahojte vospolok. Ja tiez nemam poriadnu kamaratku. Len kolegyne, tie su o niecom inom. Byvam na juhu SR, za pracou chodim do BA. Som vydata, mam zatial vela prace. Mame s manzelom sice splocnych, rodinnych alebo susedskych znamych. Kamosky z detsva su daleko a to nas aj rozdelilo. Ja nepotrebujem mat kamaratov, ale kamaratky. Tiez mam problemy v manzelstve, nemam sa s kym poradit. Nemozem sa stazovat rodine. Ale aj zabavit sa chcem, ked mam volny cas, nie sediet pri PC. Hadam nechcem toho vela, len kamaratku, s ktorou by som si vychadzala. Dakujem za pochopenie. Pa 🙂
Ahojte,vidim ze nie som sama s mojim problemom 😉Prestahovala som sa do BA a nemam tu nikoho,ziadnu kamaratku s ktorou by som isla kocikovat alebo len tak pokecat na kafe ☹ Najde sa tu nejaka mamicka ? 😉 Prajem krasny den.
ahojte mamičky!!!!!som tu nova,chcela by som si pisat s nejakou mamickou ktora ma viacej deti.ma viacej skusenosti s vychovou deti a co hlavne na ne zabera.dakujem .andrea
ahojte, pise sem este niekto??? a ja som si uz myslela ze som daky mimozemstan.🙂
Jej, diskusia na 9 stran 🙂, tak to ma tesi. Ja momentalne aj po dlhje dobe nemam ziadnu kamosku, akosi nemam cas . Zacali sme stavat a chodim do skoly, tak som maximalne vytazena. Raz za cas,ked sa potrebujem vykecat, zautocim na mm, tam ma potom ,,strasnu radosr,, / 🙂
Pridavam sa do klubu 🙂 odstahovala som sa za manzelom a teraz nikoho nepoznam a nemam sa s kym porozpravat...
@kinga116
Ja bábo ešte len čakám ale už 7mesiacov som na pn a tiež sa mi po kamarátoch zľahla zem.... k tomu moje super hormôny a ťažkosti s bábom no a plačlive nálady sú na svete... priateľ je skvelý lebo ma utešuje zo slovami že to oni (akože kamoši)prichádzajú o našu malú a jej saltá v brušku ... no moja samota je stále tu... teším sa na malú že ma zamestná ale momentálne si neviem užiť to čo mám pre smútok zo sklamania sa v kamošoch...svet môže byť akokoľvek krásny ale keď to nemáš komu povedať tak to mrzí....
Tak vidim ze do tejto temy patrim aj ja..... nemam tu ziadnu kamosku a to som v BA uz vyse roka. V tomto mojom veku je myslim velmi tazke si nejaku najst, kazdy uz niekoho ma a ja mam taky pocit ze by som sa len niekam vtierala. Rada by som mala niekoho komu mozem zavolat len tak a pokecat si, niekam vyjst. Priatel je tu doma, ma tu kamosov, ale s nimi si nemam co povedat. Deti este nemam takze zoznamovanie s mamickami na miestach pre deti nehrozi. V praci su kolegovia, ale to tiez nieje ono. Mam tu dve byvale spoluziacky, sem tam sa stretneme, ale tiez to nieje to co byvalo. Ja mam vseobecne ten problem ze mam problem nadvazovat kontakty, necitim sa dobre medzi neznamimi ludmi, z vacsej spolocnosti mam doslova strach...neviem o com by som sa s nimi rozpravala. Preto aj takto tu skusam, ze mozno sa hadam niekto ozve... raz som si tu s jednou pisala ale po par spravach odmlka a koniec... Je lahke povedat, ved si najdes kamosky, ale v praxi pre mna je to hrozne tazke.
@matka1312610 .... tak to som asi divna ja ja ;) ale co narobim.....
samotou môže trpieť človek v akomkoľvek veku a ja nie som výnimka...aj mne chýba kamoška ☹ mám síce muža a dve deti...ale nie všetko je len o nich. Ktorá sa ma ujme? 😉
vidím že téma aj pre mňa 🙂 som síce v Bratislave už pomaly 5 rokov, ale kamarátky nejako nájsť neviem, robila som v oblasti, kde boli samí študenti a tí boli inde mentálne než ja 🙂 teraz som už rok na materskej a aj tých pár kontaktov, čo som mala, sa nejako pretrhalo, som v meste, kde sme obaja prišli za prácou a takže tu nemáme rodinu, priateľov, známych. 🙂 mám jednu super kamošku na kočíkovanie a na pokec, ale tá sa mi behom 3 mesiacov sťahuje do Prahy, tak ostanem úplne sama. Tiež som ten typ, čo je skôr uzavretý a nikoho si tak ľahko k sebe nepustím a to je možno na škodu
baby akoby ste o mne pisali, tiez sme sa s mm prestahovali za pracou sme tu 6 rokov predtym som bola aspon v praci v kontakte s ludmi ale odkedy som na materskej to je konec.... doma sama, vonku sama, idem aspon do obchodu aby som bola medzi ludmi a s predavackami aspon pol slova prehodila ☹ velmi ma to trapi, pripadam si ako nenormalna. je mi blbe sa len tak na ulici niekomu prihovorit a votriet sa ked tak pol slova na ihrisku prehodime a nic viac, mamicky chodia po vonku su kamosky ja som tu ako cudzinec a uplne ma to deprimuje... tazko sa mi nadvazuju kontakty s cudzimi ludmi lebo si myslim ze ich to aj tak nezaujima (casto tak ludia posobia...) nemam sa s kym poradit ci len tak pokecat, podelit o radost z maleho alebo obycajnych veci. sla by som do materskeho centra ale zas moja blba povaha vidim ze zeny sa tam poznaju a su taka uzavreta skupinka, dojdem tam a nebudem sa im vediet prihovorit a "votriet" sa do skupinky... kamosky na mna zabudli uz davno ako sme sa prestahovali, uplne plati zide z oci zide z mysle 😒 pritom som normalna mlada baba len sa neviem votriet do nejakej existujucej skupinky, mm je moj opak je velmi spolocensky da sa s kazdym do reci... chcela by som byt ako on v tomto

@tina7729 tak to je fajn teším sa 🙂 už len počkať na bábetko 🙂 ty máš aké veľké bábo?