Nemáme spoločných kamarátov
Ahojte baby.idem sa trosku postazovat a mozno aj niekoho najst😊
S priatelom nemame ziadnych spolocnych kamartoc ani znamych.Po narodeni dcerky sa "stratili".Kazdy mame par svojich kamaratov ale tiez sa nejako moc nestretavame.Oni su bez zavazkov tak je to take ins...
Rada by som mala niekoho aj na take spolocne chvile,stretavanie,posedenie.
Teraz zaciname riesit dovolenku a vyzera to tak ze pojdeme len my 3.Nie ze by to nebolo fajn ale viete ze ked dieta zaspi tak s niekym posediet atd..
Mate aj vy taky problem?
Nechce ist niekto s nami na dobolenku?😀😀😀
Ale to tak na odlahcenie...
My tiez radsej chodime sami s detmi (mame 2). Nemusis sa nikomu prisposobovat a podobne. Chodime si tam oddychnut a uzit seba ako rodinu ;) na pokec sa stale niekto najde, ak velmi chcete, ci?? Aspon my sa vzdy s niekym na dovolenke zoznamime
My mame kamosov kopec ale na dovolenku sim ochotna ist len s 1rodinou. Mame podobny zivotny a denny styl. A to sa pozname uz ked to tak ratam cez 20rokov
@smoulinka1505 rozumiem ti, aj u nas to tak bolo, ale nastastie sme si nasli spolocnych kamaratov skrz deti, a chodime spolu aj lyzovat,aj hocikde inde. Presne s tym mam problem aj ja,moj muz je introvert a vela toho nenahovori, vecer sme potom sedeli obaja ticho a chodili skoro spat, jedina vyhoda bola,ze sme mali ozaj casto sex.
my žijeme s mm len pre naše deti...organizujeme im program, staráme sa o ne, rozprávame čo by bolo keby bolo a tak podobne...nie, nechýba nám nikto. možno časom ke´d deti vyletia z hniezda sa situácia zmení...

Ak mám pravdu povedať tak my sme chodili sami dovolenku aj keď sme dieťa nemali a vôbec nám to nevadilo. Raz sme boli na dovolenke ešte s jedným párom ešte ako mladší a oni sa v jednom kuse hádali, aspoň 5-krát za deň boli v sebe a nám to bolo trápne, vôbec sme si to neužili, ona sa sťažovala mne a on zasa mužovi, tak sme si povedali, že to už viackrát nechceme