Nemávate z Aquathermalu v Senci kvasinky?

annetty
19. nov 2012

Ahojte baby! Chcem sa Vas opytat, ak chodite do Aquathermalu do Senca, ci nemavate zenske problemy, napr. kvasinky po kupani? Ja som si vsimla, ze permanentne mi tam to robi zle. Lenze moj manzel, moc tomu nechce verit, ze si vymyslam, kedze prave kvoli tejto infekcii nerada tam chodim. Ale povedzte, kto z nas by nerada chodila do wellnesu a SPA? Ine kupaliska a wellness mi nerobia az take neprijemnosti. Mate prosim podobnu skusenost so Sencom?

zuzi79
19. nov 2012

nemám takúto skúsenosť, ale je to dosť známe, že na kúpalisku sa to dá dostať. Asi ti vadí tá veľmi chlorovaná voda s kopou rôznych chemických prísad.

katy1979
19. nov 2012

Tak nech ti manzel veri lebo je to realne. V Termalnych kupaliskach je to bezne. V teplej vode sa dari potvorkam a asi si na tmmm citlivejsia. Skus sa o tom poradit s gynekologom. Mozno skusit tampony ktore su urcene pre tehotne na kupanie ci preventivne uzivat nieco na mikrofloru ak to nepomoze tak uz jedine nechodit sa tam kupat

kmkke
19. nov 2012

@annetty Ja som mala nepríjemnú mykózu po návšteve Vyšných Ružbách a ťahala sa asi 3 týždne. A kvasinky po návšteve termálneho kúpaliska v Maďarsku. Jednoducho som vedela, že do teplej vody nemôžem aj keby som chcela. Naposledy mi doktor poradil, aby som si kúpila vaginálne tabletky Kitovuli, stojí to okolo 10eur, dáva sa to min. deň dopredu a asi zabrali lebo konečne ma nič netrápilo. Skús kúpiť a vyskúšať, možno pomôže.

annetty
autor
20. nov 2012

@kmkke Dakujem za radu, vyskusam teda tie tabletky🙂