Nemám rada kolektívy ľudí
je tu ešte niekto taký, kto je rád sám a veľmi ho nebaví komunikovať s ľuďmi, skôr ho to vyčerpáva? a kto aj pracuje z domu radšej? v poslednej dobe ma nebavia rozhovory s ľuďmi. zámerne si hľadám prácu z domu, pretože som z kolektívu doslovne zničená. má to ešte niekto tak podobne? ja osobne nikoho takého nepoznám
@sheila121 nehádam sa s tebou. až na tie nešťastné čiarky je to v pohode 😀 mimochodom, rada by som robila nejakú podobnú prácu, čo je vlastne potrebné na tej stránke urobiť? ty si sa tam registrovala s tým, že si ponúkla korektúry alebo ako na teba "prišli"?
@kollarovci presne toto ja nechápem. ja som mala staršie ženy v kancli a niektoré sú teda úplne mimo. Nie každá, niektoré sa len usmiali, pozdravili, prehodili malinko viet a robili si svoje. Ale poniektoré akoby sa vyzivali, že môžu byť hnusne a chybu si neuznaju, skôr to ešte hodia na druhú, že nemá byť citliva
Tak toto som úplná ja... úplne ťa chápem. Doslova začínam neznášať ľudí. Tobôž v mojej práci. Už keď tam vojdem a vidím akí su preafektovani je mi na grc. Radšej sa im vyhýbam a som sama ak to ide ale tiež otázky typu čo ti je, a podobne. Ja oddeľujem prácu a súkromie a nie všetci to chápu. Alebo nechápem, niektorí to berú ako samozrejmosť, že zrazu keď sme v jedinom kancli musíme byť automaticky aj kamoši a všetko o sebe Mne vedieť. Normálne je mi zle keď si predstavím ísť ráno do roboty
tak som rada, že si sem napísala toto tvoje "priznanie", pretože som na tom presne tak isto. Pracujem s ľuďmi, denne vybavím kvantum požiadaviek, otázok atď a po tomto už ozaj nemám chuť komunikovať s kolegyňami o deťoch a súkromí. A presne ako si napísala - nemám chuť sa ani zoznamovať s novými kolegyňami a tykať si s nimi, neudržiavam s nikým z práce vzťah pomimo, nekávičkujeme. Zatvorím dvere na firme a tým to pre mňa hasne. Najhoršie ale je, že naposledy som odmietla aj rozlúčku so slobodou jednej babe z rodiny... Proste mi nesedia jej kamošky a nechce sa mi labzovať po diskotékach a nasilu sa baviť. Určite si pomyslela svoje, ale nevadí...
Úplne rovnako a hlavne mám pocit že väčšina ľudí mi proste nič nedáva po tej energetickej stránke, skôr berie...... a vôbec ma to nebaví sa rozprávať o blbostiach...... ale ja teraz pracujem sama našťastie ale tak uvidím dokedy.... je to vrátnica a nechodí tu ani veľa ľudí zvonku. No naposledy som dala kontakt jednej predchádzajucej kolegyni s ktorou sme sa striedali na druhej vrátnici a som to oľutovala keď mi vypisovala kraviny ako že. "Spíš?" Odvtedy som sa rozhodla nikomu ani svoj kontakt viac nedávať.
Aj mne sa toto stava poslednu dobu. Teda zalezi s kym som, su ludia, ktori ma nesmierne vycerpavaju a nevyhladavam ich, ale s rodinou napriklad som rada, rada si s nimi dam kavu a tak podobne.
@tehulka2011 😅👍
ano, vobec si neviem predstavit pracu v nejakom korporate, to bol asi najvacsi hnus😂
@panelacikova No nemusíš, ale mňa trebás vyrušuje keď sme štyri v kancelárii, každá si pustí iné rádio, už to mi ide hlava prasknúť a každá afektovane rozpráva o sebe. A ja sa mám sústrediť na čísla. Asi tým to začalo, keď som sa dostala do takého kolektívu. Mňa to strašne vyčerpáva. Štuple do uší som si nemohla dať, lebo musím počuť keď sa náhodou niečo pracovné niekto opýta. Len tej práce kde by som mohla byť sama je málo. Ale hľadám.
@anetka34 no tak ak to máš takto, tak mi ťa je úprimne ľúto.... toto by som nedala ani ja... nie je kolektív ako kolektív. niekde máš 50 super normálnych ľudí a v pohode funguješ. a niekde máš 3 také sliepky, ako máš ty a je problém 😉
@panelacikova presne.